Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

ВЗИМАЙТЕ РИБЕТА И БЕГОМ НА ЧЕПИНЦИ ЗА СОМ
ВЗИМАЙТЕ РИБЕТА И БЕГОМ НА ЧЕПИНЦИ ЗА СОМ
...
Последно промяна от sarafov на Вто Мар 17, 2009 12:08 pm, променено общо 1 път.
Чаушана са лови на тиливизор,майна.
-
- вече хвърля и на тежко
Re: ВЗИМАЙТЕ РИБЕТА И БЕГОМ НА ЧЕПИНЦИ ЗА СОМ

Ако е истина БРАВО.
Но много ме съмнява!!!!!!! Аз лично не познавам ни един човек, който е вадил или поне познат на познат на познат да е чувал даже за сом на Чепинци. и сега изведнъж десетки риби буквално една през друга

Имам поне 30-40 излета там посветени само и единственно на хищници и такова чудо нема.
Корифея Диканаров има стотици излети и извадени стотици бели и десетки щуки и той не е виждал и дори чувал.Как при тея десетки години и хиляди часове с метнати въдици поне един не му клъвна.....

Но ще поживеем ще видим.
Скоро имаше един шаран тука, после един амур се появи из форума... сега и снимки нема даже....
само русалки НЕ ловя и то защото не им знам мезето
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!
http://standartparket.com/
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!
http://standartparket.com/
- alcora
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Как само браво !
Те това е невероятно успешен риболов дори и 50 % да е вярно
)))))))))
Те това е невероятно успешен риболов дори и 50 % да е вярно

-
- сериозен играч
- Обратна връзка:

1.3.1.2.chirusa_bg написа: ПП. По цяла нощ пие, а сутрин ни бие. Що е то?
тои колегата да няма в предвид челопечене!?!? там има сомове !?на чепинци и на мен не ми се верва освен ако не е някое друго чепинци не нашетоси до софия!?!?или пук да са го зарибили макар да не ми се вярва при половение че го зариват!?!? да обясни колегата каде ги е ловил

Това не може да бъде,със сонара съм го претърсил на длъж и шир я има двайсетина риби я не.А и хората то драгата няма да позволят там да се развъди риба.Колега мини след 22ч.да видиш за какво става на въпрос мрежа до мрежа така че там отдавна няма риба.Бягай на Ивайловград там може да ти се вярва ако напишеш същия репортаж.
Пази боже от гнил мост,неканен гост и прост на висок пост.
-
- научил се да хвърля
абе и аз съм чул за сом на чепинци,ама досега несъм видял някой да е уловил такова животно там.ама знае ли човек,с тея пираний по наште води...,та така и некой сом може да има у чепинскио гиол

и ловец съм и рибар съм,и на тъщата.......съм
-
- кандидат преподавател
Бих искал Доцента да си каже думата за сом на Чепинци,аз имам само 10-12 излета там но за сом несъм чувал някой да е хващал, но е напълно възможно след наводненията 2003г. да се е заселил там. 

- CERRUTI
- сериозен играч
Колега а ако ти четеш това запишиси тези телефони за следващия път:sarafov написа:И още нещо за тея дето бяха на 27срещу28 и пускаха мрежи.АКО ЧЕТЕТЕ ТОВА,ДРУГИЯ ПЪТ СЕ ПАЗЕТЕ ЗАЩОТО ГОЛЯМ ВАРГАЛ ЩЕ ИМА,НЯМА ДА БЪДА САМ
ИАРА-София:
029526108
0887213889
0887213838

Знам тези телефони,но кой ще обърне внимание на тези кариери освен ако не се зарибяват,което силно ме съмнява.CERRUTI написа:Колега а ако ти четеш това запишиси тези телефони за следващия път:sarafov написа:И още нещо за тея дето бяха на 27срещу28 и пускаха мрежи.АКО ЧЕТЕТЕ ТОВА,ДРУГИЯ ПЪТ СЕ ПАЗЕТЕ ЗАЩОТО ГОЛЯМ ВАРГАЛ ЩЕ ИМА,НЯМА ДА БЪДА САМ
ИАРА-София:
029526108
0887213889
0887213838
Нямам изгода да лъжа,СОМ има дори аз не вярвах,но сега знам.А това сас сонара,купи си нов.На този водоем има толкова много риба че ти толкова врабчета не си видял.dacko1954 написа:Това не може да бъде,със сонара съм го претърсил на длъж и шир я има двайсетина риби я не.А и хората то драгата няма да позволят там да се развъди риба.Колега мини след 22ч.да видиш за какво става на въпрос мрежа до мрежа така че там отдавна няма риба.Бягай на Ивайловград там може да ти се вярва ако напишеш същия репортаж.
на чепинци има със сигурност две сомчета. ако са оцелели де.
сарафов, кога ще ходиш пак, за да хосим заедно?
сарафов, кога ще ходиш пак, за да хосим заедно?
- Диканаров
- кандидат преподавател
Колега, ако бе написал Негован-голямия гьол или Чепинци ОК! Там има, макар и рядко се обаждат. На Негован е зарибван от Татово време, докато на Челопечане е влязъл преди три години от голямото наводнение. На Чепинци ако нещо е влязло или някой е хвърлил рибки, щях да съм поне чул за това! За три години знаеш ли колко голям може да стане едногодишен сом? Знаеш ли кога полово съзрява? Тук има колеги, които са и тази година кльонкали на Негован! Та тези бройки и килограми са ми много съмнителни. Аз познавам водоемите от Негован , Чепинци, Челопечане, Богоров и Враждебна от 1958г. Знам колко пъти и как се изменяха, като конфигурация и дълбочини. Знам каква риба имаше в старите баластиери и каква бе допълнително зарибвана. Нещо говори ли ти Мътния, Тополите, Орехите, Военния, Бай Асен и т.н. Знаеш ли къде имаше изградени паркове за отдих и плаж? При Ваньо - Боцмана на язовира до общежитията "Хр. Смирненски" бяхо пуснати първите десетина сомлета. Така и не станаха масови. Причини - разни. Знаеш ли за кои години говоря. 1965г-1967.
Така, че на СЛУКА и пиши със снимков материял или със свидетел от форума, иначе ще ти пожелая да хванеш сом на кльонк в Перловската река. От Орлов мост до Мадрид се срещала и голяма арапайма завъдена от колекционер на аквариумни риби. 

Няма малки и голями, има хванати и изтървани!