Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Какво Стана Със Суходол
Модератор: sapuna
- MiTaKa™
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Какво Стана Със Суходол
Миналата седмица минах през околовръстното няколко пъри и на рибарника беше си се лудница , бях чул че най-накря е бил позарибен малко и с шаран .Направи ми впечетление , че ловят главно на стената .Някой от форума ходил ли е , я поразкажете . Миналата година имах няколко успешни излета

Re: Какво Стана Със Суходол
За последно ходих там през есента и пълен провал
. То общо взето там винаги ям дървото и вече не стъпвам там. Ти ако искаш пробвай и сподели как е било.

Колега днес ходих там но от към входа. 2 часа висях и накрая КАПО. 

Вече е по-добре, каракуди и костурчета има доста ,за разлика от миналото лято. Скъса ми и едно килограмово шаранче 

БЯГАЙ, РИБО, ЧЕ ИДА !
- CERRUTI
- сериозен играч
Много е добре -няма що.......преди малко се прибирам от там от 07:00 до 14:00-2 каракуди,костурчета,2кленчета и слънчаци(всички бяха маломерни дори и слънчацитаLARY написа:Вече е по-добре, каракуди и костурчета има доста ,за разлика от миналото лято. Скъса ми и едно килограмово шаранче

Преди 2-3седмици като ходих и беше по добре към 4кг.каракуда(на 2-ма човека) и един шарко около 1килце....тогава арендатора каза че за следващата седмица(фактически миналата) щял да пуска 500кг.шаранчета......днес като го питах какво става-пуснал ли е шаранчета.Той ми каза че тея нещо го забавили и ще му ги докарат този петък който идва .....

Май на Волуяк е по добе ако ще е само за каракуди........