Питане за жито

Модератор: Paublo_Eskobar

REPLAY
новобранец
новобранец

Питане за жито

Мнение от REPLAY »

Здравейте колеги нов съм във форума и искам да ме извините ако не съм си задал въпроса на правилното място и по правилният начин. Та въпросът ми е следният Преди намесата на жена ми ползвах доста добра грухана пшеница която като я сваря ставаше доста едро зърното и снежно бяло без люспи. Онзи ден мислех да подгоня рибата на жито и си приготвям аз тенджерката с вода и като отварям шкафа да взема пакета с пшеницата и останах крайно разочарован - жената беше правила чистка и беше ми изхвърлила пакетчето в което имаше за две - три варенета аз тази пшеница я ползвах самоо за стръв. Направо ми идваше да я :axe: ама се размина. Помня, че пакета беше зеле н ама такива по пазара бол поне да бях запомнил марката ама... Ходих до синодалният магазин на Кирил и Методи и взех някакъв пакет ама не е като тази която имах. Тази остана тъмна и имаше люспи. Молбата към вас ми е ако някой знае каква е била тази пшеница да каже или ако ползвате някоя марка със същите резултати моля кажете от каде я копувате. Благодаря предварително!!!
valeri_1914@abv.bg
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Питане за жито

Мнение от valeri_1914@abv.bg »

Колега пшеницата с която ловя е на оберон грухана 500гр.в зелена опаковка .Отлична става бяла и едра.Не зная от къде си.Но в София я има на всякаде.
REPLAY
новобранец
новобранец

Мнение от REPLAY »

От София съм колега ще я пробвам дано в "Европата" я има. И онзи пакет който имах беше зелен ама дали беше на оберон не знам. Благодаря
shekira
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от shekira »

Аз ползвам пшеница на Загария Ст.Загора.Пробвай и от нея.Перфектна е.
КЪЛВЕ ВЧЕРА И УТРЕ, ДНЕС НЕ ЩЕ
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

Аз ползвам това жито ( люспите са му свалени по специална технология , с пара):

Изображение

8)
Изображение
Аватар
fotty
новобранец
новобранец

Мнение от fotty »

И аз ползвам това на Загария и то е в зелена опаковка наистина става много добро.
REPLAY
новобранец
новобранец

Мнение от REPLAY »

Колега shekira страшно съм ти благодарен, точно това беше житото. Като влезнах в сайта на "Загария" АД и на продукти го видях точно това е пакета още веднъж много ти благодаря.
Публикувай отговор

Обратно към “Стръв и захранка”