Къде се намирам:
Мероприятия
Състезания и Първенства
naRiba.com

Форум

Топ шаранджия с/у Krokibg
Модератори: Павел Иванов, Кърцата
- ivan_yo
- разбира нещата
Re: Топ шаранджия с/у Krokibg
Имам едно условие. Бих искалда се състезавам при положение че в язовирчето има и екземпляри над 10/15кг.Че тогава ЕХ ЕЗЕРОВО ЕХ КЕФ

чАКАМ ПРИГЛАШЕНИЕ ЗА ДАТИТЕ ОТ 1до10 ЮЛИ

чАКАМ ПРИГЛАШЕНИЕ ЗА ДАТИТЕ ОТ 1до10 ЮЛИ
Последно промяна от ivan_yo на Пон Юни 23, 2008 9:56 pm, променено общо 1 път.
ИМА НЯМА АЗ СЪМ ДЛЪЖЕН ДА ПРОВЕРЯ-СУХО ДУПЕ РИБА НЕ ЯДЕ
-
- разбира нещата
Направо се чудя защо никой не споменава бат Митко- sapuna последния път той беше първенец
, е вярно от друга страна че krokibg не участва в надпреварата ама все пак
!

Много ги накъсвам... кордите!
-
- кандидат преподавател
Има и по големи майки оставени за разплод иначе как ще се размножават.ivan_yo написа:Имам едно условие. Бих искалда се състезавам при положение че в язовирчето има и екземпляри над 10/15кг.Че тогава ЕХ ЕЗЕРОВО ЕХ КЕФ![]()
![]()
![]()

- ivan_yo
- разбира нещата
ха ха, ще ги разбия всинците

- ivan_yo
- разбира нещата
Няма да ги ям. Само снимчици майна само снимчициПоборников написа:Има и по големи майки оставени за разплод иначе как ще се размножават.ivan_yo написа:Имам едно условие. Бих искалда се състезавам при положение че в язовирчето има и екземпляри над 10/15кг.Че тогава ЕХ ЕЗЕРОВО ЕХ КЕФ![]()
![]()
![]()

-
- кандидат преподавател
Ще издам една тайна КЪЛВАТ НА ДЖАПАНКА.ivan_yo написа:Няма да ги ям. Само снимчици майна само снимчициПоборников написа:Има и по големи майки оставени за разплод иначе как ще се размножават.ivan_yo написа:Имам едно условие. Бих искалда се състезавам при положение че в язовирчето има и екземпляри над 10/15кг.Че тогава ЕХ ЕЗЕРОВО ЕХ КЕФ![]()
![]()
![]()

Трябва та пратя при батя ти Ниделчу ,да си помечтаете дваминатаivan_yo написа:ха ха, ще ги разбия всинците![]()
![]()

Мдаааа,ся утрезнехте ли,ами Любо да надене белата риза,да препаше чифте дънарки,да фурне на двяста метра навътре,ни ко ша праим бе арсъзи,ама на тоя водолаз дет му платих още ще си търся кирията 

- krokibg
- учете се от него
Елеееее,какво сте си заформили без мене бре
Хубаво че си имам информатори та да ми кажат какво става из форума
То,човек да не каже нищо на две ракий , докато се усети,станала Трета Троянска война
Ама пък,може и да си спретнем едно състезанийце,макар че се разправям с ремонти по лодките
и какво ли ще стане ако някой дойде във къщи и да ми покаже къде си държа приборите за хранене
Като ви гледам как наскачахте,направо съм подпалил,но след Ивайловградските набези,които ще са от 7ми до незнам кога/питайте Митев/Очертава ми се доста свободно време и може пак да половим чаши,бутилки и между другото и риба.Мале,вече няма да пия,че само си създавам проблеми и като има и някой журналист,да напише дословно пиянските закани,проблема става огромен
Иначе съм насреща,ако избягам/на пияно или на трезво,казаното казано/ще стана резил

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
- nasco2
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Току що се прибирам потен и мръсен, но доволен, не ходете повече на езерово
. Аз ги излових шараните там.
Тук колегата ми е отрезал малко главата http://images26.snimka.bg/006171031.jpg но на тръгване еи тъиу забодах още едно такова и реица поманечки които си отплуваха обратно ма нямаше кои да ме снима. Имам малко на телефона но сега не мам време да ги качвам. А оносно състезанието бих се включил с ракия. И там ми се смяха,че не мои да ловя а само пия, но хората на моите пръчки вадят рибки.

Тук колегата ми е отрезал малко главата http://images26.snimka.bg/006171031.jpg но на тръгване еи тъиу забодах още едно такова и реица поманечки които си отплуваха обратно ма нямаше кои да ме снима. Имам малко на телефона но сега не мам време да ги качвам. А оносно състезанието бих се включил с ракия. И там ми се смяха,че не мои да ловя а само пия, но хората на моите пръчки вадят рибки.
- danail kacarov
- научил се да хвърля
мале изкам да видя на живо кои ще победи
кога е доела и кои може да участжа
кога е доела и кои може да участжа
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Неделчо требе да наеме по-добър водолаз от на Кроки ,и да закача по-големите риби

-
- сериозен играч
Абе кво ста-а тук бе ,ша има ли съревнование или нема да има съревнованиииекибикбашкибик.
Ба ма..му мнооо отбор мноу нещо,Делев или Митев .
Язека викам да напраим едно маленко съревнованийце между тези два колоса на съвременния шаранджийски риболов,който спечели нека развее Българският трикольор ,и нека достойно защищава име и чест срещу непобедимият-БАТЕ Любо Крокиииииииииии.
Нека по добрият победи.
п.п Позволени средства-бомби,търмък,мрежи,и всякакви електро и химични разработки от 2007година на-сам.
При положение че колосите МИТЕВ и ДЕЛЕВ завършат на равно, според законите на Н.Р.Б и двамата имат право
да учавствуват в престижният турнир -ШАРАНИСТ 2008г
Турнирът ще се състои на ...........?...........?............2008г.............предполагам
Ба ма..му мнооо отбор мноу нещо,Делев или Митев .
Язека викам да напраим едно маленко съревнованийце между тези два колоса на съвременния шаранджийски риболов,който спечели нека развее Българският трикольор ,и нека достойно защищава име и чест срещу непобедимият-БАТЕ Любо Крокиииииииииии.
Нека по добрият победи.
п.п Позволени средства-бомби,търмък,мрежи,и всякакви електро и химични разработки от 2007година на-сам.
При положение че колосите МИТЕВ и ДЕЛЕВ завършат на равно, според законите на Н.Р.Б и двамата имат право
да учавствуват в престижният турнир -ШАРАНИСТ 2008г
Турнирът ще се състои на ...........?...........?............2008г.............предполагам
Ако умееш да летиш, не-казвай на никого, защото няма да можеш да се отървеш от учители!
Аз съм за победителя!Нека по-добрия го позная 

- Венелин Радушев
- разбира нещата
А аз ще папкам, слушкам и дай боже някой ден......и аз може да се пробвам срещу батковците! 

"Досадното на този свят е, че идиотите са уверени в себе си, а умните са изпълнени със съмнения."