Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Пътя до "Филмовата къща" на яз "Искър".
Модератор: sapuna
Пътя до "Филмовата къща" на яз "Искър".
Моля,кажете какво е състоянието на пътя до "филмовата къща" и след нея.Преди няколко години исках да отида там,от "мечката" завих по този път минах по моста на река Искър и след моста "пътя" беше целият в дупки.Туко що си бух купил Астрата и ми стана жал за колата и просто дадох назад и си тръгнах.Преди съм стигал до там когато карах Лади и не ги жалех нотогава пътя беше по добър.Кажете моля ви става ли пътя за кола там или рискувам да си счупя нещо.Не ми се ходи пак по сервизи.Искам да отида до тази част на язовира.Преди ходих откъм "Римския мост" но откакто прочетох тук ,че "бразилци" разбивали паркираните коли вече ме е страх да си оставям там колата.Затова ме интересува пътя да филмовата къща защото смятам понеделник ли вторник да отида до там или до Шипочанския.Искам да си изпробвам мача и новият фидер за някоя и друга платика.
Re: Пътя до "Филмовата къща" на яз "Искър".
Пътят действително е голямо дърво - 2 километра дупки е, трябва да караш бавно. След като свърши правият участък е здрав асфалтов път, тесен, но без дупки. Асфалтът продължава до края на новостроящите се бунгала. Там може да помолиш някого от съдържателите на бунгалата и да я вкараш вътре при него, ако се страхуваш за колата. 

- Тедо
- сериозен играч
- Обратна връзка:
колега, не се излагай - нищо няма да й стане на астрата... със сигурност е по-здрава от "старите лади" - просто намалявай на най-големите дупки...
Пътя много прилича на малките софийски улички. Карай и се небой. Все пак колата трябва да ти служи на тебе а не ти на нея.... 

В събота бях до там на разузнаване и разходка с жена ми.Стигнах до след бунгалата където си помислих ,че съм на къмпинг на морето.Според мен там през деня за риболов не става,заради джетовете и другите неща който правят шум.Мисля ,че е по добре да ходя откъм "Римският мост" поне там няма място за каравани и палатки.Благодаря ви за отзивите.
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Напълно съм съгласен, а за шумотевицата, народа и тн., ами смятам че всичк иимаме равни права върху гьола, затова и ставам рано за рибаxix написа:Все пак колата трябва да ти служи на тебе а не ти на нея....

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.