Пътя до "Филмовата къща" на яз "Искър".

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

IBRAMS
новобранец
новобранец

Пътя до "Филмовата къща" на яз "Искър".

Мнение от IBRAMS »

Моля,кажете какво е състоянието на пътя до "филмовата къща" и след нея.Преди няколко години исках да отида там,от "мечката" завих по този път минах по моста на река Искър и след моста "пътя" беше целият в дупки.Туко що си бух купил Астрата и ми стана жал за колата и просто дадох назад и си тръгнах.Преди съм стигал до там когато карах Лади и не ги жалех нотогава пътя беше по добър.Кажете моля ви става ли пътя за кола там или рискувам да си счупя нещо.Не ми се ходи пак по сервизи.Искам да отида до тази част на язовира.Преди ходих откъм "Римския мост" но откакто прочетох тук ,че "бразилци" разбивали паркираните коли вече ме е страх да си оставям там колата.Затова ме интересува пътя да филмовата къща защото смятам понеделник ли вторник да отида до там или до Шипочанския.Искам да си изпробвам мача и новият фидер за някоя и друга платика.
Аватар
debeloto
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: Пътя до "Филмовата къща" на яз "Искър".

Мнение от debeloto »

Пътят действително е голямо дърво - 2 километра дупки е, трябва да караш бавно. След като свърши правият участък е здрав асфалтов път, тесен, но без дупки. Асфалтът продължава до края на новостроящите се бунгала. Там може да помолиш някого от съдържателите на бунгалата и да я вкараш вътре при него, ако се страхуваш за колата. :)
Аватар
Тедо
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Тедо »

колега, не се излагай - нищо няма да й стане на астрата... със сигурност е по-здрава от "старите лади" - просто намалявай на най-големите дупки...
xix
новобранец
новобранец

Мнение от xix »

Пътя много прилича на малките софийски улички. Карай и се небой. Все пак колата трябва да ти служи на тебе а не ти на нея.... :smt031
IBRAMS
новобранец
новобранец

Мнение от IBRAMS »

В събота бях до там на разузнаване и разходка с жена ми.Стигнах до след бунгалата където си помислих ,че съм на къмпинг на морето.Според мен там през деня за риболов не става,заради джетовете и другите неща който правят шум.Мисля ,че е по добре да ходя откъм "Римският мост" поне там няма място за каравани и палатки.Благодаря ви за отзивите.
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

xix написа:Все пак колата трябва да ти служи на тебе а не ти на нея.... :smt031
Напълно съм съгласен, а за шумотевицата, народа и тн., ами смятам че всичк иимаме равни права върху гьола, затова и ставам рано за риба :wink:
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”