Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Знае ли някой нещо за ВЗРИВОВЕТЕ!
Модератор: dantho.mihov
- Светльо-toxin34
- разбира нещата
Re: Знае ли някой нещо за ВЗРИВОВЕТЕ!
-----Емел Етем(забодем)---:--Това, което искам да уверя слушателите на Дарик радио е, че силите на институциите на държавата действат своевременно и в много добра координация. Още от 06:35 са на мястото на инцидента и са направили всичко необходимо. Евакуира ли са хората първо в близост до складовете. Искам да уверя гражданите на София и населените места в близост до тези складове, че няма опасност за техния живот, защото се правят регулярни замервания на въздуха. Във въздуха няма вредни вещества за здравето на хората. Единствено имаше опасност при по-големите взривове парчета от снаряди или разхвърчали се части от сграда, които можеха да причинят някакви поражения. Няма жертви от инцидента.
бре от 06.35 за 5 минути е те туй сам SUPERБОЙКО го може

бре от 06.35 за 5 минути е те туй сам SUPERБОЙКО го може

Бракониерииии,оставете рибата да се размножавааа
- Светльо-toxin34
- разбира нещата
цялото правителство да го друснат воглаве с бракониери,крадци,мутри и подобни нещастници.това ще има да си думка до утре
- Светльо-toxin34
- разбира нещата
сложили частна фирма да охранява складовете!!!!!!и как няма жертви???видите ли всички напуснали своевремено.99% от нас са били в казармата и сме наясно:гръмне ли погреб и на 200 метра да си жална ти майка.писна ми руснак,турчин и австоиспанонемец да ме правят на балък.аз отивам пред парламента!стига ми вече!
Последно промяна от Светльо-toxin34 на Чет Юли 03, 2008 2:39 pm, променено общо 1 път.
- ceno cenov
- разбира нещата
Абе да не ви е Сбора днес в Софето та дигате таз патърдия цяла сутрин. И не каните, а:evil:

- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Още ли продължава да гърми?Marco Polo написа:Ама как друсна преди пет минутиии...
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
бе некак си и ЧУЖДАТА смьрт ще я преживеяemo vasilev написа:Само дано няма загинали и някакъв вид замърсяване - иначе другото ще го преживеем !

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
-
- кандидат преподавател
А,кълве ли рибата в момента на Чепинци и Челопечане
някой няма ли прясно инфо. 

-
- новобранец
Поборников написа:А,кълве ли рибата в момента на Чепинци и Челопечаненякой няма ли прясно инфо.

- Диканаров
- кандидат преподавател
Цялата работа е направена нарочно от бомбаджии - бракониери.
Сега ще ги видите да се правят на гъбари по полето около Чепинци и да питат има ли, намират ли се гъби-"тротилки"?
А после ще се питаме как стават красивите фонтанчета по баластиерите.
Ей, до де не прочешат сега, всяка педя за "бенгалски" огньове, няма да ни разрешат да припарим до гьоловете и Лесновската река! 

Няма малки и голями, има хванати и изтървани!
- Светльо-toxin34
- разбира нещата
Поборников написа:А,кълве ли рибата в момента на Чепинци и Челопечаненякой няма ли прясно инфо.
кълве бе как да не кълве 2,5 милиьона шарани калвът на Емел Етем да и го забодем
Мой приятел живущ в челопечене ми сподели че вилата му е останала без прозорци - но закво са му, лято е, да става проветрение
Затова пък от местния гьол са наскачали рибоците и се пекат "на керемидка" на покрива на вилата му

Хаха, като си помисля, преди 2 години при наводнението мазето му се беше напълнило с шарани...

Затова пък от местния гьол са наскачали рибоците и се пекат "на керемидка" на покрива на вилата му

Хаха, като си помисля, преди 2 години при наводнението мазето му се беше напълнило с шарани...

За да не останем повече рибари отколкото риби в България: Kiss 'n Release!
http://www.youtube.com/watch?v=66sGSTZD ... _1UPUjx2SI
Мани и аз мислех да ходя днес на Чепинци,добре,че снощи реших да отида на Пожарево-Ужас около 5 часа бях там,по същото време щях да съм на Чепинци.Когато гръмнаха складовете се чуха чак на Пожарево.Малко след това се обади жената живеем в кв.Х.Димитър и каза това,което са казали другите колеги тук и тогава започнах да слушам радио Дарик.По едно време събрах такъмите и газ към София,взех жената(бяха я пуснали от работа заради детето) и детето и се върнах на Пожарево.Рибата там кълвеше сутринта след взривовете,колеги хващаха.Когато се върнах рибата беше започнала да спира да кълве.За това около 15 часа,където казва Марко,че е имало нов взрив-от Дарик съобщиха за земетресение 3,2 по Рихтер с епицентър около юго-източно от София.Колеги това,което се случи не е за подценяванеsampo написа:Днес бях решил да ходя на Чепинци , станах в 6.00 , позамотах се нещо и онова нещо думна в 6.30 , провали ми деня.
Кой знае колко дни още няма да кълве , ама ще пробвам скоро пак

Последно промяна от joroNH на Чет Юли 03, 2008 6:28 pm, променено общо 4 пъти.
Никога на колене пред когото и да е.
-
- учете се от него
Моите "новини" ,обаче , работят:

Последна редакция: 03.07.2008, 17:04
Публикуване: 03.07.2008, 15:16
Нов мощен взрив...и земетресение в София
© Камен Влахов
news.bg
Размер на шрифта: a a a
Нов мощен взрив се разнесе от военните складове край Челопечене.
Жителите на кварталите в района твърдят, че експлозията е била по-силна от тези рано сутринта.
Първо се е чул гърмът, а след това се е усетила взривната вълна.
В същото време от Гражданска защита обаче твърдят, че е имало земетресение в района на София.
Това потвърдиха и от Сеизмологичния център към Геофизичен институт на БАН.
В 15 часа и 12 минути е регистрирано земетресение с епицентър на около 15 км. в южна посока от центъра на София.
Земетресението е с магнитуд около 3,2 по скалата на Рихтер и е усетено на територията на София.
Oт Министерство на отбраната заявиха, че според последната им информация, която е от 15,10 ч. няма нов мощен взрив от складовете.
От там добавиха, че имат информация единствено за спорадични слаби експлозии.
Припомняме, какво има в складовете
- стрелкови боеприпаси - 96 т
- ръчни гранати - 52 т
- изстрели за гранатомет ПГ - 7 - 210 т
- 23 мм изстрели - 75 т.
- 76,2 мм изстрели - 48 т
- 85 мм изстрели - 252 т
- 100 мм изстрели - 21 т
- 115 мм изстрели - 17 т
- 122 мм изстрели - 83 т
- 125 мм изстрели - 94 т
- 152 мм изстрели - 211 т
- реактивни дълбочинни бомби - 20 т
- бойни заряди - 23 т
- взриватели - 204 т
- пиротехнически средства - 68 т
- други взривни вещества - 20 т

-
- фен клуб-скобар
Eдин приятел също е бил на Пожарево и каза ,че след взрива е почнало повече да кълве.