яз.Mалко Шарково

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

радомир
новобранец
новобранец

яз.Mалко Шарково

Мнение от радомир »

Здравейте колеги, яз.М.Ш, се намира на около 60/70 км. от Ямбол посока турската граница.яз. се обитава от сл. видове риба уклей/на пролет много едър/ бабушка, каракуда и таранка,скобар, р.кефал,мряна/трудно се лови/ костур/вечно гладен/ и шаран.От 2г. аква култури го зарибят с еднолетни шаранчета.Яз. е голям с много рькави красива природа. аз го посещавам и зиме и лете емоции винаги ИМА.за повече инфо пишете.
Аватар
fixxer
Администратор
Администратор
Обратна връзка:

Мнение от fixxer »

аз трябва да се наканя да мина натам защото съм чувал добри отзиви за този водоем :wink:
http://naRiba.com
WINNERS DON'T USE DRUGS
nikishanoto
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от nikishanoto »

Привет колеги,
аз за съжаление май никога няма да отида там защото съм чааак във Варна и има многоооооооооо км.! :(
Да умееш да обичаш,значи да умееш всичко!И не-забравяйте колеги,колежки-рибари,че любовта е магия!
радомир
новобранец
новобранец

Мнение от радомир »

к'во ти пука, камьни да вали лошо време да не хваща!
nikishanoto
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от nikishanoto »

Привет родомир-е,
ама да ти кажа защо немога да отида:Защото съм много-малък:на 10 го. и няма кой да ме закара и няма да ме пуснат. :(
Да умееш да обичаш,значи да умееш всичко!И не-забравяйте колеги,колежки-рибари,че любовта е магия!
Гост

Мнение от Гост »

ВЛЕЗТЕ В ЧАТА БЕ КОЛЕГИ ДА СИ РАЗМЕНИМ МАЛКО ИНФО
Гост

Мнение от Гост »

Чудя се, кьде да отида в петьк, сьбота и неделя на шарково за шаран или на велека да пробвам лупавеца?
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”