Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Стръв и захранка
naRiba.com

Форум

Шоколад и сметана за захранка???
Модератор: Paublo_Eskobar
- icho_87
- вече хвърля и на тежко
Шоколад и сметана за захранка???
Здравейте. Един приятел наскоро затвори хранителен магазин и случайно видях че в мазето си държи сметана, шоколад, пудинг и други глезотийки в прахообразно състояние. Познайте за какво се сетих
Вчера дойде и моментът за проба. Помислих си че ако смеся от всичко ще се неутрализира аромата на отделните видове и затова правих различни проби. Разбърках малко купена "царевица с коноп" и добавих 2 пакетчета шоколад на прах. Ясно се различаваха ароматите на ягода и шоколад. Слагах на пружина (между другото стана доста лепкаво, но във водата се разтваря добре). извадих шаранче към 700гр. и няколко каракуди. По-сериозни удари във същото време се получиха на кюспе на плочка и само ягода с коноп и царевица на куките. Като утихна вятъра направих захранка за плувките - кюспе, царевично брашно, пшеница и 2 пакетчета сметана на прах (пакетчетата мисля че бяха по 40-50гр.). Миризмата обаче бе на вкиснато
преди да сложа сметаната я подуших и си миришеше нормално. Срокът и обаче беше изтекъл преди 2 месеца и сигурно с водата нещо стана кофти. Реших обаче да пробвам друго - сложин есенция за козуначено брашно (продава се в по-големите магазини) и замириса доста силно на козунак. Хвърлих и след 15-20 мин взе да дава червеноперка.
Мисълта ми е пробвал ли е някой нещо подобно и има ли резултат. Аз след 5-6 дни ще правя нов излет и пак ще пробвам. за да видим резултата

Мисълта ми е пробвал ли е някой нещо подобно и има ли резултат. Аз след 5-6 дни ще правя нов излет и пак ще пробвам. за да видим резултата

- MITKO70
- кандидат преподавател
Re: Шоколад и сметана за захранка???
Разбира се ,че дава резултат.Пробвал съм с различни нишестета,български с вкусове на плодове към захранката.А също така и с кокосови стърготини пак към захранката.
Всичко може,но не всеки го можe.

-
- ще става разбирач
Re: Шоколад и сметана за захранка???
Ти направо си им потопил сладкарница "Неделя"бре колега

ЖИВОТА Е ЩАСТЛИВА СЛУЧАЙНОСТ СЪС СМЪРТЕН ИЗХОД !