Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Отивам naRiba
naRiba.com

Форум

?????? към бургазлии
Модератор: Кърцата
-
- сериозен играч
Re: ?????? към бургазлии
Та за жребеца .... в пълна сила сте изиграли поговорката " в чуждо село и керемидите бият"
Приятели .. то в бургас духаше много а като знам там как си духа по принцип.
В интерес на истината много ме е яд , че не сте се изкефили на този прекрасен язовир

В интерес на истината много ме е яд , че не сте се изкефили на този прекрасен язовир

татовамомченценаучибезбройнещаотмоитерепортажидобисмелостоттяхвидячеивБългарияможедаселовирибаскаяккопираабсолютновсичкитемимаршрутиирепортажиипослегипредставикатосвоивМаниятаинаРиба
- каридата
- учете се от него
Тишо знам че е прекрасен язовир,просто бяхме на неподходящото място в неподходящото време.Нали все пак се разписахме,огледахме,пообиколихме,видяхме и т.н....И тва е нещо.А отнсно Ясна Поляня много ме яд че и там ще му е... мамата.А водоема е прекрасен.Май само това ще му остане
.Ето и малко акценти: Аве не мога да ги кача тука.Уж всичко правя както трябва но не става.На който му се гледа в галерията моля. 

Ходене му е майката.
Хендмейдър
paranorm:
''ей тва е.. сигурно по бургаско на тва занимание вече му викат 'накаридване'
нещо като ..-жена утре с комшията ще ходим да се накаридим''
Хендмейдър
paranorm:
''ей тва е.. сигурно по бургаско на тва занимание вече му викат 'накаридване'
нещо като ..-жена утре с комшията ще ходим да се накаридим''

- toko7
- вече хвърля и на тежко
Mалко късно пиша но нямах време.В събота бях на Велека,за риболов имах малко време защото колегите веднага заседнаха на масата а и на мен ми беше жадно.Така че пробвах малко на торен и бял,като резултата беше някое и друго лупавче и мренки.Съжалявам но повече обърнах внимание на масата и на тази прекрасна природа.

toko7 ви призовава да си събирате боклуците след риболов
- Local
- учете се от него
А бе поне лових на мач, бях го забравил к'во е т'ва животно покрай тоя 13-метров сарък
Аз съм доволен особено от татарските кюфтета после, които ядохме на Петолъчката
Тая неделя сме намислили една друга дестинация, че да видим к'ви ша ги забъркаме пак

Тая неделя сме намислили една друга дестинация, че да видим к'ви ша ги забъркаме пак

Клавиатура риба не лови!!!