Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

р.Искър - как е из дефилето ?
Модератор: Paublo_Eskobar
- jdbc
- вече хвърля и на тежко
р.Искър - как е из дефилето ?
Привет колеги !
Каня се утре да прохождам в спининга, въоръжил съм се с блесни и воблерчета и мислех да пробвам кленчетата по р. искър в участъка Оплетня - Зверино, но съучастника ми в това начинание донесе тревожни вести - в един риболовен магазин му казали че нивото на Искъра е мн. ниско, та ще помоля някой ако има прясно инфо да каже - става ли за спининг там ?
Не съм ловил там, тъй че - конкретни места, съвети - всякакво инфо ще е от полза.
Предварително благодаря !
Каня се утре да прохождам в спининга, въоръжил съм се с блесни и воблерчета и мислех да пробвам кленчетата по р. искър в участъка Оплетня - Зверино, но съучастника ми в това начинание донесе тревожни вести - в един риболовен магазин му казали че нивото на Искъра е мн. ниско, та ще помоля някой ако има прясно инфо да каже - става ли за спининг там ?
Не съм ловил там, тъй че - конкретни места, съвети - всякакво инфо ще е от полза.
Предварително благодаря !
-
- вече хвърля и на тежко
Re: р.Искър - как е из дефилето ?
Един познат имаше доста успешен излет там преди 3-4дни
но маи беше по надолу към Мездра

- skakalec75
- научил се да хвърля
утре ше ги пробам на муха и воблер,дано не пускат веца на лакатник 

Tubertini ги разбира!

- jdbc
- вече хвърля и на тежко
Май е редно да докладвам за резултата ... честно казано нямам бяза за сравнение, щото за първи път ловя там, НО ми се струва че е ОК, айд да речем малко под нормалното си ниво. НО това което видях от колата е, че повечето от притоците са доста маловодни. Мисля, че водата не беше мн. мътна(пак нямам база за сравнение). Отчетох се с няколко рибки на спининг, подробности тук:
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=5&t=16267
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=5&t=16267
- skakalec75
- научил се да хвърля
реката бе6е много малка и бистра,от обикновенно и моя резултат бе малко по-добар,но не е кои знае кво за голямото скитане по реката
Tubertini ги разбира!