Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Отивам naRiba
naRiba.com

Форум

На Михалската корекция.
Модератор: Кърцата
- zapalen_92
- разбира нещата
На Михалската корекция.
Здравейте.Утре мисля да мръдна до корекцията ама като знам че много малко вода има и водораслия яко се чудя.За каракуда ми се ходи там.Иначе и за щука ама като има много водорасли и няма чисто място??Да ходя ли да не ходя л???Кажете?
- zapalen_92
- разбира нещата
Re: На Михалската корекция.
Добре че някой ми помогна 

Абе, колега я отиди и пробвай....знае ли човек, а явно яко ти се излиза утре...после пише

- zapalen_92
- разбира нещата
Ми аз съм нагласил всичко вече ще мръда да видя как стоят нещата дано е добре
ще пиша НАСЛУКА

- zapalen_92
- разбира нещата
Здравейте сега се връщам и положението е плачебно.Утивам 6 часа и съм първи.Замятам хранилки сичко и фърлям въдицата абсол
тно нищо ни едно почукване.УЖАС!Чакам чакам амме.Викам тая няя да я бъде местя се на другата корекция в ляво.Виждам един човек на тапи за щука казва ми че нищи и тои ама нищо.Зех да хвърлям аз на плувка пак същата работа като другата корекция.Оглеждам се и много малко рибки скачат нещо ги гони.Веднага преправям и почвам да мятам блесната.И ми се закачи първата щука в живота разтреперах се целия
почвам бавно да си я дърпам мнохо малка беше дори не негултала блесната и тъкмо да дръпна към мен и се втурна в папура мамка му
:(:( и се откачи.Довечера пак ще утида да си търся своето.Тъй или иначе ако фана ще ги пускам просто кефа искам да си направя и да се снимам наи-важното.

тно нищо ни едно почукване.УЖАС!Чакам чакам амме.Викам тая няя да я бъде местя се на другата корекция в ляво.Виждам един човек на тапи за щука казва ми че нищи и тои ама нищо.Зех да хвърлям аз на плувка пак същата работа като другата корекция.Оглеждам се и много малко рибки скачат нещо ги гони.Веднага преправям и почвам да мятам блесната.И ми се закачи първата щука в живота разтреперах се целия