Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Събота - Долни Богров
Събота - Долни Богров
Привет колеги!
Най-накрая и аз да се похваля! Сутринта рано (7:00) тръгнахме с булката (нали ми е солташак). Реших да отидем на баластриерата дето е разделена на две, по средата между двете части, да хвърлям въдицата в по-дълбоката. Около 7:30 бяхме там ... уви късно, мястото дето си го бях набелязал беше заето (всъщност почти всички места бяха заети). Успях да намеря място чак на отсрещната сртана. Към 8:30 хвърлих въдицата. Лових с мача, много исках да му направя сефтето на неплатен водоем. Риболова започна обещаващо - изтървах една каракуда 200-300 гр. точно на брега ( от бързане бях забравил кепа и живарника)
. После бързо се поправих ама малко късно... Последваха няколко бабушки и едно линче(според мен), което беше пуснато веднага ( 10-12 см. беше само). След това към 11:30 спря кълването. До момента лових на жито. Реших да сменя на бял червей, хвърлих малко и от ръка... Голяма грешка се оказа събрах слънчака и започха гол след гол ама само слънчак... веднага смених пак на жито, но кълването се възобнови към 16:30 чак.
Краен резултат : 2 каракуди, 10-тина бабушки, и линчето. Всички риби си плуват пак с изключение на слънчака. Това е от мен... като за пръв път на този водоем мисля, че не е зле!
Най-накрая и аз да се похваля! Сутринта рано (7:00) тръгнахме с булката (нали ми е солташак). Реших да отидем на баластриерата дето е разделена на две, по средата между двете части, да хвърлям въдицата в по-дълбоката. Около 7:30 бяхме там ... уви късно, мястото дето си го бях набелязал беше заето (всъщност почти всички места бяха заети). Успях да намеря място чак на отсрещната сртана. Към 8:30 хвърлих въдицата. Лових с мача, много исках да му направя сефтето на неплатен водоем. Риболова започна обещаващо - изтървах една каракуда 200-300 гр. точно на брега ( от бързане бях забравил кепа и живарника)

Краен резултат : 2 каракуди, 10-тина бабушки, и линчето. Всички риби си плуват пак с изключение на слънчака. Това е от мен... като за пръв път на този водоем мисля, че не е зле!
- felippemassa
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: Събота - Долни Богров
Браво, колега а снимки няма ли 

Re: Събота - Долни Богров
Благодаря,felippemassa написа:Браво, колега а снимки няма ли
За съжаление няма снимки