Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Най успешния
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Re: Най успешния
snegk написа:Кире,аз говоря за размера бе приятелю![]()
![]()
![]()

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Свалям ти шапка
Къде това време за такава обиколка
И аз със семейството ми сме по пътешествията, но доста от местата където сте били сме ги обиколили поединично - просто трябват не само време, а и средсва
Илийка следващия път като се наканиш да пътешестваш, заповядай в нашия край и непременно ми се обади - има какво да видите, което го няма другаде
Още веднъж благодаря за прекрасния репортаж от хубавата ни Родина

Къде това време за такава обиколка

И аз със семейството ми сме по пътешествията, но доста от местата където сте били сме ги обиколили поединично - просто трябват не само време, а и средсва

Илийка следващия път като се наканиш да пътешестваш, заповядай в нашия край и непременно ми се обади - има какво да видите, което го няма другаде

Още веднъж благодаря за прекрасния репортаж от хубавата ни Родина

БЪДИ ДОБЪР ДО СМЪРТ!
Наистина е най-успешния ти излет досега! Страхотно изживяване си изпитал с това пътешествие! Снимките са прекрасни! Пожелавам на всеки съфорумец да изпита твоята тръпка. Хубавото е, че си се прибрал по живо по здраво без транспортни произшествия!
"... А една рибешка изненада е повече от секс с красива манекенка
"

Илийка страхотна екскурзия
и изживяване браво
,имало е от всичко по-много красиви пейзажи,хубави срещи и най-важното риболов на различни места
.

Никога на колене пред когото и да е.
-
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Искам и аз такаааа !!! Много хубаво,почивка,риболов....всичко ! Браво,дано и аз да имам удоволствието някой път да направя такава екскурзия!! Благородно завиждам!!! 

Ще те спукам,рибо!
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:

Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Завиждам ви благородно за всичко преживяно през тоя месец.Наистина сте уникални.
Рядко добър репортаж. Направо си е като статия в списание..."Как да си почиваме" примерно... Лично благодаря за това, което видях!

- doko
- ще става разбирач
Много добра разходка и доста красиви снимки. Браво
П.С
Тази снимка кога е правена защото момчето което е до теб много ми прилича на едни колега с когото си говорих на кастел вчера?
П.С
- vodi77
- ще става разбирач
Евала Илийка,нямаш равен.
Пожелавам ти 6 месечни обиколки,и много здраве на цялото ти семейство
Пожелавам ти 6 месечни обиколки,и много здраве на цялото ти семейство

Аз пак съм за риба;;;;
-
Ами точно кой ден беше незнам,май към 8 юли или 7.Това е Иво от Хасково.doko написа:Много добра разходка и доста красиви снимки. Браво
П.СТази снимка кога е правена защото момчето което е до теб много ми прилича на едни колега с когото си говорих на кастел вчера?
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
- doko
- ще става разбирач
Не го знам как се казва но си говорихме с него и той каза че негови познати са хванли 25 кг амур на топлото. Ако го чуеш питай го дали е бил на кастел. Възможно е и аз да се припознавамsnegk написа:Ами точно кой ден беше незнам,май към 8 юли или 7.Това е Иво от Хасково.
-
- ще става разбирач
Поздравления!Желая ти още много такива успешни излети.Това е истината.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Поздрави Snegk.Сички думи за подвига които си направил са излишни.Аз само ште добавиа че лекциата коиато си и пресентирал на даштеричката нема да научи ни в едно училиште.Брвао на тебе оште един пат и заведи семеиството и на Охридското Езеро,има какво да се види. 

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

-
За охридското езеро си мечтая от малък,но първо ще я закарам до Египет да види пирамидите.После ще предложа на Ивака и компания да отскочим до охридското езеро.nikola polizovski написа:Поздрави Snegk.Сички думи за подвига които си направил са излишни.Аз само ште добавиа че лекциата коиато си и пресентирал на даштеричката нема да научи ни в едно училиште.Брвао на тебе оште един пат и заведи семеиството и на Охридското Езеро,има какво да се види.

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.