Немски продукти на дребно в Пловдив?

Модератор: sapuna

SONY
учете се от него
учете се от него

Re: Немски продукти на дребно в Пловдив?

Мнение от SONY »

Цецо , е за това става дума!Те Балцер-а май останаха единствената стабилна немска фирма.Ако си намеря такава макаричка ще я гепа веднага.А като гледам и шарани може да лови! :wink:
TICA FAN
kudrav82
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от kudrav82 »

Павел Иванов написа:Немски продукти на ДАМ ако говориме за риболовни продукти то от доста годинки такива вече не съществуват :idea:
:lol: :lol: ...а на Павката D.A.M си му е болна тема,като трън в окото.както каза той преди време в един от форомите-D.A.M е вече изчерпана тема на разговор,особенно този ДАМ който сега е на пазара
и ловец съм и рибар съм,и на тъщата.......съм
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

Сони , от времето на D.A.M. са ми останали три двуколенни пръчки 3.0м. с акция 50-100 , имах и още две 2.70 с акция 100-250 , които ги подарих на един колега и много добър приятел. Това са истинки "дамове" , по DIN (Doitsche Industrial Normal).Теб какво те интересува точно- макари или пръчки и защо точно на ДАМ :roll: :roll: :roll:
Изображение
SONY
учете се от него
учете се от него

Мнение от SONY »

Да го наречем стара любов към тази марка.Още от малък първите ми пръчки бяха с тази марка и си ми е останало още от детството.Иначе като гледам сте повече от категорични , че фирмата не е това , което е била навремето , макар да вадят нови модели. :wink: Навремето си беше една от най-известните марки тука по нашите среди.Почти всеки рибар разполагаше поне с по 1 пръчка на въпросната фирма.Ако бъркам поправете ме.Поне с такова впечатление съм останал :wink:
TICA FAN
Публикувай отговор

Обратно към “Въдици и макари”