Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Въдици и макари
naRiba.com

Форум

Немски продукти на дребно в Пловдив?
Модератор: sapuna
Re: Немски продукти на дребно в Пловдив?
Цецо , е за това става дума!Те Балцер-а май останаха единствената стабилна немска фирма.Ако си намеря такава макаричка ще я гепа веднага.А като гледам и шарани може да лови! 

TICA FAN
-
- научил се да хвърля
Павел Иванов написа:Немски продукти на ДАМ ако говориме за риболовни продукти то от доста годинки такива вече не съществуват

и ловец съм и рибар съм,и на тъщата.......съм
-
- учете се от него
Сони , от времето на D.A.M. са ми останали три двуколенни пръчки 3.0м. с акция 50-100 , имах и още две 2.70 с акция 100-250 , които ги подарих на един колега и много добър приятел. Това са истинки "дамове" , по DIN (Doitsche Industrial Normal).Теб какво те интересува точно- макари или пръчки и защо точно на ДАМ

Да го наречем стара любов към тази марка.Още от малък първите ми пръчки бяха с тази марка и си ми е останало още от детството.Иначе като гледам сте повече от категорични , че фирмата не е това , което е била навремето , макар да вадят нови модели.
Навремето си беше една от най-известните марки тука по нашите среди.Почти всеки рибар разполагаше поне с по 1 пръчка на въпросната фирма.Ако бъркам поправете ме.Поне с такова впечатление съм останал 

TICA FAN