Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Легло INTEX - крачна помпа
Модератор: dantho.mihov
Re: Легло INTEX - крачна помпа
ебати, само аз ли още нямам таквозз соурожение

Ако цял живот се взираш в едно лайно, то цял живот ще ти мирише!
Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

Джоко Росич
Алкохола не решава проблемите....млякото също.

-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
престанете с ръчните глупости,правиш едно преходче от ауспуха на колата до лодка/дюшек ,форсираш ,и за 30 секунди е надут!
Птредимства:топло ,(като легнеш),бързо,не се налага да талкираш през време ,(газовете са мазни И ПЕПЕЛИВИ)
недостатъци: не е тестван метода за дюшека ти,но винаги има първи път!!!!
УСПЕХ
МЕТОДА Е ГАРАНТИРАН НА рУСКИ ЛОДКИ
Птредимства:топло ,(като легнеш),бързо,не се налага да талкираш през време ,(газовете са мазни И ПЕПЕЛИВИ)

недостатъци: не е тестван метода за дюшека ти,но винаги има първи път!!!!
УСПЕХ
МЕТОДА Е ГАРАНТИРАН НА рУСКИ ЛОДКИ

-
- научил се да хвърля
Е те тая идея с аспуха е най добра
, но наи добре ползвай компресор за кола за помпене на гумите перфетно върщи работа и не се мориш грам 

- dunedanetz
- научил се да хвърля
Благодаря на всички! Всех от бащата на гаджето картата, то те сега не са ония сините хартиени, ми кат дебитни карти, мани мани
Земах си една помпа за 10 кинта. Всичко става, имам и за гуми, ма тия компресорчета от по 20 лева са афиф, тва ми е второто, лесно се чупят, та искам да съм си подсигурен и с ръчна попмичка - 10-ина лева, има всекакви модели в Метро. Още един път мерси.

Браво решил си проблема кардиналноdunedanetz написа:Благодаря на всички! Всех от бащата на гаджето картата, то те сега не са ония сините хартиени, ми кат дебитни карти, мани маниЗемах си една помпа за 10 кинта. Всичко става, имам и за гуми, ма тия компресорчета от по 20 лева са афиф, тва ми е второто, лесно се чупят, та искам да съм си подсигурен и с ръчна попмичка - 10-ина лева, има всекакви модели в Метро. Още един път мерси.

Никога на колене пред когото и да е.