Петицията е факт

Внимание - Бракониери !

Модератор: bobopeli

Публикувай отговор
snegk
и господ не е толокова добър

Re: Петицията е факт

Мнение от snegk »

Нещата продължават да са зле,докато се съберат гласове то рибата ще изчезне.Хубавото,че от министерството също знаят за тази петиция и се опитват да ни замажат очите с някоя глоби и някой друг зарибен язовир.
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Аватар
dunedanetz
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от dunedanetz »

Следя мненията и в темите на Черути в Замунда и Дата.бг и повечето хора мислят по ей тоя начин:

Код за потвърждение: Избери целия код

А съвсем сериозно - не ми пука дали некви си правят кефа убивайки животни. Нещо прекалено сложен ми изглежда днешния живот, поне в България, за да се замислям за такива ... да си го кажем направо - глупости( да не се обиждат ловците и рибарите). Че тя държавата тотално е заебала културни и природни паметници за които в другите страни се печелят стотици милиони от туризъм на година (и които пари влизат в държавните хазни), аз ли да тръгна да се притеснявам, че ще останем без риба и дивеч в реките и горите? Тва ми е най най най-малкия проблем.
Лошото е, че мнозинството от хората мислят така - нямам си аз сума ти проблеми, за рибите ще се притеснявам..... ТОва е неприятната действителност за жалост :evil: Тъпото е, че тия пичове си губят 5 минути време да пишат тия философски мнения, а не влезат за 1 минута да попълнят петицията. Е тва е.
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

Мислех да не пиша нищо по темата, но цитата по-горе ме унищожи.
Що за идиот трябва да си?
Колко трябва да си тъп?
за да живееш по този начин, да се интересуваш само от собствения си задник?
Толкова голям смях е цялата идея за петиция в недоносеното ни общество, че чак ми се плаче.
Подписах го и аз това недоразумение и станахме 1000 човека :lol:
Срам ме е.
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Аватар
CERRUTI
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от CERRUTI »

dunedanetz написа:Следя мненията и в темите на Черути в Замунда и Дата.бг и повечето хора мислят по ей тоя начин:
Братко убедих се е в датата има найстина големи лумпени....но се обнадеждавам от Замунда защото в темата са ми отговорили няколко наистина свесни хора.....
Пуснал съм тема и в offroad-bulgaria( http://forum.offroad-bulgaria.com/showt ... hp?t=35256 ) кудето имат раздел "Лов и риболов"но и там няма голям интерес.А там има един наш колега(от нашия форум)които е един от старите потребители но когато разгледах сайта видях че той самия не беше споменал нищо за петицията въпреки призива тук да се пише за петицията по сайтовете които посещаваме.....(няма да му споменавам името,той си знае).........
Изображение
snegk

Мнение от snegk »

Колко мъка има по таз земя :twisted: Даже вече не ми се пише,то бива тъпаци ама чак пък толкова......... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

snegk написа:Колко мъка има по таз земя :twisted: Даже вече не ми се пише,то бива тъпаци ама чак пък толкова......... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Илийка,отдавна предупредих че малко хора заслужават да се прави каквото и да е по въпроса,но решихме че така трябва и благодарение на Човека Х,петицията стана факт.Каквото е това е !!! Няма смисъл да се нервиш,скоро няма да се промени мисленето на по-голямата част от Българите.Просто са толкова смачкани от живота,че е по лесно да са само потребители/да ходят и да ловят и малкото останала риба по водоемите/и да си нямат проблеми.Е,бяхме трима,станахме 1000 :shock: Това е пак нещо в тази парадоксална държава :x :x :x Поздрав и дано да се позамислят всички наши сънародници,че идват и избори :lol: :lol: :lol: :wink:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

Колеги ОРГАНИЗАТОРИ , на ПЕТИЦИЯТА,
По -горе в темата има подхвърлени някои идеи за по-следващи етапи и разширяване обсега на информираност по отношение на подписването на ПЕТИЦИЯТА .Явно и очевадно е че рибарските "форуми" , с цялата си членска "маса" не са това което всички ние подписали , сме си мислели. Не бих се учудил ако , при една анкета " за" или "против" ПЕТИЦИЯТА във форума , няма да имаме 16 000 " против" , към то 1000 "за" . За сега резултата от подписването е такъв и няма никаква тенденция ( +/- 2-3%) да стане някакъв друг. :wink: :wink: :wink:
Изображение
Аватар
patter
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от patter »

Разпространих линка сред колегите, но единия от тях ми каза че неможе да я подпише, защото имейл адреса му бил използван вече. Молбата ми е да погледнете валидатора дали работи правилно. Ако трябва съдействие по програмната част ще помогна.
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

8) Изтрих няколко мнения... Възрастни хора сме 8) ( дрънкайте си на лични, моля... ) 8)
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Аватар
CERRUTI
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от CERRUTI »

Чакай малко да разведриме обстановката ;)
Вижте какъв отговор получих днес в един сайт: :)
Публикувано на: Днес, 06:35 PM
Lease_One написа:Аз съм крайно притеснен за популацията на цацата,затова реших да подкрепя каузата ви приятели

Петиция
Успешно подписване
Благодарим Ви, че подкрепихте нашата кауза!

Сдружение БГ РИБОЛОВ
Изображение
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

Колеги , макар и бавно, подписването на ПЕТИЦИЯТА все пак върви. Този пост го пиша специално за подсещане , а и най-вече за нови потребители и гости на Форума :idea: :idea: :idea: Ако някой , нещо не е разбрал- да цъка на линка на подписа ми и да се нарежда на опашката , отпред :D :D :D
Поздрави и Успех!!!!
Изображение
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

IDA написа:Колеги , макар и бавно, подписването на ПЕТИЦИЯТА все пак върви.
Поздрави и Успех!!!!
:smt023 :smt023 :smt023
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

Изображение
snegk

Мнение от snegk »

:cry: :evil: :cry: :evil:
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

Трагедия.... :finga:
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Публикувай отговор

Обратно към “Бракониери !”