Помощ ! за Нокиа 3110

Как да направим възможно най-добри снимки от излета.

Модератор: Paublo_Eskobar

Публикувай отговор
Аватар
Димича
ще става разбирач
ще става разбирач

Помощ ! за Нокиа 3110

Мнение от Димича »

Уважаеми колеги,от няколко дни съм горд собственик на този тел./благодаря за поздравленията!/!!!.Има си и радийце,има си и камерка;снимчиците-...биват,цената-бива,какво му трябва на човек!?!Да даде Бог живот и здраве,та и от мен да видите някое хубаво местенце,че и рибка...Качих си и Nokia PC Suite...Проблемите са два: Автоматично на комп.се качва всичко,т.е.-не мога да си избирам кои снимки да кача; Второ-като изтрия веднъж каченото,не мога да го кача пак от тел.,т.е.-качва ми само новите снимки...Малко доста съм назад със софтуера,тъй че-срам,не срам-моля помагайте...Благодаря!!!........................................................................... .П.П.Понеже от пладне съм пред това дяволско изчадие, очните ми нерви се вързаха на Гордиев възел...,отивам да ям;да :drinkers: ...;...да :smt075 децата...;...да :ANAL: /евентуално/жената...;...и си лягам,пък утре,"кат му дойде времето,че видиме..." .
Ракията не е за малки дЯца!!!! :)
Аватар
Димо Генчев
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Re: Помощ ! за Нокиа 3110

Мнение от Димо Генчев »

Хм...по какъв начин осъществяваш връзката с компютъра?
Според мен всички такива приложения от типа на PC Suite са ненужно тежки, но фирмите си умират да ги налагат. Аз например в момента ползвам Sony Ericsson и от приложения диск свалих софтуер, който също не ми харесва особено.
Аз ти предлагам просто да използваш Bluetooth връзка (но не през PC Suite!) и по този начин да заобиколиш всички специализирани програми, защото това е стандартен протокол за безжична обмяна на данни :wink:
Не слушай какво ти казват повечето хора, защото точно повечето хора са обикновено по-глупави...
gogolisec
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от gogolisec »

Аз съм с мемори карта (сони ериксон V630i) и при самото включване с кабела към USB-то вина ми го разпознава като флашка и мога да правя каквото си поискам. Също имам софтуера от диска , който върви с телефона, но не го ползвам - много е тежък и бъгав. Имам и блуту със софт - него го ползвам на жената за Нокията, а става и за моя - работи си без проблем!
P.S. Сега го разгледах - имаш слот за Микро SD карта - ако нямаш си купи 15-на лева е 1 ГБ. Слагаш всичко в нея и няма да имаш проблеми! :lol: Успех!
"... А една рибешка изненада е повече от секс с красива манекенка :D "
Аватар
Светльо-toxin34
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Светльо-toxin34 »

Dimich,ако имаш USB,проблема ти е решен,но винаги има едно НО,някъде из менюто има икона "свали" или "изтегли",така влизаш в каталозите програми на Нокия,свали си от там софтуер за снимки и връзка с комп.аз имам нокия навигатор и целия ми софтуер е свален от там.
Бракониерииии,оставете рибата да се размножавааа
Аватар
Димича
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Димича »

Благодаря,колеги,че се отзовахте!Да доуточня-връзката е с USB,нямам карта-памет/но мисля скоро да взема/,и искам от тел.да изтегля само определени снимки,които да кача,примерно,в галерията,и ако евентуално ги изтрия от комп.,да мога да ги дръпна пак от тел.Благодаря!!!
moholovka
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от moholovka »

Свързваш телефона, отваряш PC suite прогграмата и от иконите избираш една дето прилича на шкаф с отворено чекмедже (като задържиш мишката пише file manager). Там трябва да пише Phone memory (C:) или нещо такова. Кликаш два пъти и се появява папка Data пак два пъти и ти се появяват отделните папки videos, images, documents.... Избираш images и трябва да видиш снимките после даваш с десен бутон - copy върху тази която искаш да свалиш и после paste където искаш да се запише на компютъра. Другият вариант е просто да я извлачиш на десктопа или папката в която записваш. Извлачването е като сложиш курсора на мишката върху съответната снимка ляв бутон, задържаш и местиш курсора там където искаш да ти се запише и тогава пускаш. Еми това е, дано съм полезен.
gogolisec
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от gogolisec »

Аз доколкото разбрах тези "операции" ги е усвоил, колегата. Проблема е, че един път като се свали снимката от телефона на компа, същата операция не може да бъде повторена - така ли е Димич?
"... А една рибешка изненада е повече от секс с красива манекенка :D "
moholovka
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от moholovka »

Аз разбирам че сваля всички снимки от галерията, а не само избрани. Ако снимката която си свалил е изтрита от компютъра не би трябвало да има проблем да се свали пак (ако не е изтрита може да ти казва че има файл със същото име).
Аватар
Димича
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Димича »

Точно в това е единият проблем-че не мога да ги изтегля повторно от тел.!Програмата си тегли автоматично само новите снимки,и по никакъв начин не можах да я накарам да изтегли повторно тези,които съм изтрил,въпреки че в тел. ги има!!!
moholovka
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от moholovka »

Ами всъщност аз съм съм с Е65 и си влизам през софтуеара и няма проблем. Обаче ако не можеш да се оправиш ти предлагам и друг вариант даже два :)

1. Махаш го този софт и си теглиш нов от страницата на нокия и може да се оправят нещата.

2. Ако имаш блутут (ако нямаш може да си купиш за десетина лева) на компютъра, намираш си снимката в телефона даваш send via bluetooth и то ще намери компа и те така :wink:

Успех!
Аватар
Димича
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Димича »

Колеги,благодаря за оказаното внимание :prayer: :prayer: :prayer: Като че ли отбелязах някакъв малък успех в борбата с тия "дзверюви",ама нямам повече нерви и сили да се занимавам с тях!!!Утре отивам и си купувам SD,пък ако трябва-и блутут!!!....П.П. Между другото открих,че видеоклиповете се възпроизвеждат адски гадно-накъсани,на черти и черги....абе-нямам думи!Бесен съм,ще откача :evil: :finga: :smt013 :smt096
Аватар
Димича
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Димича »

Marco Polo написа:Абе я си го премести в другия - няма да се гътнеш заради такива глупости
Прав си,Марко,ще те послушам-ей сега отивам да натъртя две-три грозни гроздови,па ще си направя СЕКУРО/преместване от единия в другия/,и се гътвам /да спя/,пък утре-каквото-таквоз!!!
Аватар
Димича
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Димича »

Май до някъде овладях нещата-явно проблемите,в по-голямата си степен, са били в задкомпютърното устройство :lol: :oops: :wink: Благодаря на всички,които се отзоваха :prayer: Ключ или гума-МОДОВЕТЕ да решават :drinkers: :drinkers: :drinkers:
Публикувай отговор

Обратно към “Фотография”