Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Отивам naRiba
naRiba.com

Форум

За скобар и мряна
Модератор: Кърцата
За скобар и мряна
Много се чудих какъв точно номер да извъртя, така че да успея най-после да ида за риба някъде
От 3 седмици не съм ходил сериозно по водоемите, а този уикенд отново съм зает с други дела
НО
вземам си един почивен ден утре и го посвещявам целия на риболов по дунава.
Така де - постоянно слушам как колегите дърпат хубави бели мренки, скобари и шаранчета и не мога да не ида да ги пробвам, ще се поболея
Отсега съм замислил тактиката: на плувчица за скобар (с "мамка" естествено), а до мен 1-2 въдички на дъно за баба мрена. Ще я поканя с качамачец, кюспенце, стиропорче, кашкавалче, царевичка...пък дано излъжа някоя.
Малко ме тормози времето, но се надявам да няма изненади. Гледам вчера БТВ - много дъждовно
, превключвам на БНТ: почти слънчево
А сега на кой да вярвам
Ще ида пък каквото ще да става (кога ли не ме е мокрило)
Остава само да ми пожелаете късмет, а аз в понеделник ще ви кажа имало ли е смисъл от цялата гимнастика

Отсега съм замислил тактиката: на плувчица за скобар (с "мамка" естествено), а до мен 1-2 въдички на дъно за баба мрена. Ще я поканя с качамачец, кюспенце, стиропорче, кашкавалче, царевичка...пък дано излъжа някоя.
Малко ме тормози времето, но се надявам да няма изненади. Гледам вчера БТВ - много дъждовно

Остава само да ми пожелаете късмет, а аз в понеделник ще ви кажа имало ли е смисъл от цялата гимнастика

Ако не виждаш изход от ситуацията... огледай се за вход!
- Fisherman66
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
!!!!
Аиде наслука колега и аз мисля този уикенд да отида за скобар и мряна оба4е на големия искър(реката):)Успех!!!