Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Всяко зло - за добро :)
Модератори: Павел Иванов, sestrata
- maznislav
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Всяко зло - за добро :)
Здравейте колеги ...
Това е инцидентен репортаж , както всичко в тази събота вечер...
След много умуване тръгваме към планината с цел вечерна разходка и сутрешен риболов.
Натоварвам аз целия багаж , колата поема по пътя към планината и малко след не безизвестно село с манастир и големи кебапчета
забелязвам колона коли...
. Спирам аз и се оказва , че пътен инцидент с некъв камион е блокирал пътя и нема минаване. Почесвам се аз между очите и решавам , че така и така съм близо до река що пък да не слезна да повъртя блесните. Обръщам колата и след 10 мин съм си паркирал гъза на самата река. Е този път имам и женска компания за кадем. На първия хубав бързей дребосъци колкотото блесната "Пертен Мартин 4 -ка" следят блесната и .. толкова ... пълно мъртвило...
След това се придвижвам към съседния със стъпка на балерина и подавам блесната в бързей дълбок около 70 см ...
на прибиране .. на около 2 метра от мен тъмна сянка се изтрелва и докато разбера какво става ... еми борба настава ... аванс , скок и така 3 - 4 пъти като УЛ спинигчето ми героиски отбива атаките - минават близо 3 -4 минути в уникална борба. Полегнала в плиткото рибата изобщо не се предава и се налага да стъпя с единия крак във водата и нежно да я подхвана под хрилете и да я стоваря на брега.
За какво говоря колеги ? .. Ами ето за това

Невероятна балканска пъстърва - това за което вече цял сезон мечтая и си пускам дребосъците ( ими се смеят) с надеждата да станат като нея
Ето още малко снимки на уникалната риба
Ето ме и мен с рибата

и с примамката

и на фона на реката

След замерването се оказа 900 гр - 43 см
Личен рекорд за пъстърва за мен постигнат при невероятни обстоятелства
И помнете - пускайте малките рибки , за да пораснат и да станат като тази
Всички снимки от 45 мин провокиран от запушването на пътя излет са тук
http://gallery2.deephorizon.net/v/maznislav/lqto/43sm/
Пожелавам на всички такава слука и бъдете добри към природата и малките и обитатели ...
То се връща - поне на мен тя ми се отблагодари днес.
На слука на всички
Това е инцидентен репортаж , както всичко в тази събота вечер...
След много умуване тръгваме към планината с цел вечерна разходка и сутрешен риболов.
Натоварвам аз целия багаж , колата поема по пътя към планината и малко след не безизвестно село с манастир и големи кебапчета

След това се придвижвам към съседния със стъпка на балерина и подавам блесната в бързей дълбок около 70 см ...

на прибиране .. на около 2 метра от мен тъмна сянка се изтрелва и докато разбера какво става ... еми борба настава ... аванс , скок и така 3 - 4 пъти като УЛ спинигчето ми героиски отбива атаките - минават близо 3 -4 минути в уникална борба. Полегнала в плиткото рибата изобщо не се предава и се налага да стъпя с единия крак във водата и нежно да я подхвана под хрилете и да я стоваря на брега.
За какво говоря колеги ? .. Ами ето за това

Невероятна балканска пъстърва - това за което вече цял сезон мечтая и си пускам дребосъците ( ими се смеят) с надеждата да станат като нея

Ето още малко снимки на уникалната риба

Ето ме и мен с рибата
и с примамката
и на фона на реката
След замерването се оказа 900 гр - 43 см
Личен рекорд за пъстърва за мен постигнат при невероятни обстоятелства

И помнете - пускайте малките рибки , за да пораснат и да станат като тази

Всички снимки от 45 мин провокиран от запушването на пътя излет са тук
http://gallery2.deephorizon.net/v/maznislav/lqto/43sm/
Пожелавам на всички такава слука и бъдете добри към природата и малките и обитатели ...
То се връща - поне на мен тя ми се отблагодари днес.
На слука на всички
Като се ожениш, ще разбереш какво е щастие, ама вече ще бъде късно!
ЖЕНА ЗАД ВОЛАНА,Е КАТО ЗВЕЗДА В НЕБЕТО,
ТИ НЕЯ ВИЖДАШ,ТЯ ТЕБЕ НЕ!!!
ЖЕНА ЗАД ВОЛАНА,Е КАТО ЗВЕЗДА В НЕБЕТО,
ТИ НЕЯ ВИЖДАШ,ТЯ ТЕБЕ НЕ!!!
- maycal
- ще става разбирач
Re: Всяко зло - за добро :)
Браво!
Голям късмет и майсторство, разбира се! Предполагам, че манастира, за който споменаваш е Бачковския!? 

- kocet0
- вече хвърля и на тежко
Ще те изям с парцалите , ей !!!
Много си луд да знаешшшшш !!! Ама много ти се кефя
Утре ще ги разбием
Уникална пастърва ... много красива риба !
И наистина ... НЕКА ПУСКАМЕ МАЛКИТЕ РИБИ , ЗА ДА ИМА КАКВО ДА ХВАЩАМЕ В БЪДЕЩЕ !
П.С. ---> Днес с колегата " fizika_01 " бяхме на 6-ти км. и общо взето си прекарахме супер ... хванах малък хубавец (и сега забележете ...) ---> Сомче около 500 гр. атакува кефалската блесна МАПСО ОРИ номер 2 !!! Сомчето излезе без проблем , но имаше лек такъв при изваждането на тройката ,защото се беше вкопчило и в 3-те куки ... все пак красавеца се запъти към дълбините ! На слука

И наистина ... НЕКА ПУСКАМЕ МАЛКИТЕ РИБИ , ЗА ДА ИМА КАКВО ДА ХВАЩАМЕ В БЪДЕЩЕ !
П.С. ---> Днес с колегата " fizika_01 " бяхме на 6-ти км. и общо взето си прекарахме супер ... хванах малък хубавец (и сега забележете ...) ---> Сомче около 500 гр. атакува кефалската блесна МАПСО ОРИ номер 2 !!! Сомчето излезе без проблем , но имаше лек такъв при изваждането на тройката ,защото се беше вкопчило и в 3-те куки ... все пак красавеца се запъти към дълбините ! На слука

SPINING FOREVER 

Късмет се иска да клъвне, майсторство да се извади! 

-
- ще става разбирач
Коце тая пастърва по голяма от твоя сом ве баце.Майтап, сомчето беше прекрасно и непредвидливо за примамката която използва.Което си е за топ 10 на непредвидливите риби. С две думи Коцето сомчетата ги вади кат кефалчетата , джик так.
Браво мазниславе и скоро чакам да ходим заедно някъде независимо къде, да по пивам материял.Голяма красвица си пернал,можеби е от женското присъствие. Другия път спирам на Скобелева майка и взимам 2 за къдем срещу 5 лева,щот са на примоция.Аре наздраве.
Браво мазниславе и скоро чакам да ходим заедно някъде независимо къде, да по пивам материял.Голяма красвица си пернал,можеби е от женското присъствие. Другия път спирам на Скобелева майка и взимам 2 за къдем срещу 5 лева,щот са на примоция.Аре наздраве.
-
- научил се да хвърля

и ловец съм и рибар съм,и на тъщата.......съм
- valeri
- разбира нещата
Браво е това е ,и на мене ми се смееха така.Но да не ти пука е това е доказателството и отблагодаряването на природата.
Последните години пускам маломерката пък каквото ще да става.Не че не съм и прибирал но това беше отдавна и имах друго виждане към рибата и робувах на на други правила .Сега вече не е така и се старая да го внушавам и на околните покрай мен..Още едно браво .....малко с балагородна завис ( ако мога така да се изразя).

- indalo
- фен клуб-скобар
Невероятна риба.

Чудя се луд ли съм или не съм.
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- новобранец
Браво за трофейната риба....пъстърва и то балканка. Но повече овации за това че пускаш маломерните рибки...това е много по-важно и както виждаш ефекта от това е забележителен. И аз днес бях на тази река, но предимно за мряна. Хванах три доста едри и поне 5-6 дребосъка които си плуват обратно, имаше и един чичка със жена си който ловеше на тежко със 2 или 3 въдици, и ви казвам, че прошка за дребосъка нямаше...пред него хванах 2 и си ги пуснах, а тоя си ги прибираше и слагаше в една торбичка. И като него много ги има по тая река, жалко е, наистина. Дано колегите като тебе са повече
И винаги ще има по някоя такава голяма риба...

-
- и господ не е толокова добър
Красота 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Евала батко 

Страхотна риба колега-аз преди две години хванах една на р.Въча 43-44см. После един месец не можеха да ми свалят усмивката дт лицето
. За съжаление бях с лентово фото. Усеещането е
НЕВЕРОЯТНО.

Вземете само спомени,оставете само стъпки.
-
- фен клуб-скобар
Човек убивам за такава слука

"Докато ми плащат колкото да не умрем, ще работим колкото да не заспим''
:D