Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Еко спининг
-
- научил се да хвърля
Re: Еко спининг
Браво,колега! Поздрави и успех!!!
Познанието се добива лесно за разлика от мъдростта - Аристотел
- Димо Генчев
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Е сега вече се запалих!
Мислех, че чак след Калугерово може да има някой по-свестен клен, но явно още след Видраре има, а това са ми любимите места.
Само не вдявам къде е точно този мост
Висящият мост при разклона за Манаселска река вече се е разпаднал.
А този хубавичкият вир ми е добре познат, там има и масичка, ако не са я счупили, де.
Обаче, добре си направил, че си тръгнал рано, защото като ходих по реката на 27.06 около обяд имаше народ по хубавите места, въпреки, че беше делничен ден. Предполагам, карал си колелото по стария път, защото по магистралата е доста опасно, особено в тъмното (освен това е забранено).
Тази седмица не знам дали ще ходя, но така или иначе задължително ще си взема някоя и друга блесна. Само дето не разбирам нищо от блесни
Успехи и занапред!
Мислех, че чак след Калугерово може да има някой по-свестен клен, но явно още след Видраре има, а това са ми любимите места.
Само не вдявам къде е точно този мост

А този хубавичкият вир ми е добре познат, там има и масичка, ако не са я счупили, де.
Обаче, добре си направил, че си тръгнал рано, защото като ходих по реката на 27.06 около обяд имаше народ по хубавите места, въпреки, че беше делничен ден. Предполагам, карал си колелото по стария път, защото по магистралата е доста опасно, особено в тъмното (освен това е забранено).
Тази седмица не знам дали ще ходя, но така или иначе задължително ще си взема някоя и друга блесна. Само дето не разбирам нищо от блесни

Успехи и занапред!
Не слушай какво ти казват повечето хора, защото точно повечето хора са обикновено по-глупави...
-
- фен клуб-скобар
Много благодая за отзивите.
Снимките сам съм ги правил
Някои сцени ги изиграх наново за да мога да се снимам и да ви забавлявам повече
И се извинявам за грешките, но в момента пиша с виртуална клавиатура, защото баща ми скри истинската, и темата я писах с часове

П.П. Не съм се сетил за булдо-така мухлясва у нас-къде ми е акъла
Снимките сам съм ги правил

И се извинявам за грешките, но в момента пиша с виртуална клавиатура, защото баща ми скри истинската, и темата я писах с часове

П.П. Не съм се сетил за булдо-така мухлясва у нас-къде ми е акъла

Последно промяна от vlado-fidera на Пет Юли 11, 2008 11:56 am, променено общо 2 пъти.
"Докато ми плащат колкото да не умрем, ще работим колкото да не заспим''
:D

и аз затова почнах да го учаКамбата написа:3а това ме кефи спининга!Браво!

не ще, не ще па спре
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Да ти пратиме една резервна, рибарскаvlado-fidera написа: защото баща ми скри истинската, и темата я писах с часове

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-
- фен клуб-скобар
Може!!! И един джобен компютър за да пиша директно от мястото на събитиетоchirusa_bg написа:Да ти пратиме една резервна, рибарска

"Докато ми плащат колкото да не умрем, ще работим колкото да не заспим''
:D

-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Поредния изключително приятен репортаж в "Успешни", ха дано е заразно и вируса "повали" повечко хора с въдица в ръка!
Поздравления, изкефих се че и носталгия лека ме грабна
Поздравления, изкефих се че и носталгия лека ме грабна

LIFE'S A GAME FISHING IS SERIOUS