Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Доживях да открия сезона...
Модератори: Павел Иванов, sestrata
Доживях да открия сезона...
На 18.07 открих риболовния сезон най-накрая.Бях си казал ,че първо ще ходя да влача ,но не намерих подходящия двигател.Отидохме с баща ми на р.Искър след Оплетня,вчера следобяд,след няколкочасово безуспешно замятане и загубата на едно Салмо,реших да извадя мухарката,но се оказа че макарата ми е в един калъф който не съм взел и наблегнахме на ракийката и салатката.Сутринта станах и реших да сменя по спокойните разливи

с по дълбоките и бързи места

и резултатите не закъсняха

Има и видео как щях да се удавя заради салмото,но ще го запазя за себе си
Това са първите риби на макарата и въдицата и останах много доволен .Това ми е първият по-свестен такъм.Японски Биомастер 2500 и текнос spin Lure 15-60 на 2,70 на Граувел.Лових с блесна мепс и ружно паче от снимките.Чакам да дойде реда и на щуките за които е подготвен и такъма.
Баща ми ги лови на пиявица и подвижна тежест.
Досега само съм се радвал на репортажите във форума най-искрено,и сега и аз за първи път успях да споделя удоволствието с вас.

с по дълбоките и бързи места

и резултатите не закъсняха

Има и видео как щях да се удавя заради салмото,но ще го запазя за себе си

Това са първите риби на макарата и въдицата и останах много доволен .Това ми е първият по-свестен такъм.Японски Биомастер 2500 и текнос spin Lure 15-60 на 2,70 на Граувел.Лових с блесна мепс и ружно паче от снимките.Чакам да дойде реда и на щуките за които е подготвен и такъма.
Баща ми ги лови на пиявица и подвижна тежест.
Досега само съм се радвал на репортажите във форума най-искрено,и сега и аз за първи път успях да споделя удоволствието с вас.
- Диканаров
- кандидат преподавател
Re: Доживях да открия сезона...
Отлично сефте и откриване. Не съжалявай много, въдици се купуват. Виж давенетоне е от най-приятните неща! Да не ти се случва!

Няма малки и голями, има хванати и изтървани!