с дядо за костур

Модератори: bobopeli, sapuna

Troli Rapala
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Re: с дядо за костур

Мнение от Troli Rapala »

Браво,браво Дики!Добре си се ориентирал,и аз това ловя! :wink: Качи некоя снимка да им видя големината! :roll: Много се изненадвам на този улов,кат знам как с години е опоскан тоя язовир.Твоето инфо е приятна мелодия за ушите ми! :wink: :D :D :D Поне некоя сулка не удари ли,привечер? :roll: Това ще е мелодия на годината за мен! :D Хубав беше тоя,гьол! :oops:
Аватар
Диканаров
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Диканаров »

Троли, тази година още нямам сулки от този язовир! :oops: Познавам дъното му като дланта си и всяка година имам само успешни излети. Е верно е, че понякога през август едрият изчезва, но среден и дребен има в изобилие! :lol: Мрежарите не се спират и сега има една голяма тайфа на "Патичарника", ама пускат мрежите пред тополите на стотина метра от палатките си. Та е трудно да ги хванат на калъп! Трябва д-р.Найденов да им прави засада от другият бряг! :twisted:
Няма малки и голями, има хванати и изтървани!
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

Кефиш колега - и за "подводен" и за " надводен" :D И най-важното е че имаш верни последователи в семейството :smt023 :smt023 :smt023 :smt023 :smt023
Изображение
Аватар
nasco2
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от nasco2 »

Бравос и от мен .
Аватар
dimitar_
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dimitar_ »

Абе , има си файда от нас , дядовците , пък и ние с внуците си , сме направо "набори" по акъл , е , техните главички тепърва ще се пълнят със знание , а нашите май малко им "изпускат обръчите" и все повече се изпразват ... !!!
Жив и здрав да си и да радваш още много време внуците , че и правнуците , от това по - голямо щастие няма !!!
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”