Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Крадат ни снимките!
Модератор: dantho.mihov
- Румбата
- разбира нещата
Re: Крадат ни снимките!
Или се завирам м/у шамарите или някой ще ме увика , но .....въпроса е принципен ! Аз също поддържам Кроки и съм за разговор /по това се различаваме от животните / ама и разговорите си имат край ! Та този индивид/Вулев/ или да се взима в ръце или да го взимат него в ръце ! То от много разговори сме на този хал ! Аз момчета се нервя само като чета за деянията му пък вие ....незнам !!! Имал оправдание , ха ха ха , че то е като задника - всеки си го има !
Аз бих искал писмено в неговото вестниче да обясни за снимките и материалите на всички читатели от къде са и как са взети , и едно голямо ИЗВИНЯВАМ СЕ , и да се не повтаря , че знае ли се .....!?
Аз бих искал писмено в неговото вестниче да обясни за снимките и материалите на всички читатели от къде са и как са взети , и едно голямо ИЗВИНЯВАМ СЕ , и да се не повтаря , че знае ли се .....!?
Търсете рибата , не чакайте нейното благоволение !!!
Точно така,човечеца си има трибуната /весника/ и ако наистина има намерения за извинение , може да го направи на първа страница още в следващият брой - ако ли пък не ............rumbata написа:Или се завирам м/у шамарите или някой ще ме увика , но .....въпроса е принципен ! Аз също поддържам Кроки и съм за разговор /по това се различаваме от животните / ама и разговорите си имат край ! Та този индивид/Вулев/ или да се взима в ръце или да го взимат него в ръце ! То от много разговори сме на този хал ! Аз момчета се нервя само като чета за деянията му пък вие ....незнам !!! Имал оправдание , ха ха ха , че то е като задника - всеки си го има !

ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
КИРО написа:......Наистина има право да си избира снимки за списанието....
Значи има право да избира но няма право да публикува без изричното съгласие на автора

б.р. - изразът "духате супата" е използван от Ицо Стоичков по много поводи но в същината си е Българско народно творчество и ние като Българи сметам че мое си го ползваме кога на нас ни е кеф , още повече че го има в архива !!!Marco Polo написа:Такааа... Получих писмо, с негово разрешение ще публикувам част от него:Иван Вулев написа: .... абе що не "духате супата".....
ПП - инак извъобще не се учудвам че е избрал първо Любо ! Начи Любо е пич който целият форум уважава ! Любо е потърпевш в случая ! Любо е душа човек и би простил ! Любо , моля те , не му се връзвай

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
- Моряка
- кандидат преподавател
Ами пазарната икономика би казала да си купишВ момента изпитваме истински дефицит от снимков материал и за това и съм си позволил да ползвам доста масово такива от нета.

Аз ако изпитвам голям глад и мина покрай някой бостан и изям няколко пъпеша ,виновен ли ще съм

За мене истината е една:За да се продава списанието,трябват снимки и статии,За статиите плащате на списвачите,за снимките не.Без значение е каква е печалбата ,ако ще и 5 стотинки,вземали сте ,ползвали сте ,човека е обиден,извинете се и край.Ако много Ви трябват снимки питайте,пък който иска ще продава,който иска ще подарява.Успех
А сега де? 

-
- разбира нещата
Чета темата и не вярвам на очите си.
Както всеки заслужава управниците, които си избира, тук аналогията е същата всеки от нас заслужава това, което му се случва щом не иска да си търси правата.
Павка много ме кефиш как синтезира с едно изречение всичко :
Да ви е наслука!!!
Както всеки заслужава управниците, които си избира, тук аналогията е същата всеки от нас заслужава това, което му се случва щом не иска да си търси правата.
Павка много ме кефиш как синтезира с едно изречение всичко :
Та ето ви го отговора момчета, искахте го получихте го!!!Иван Вулев написа: .... абе що не "духате супата"....
Да ви е наслука!!!
Последно промяна от quietriot на Пон Юли 21, 2008 12:55 pm, променено общо 1 път.
Този г-н Вулев,
Като му прочетох отгоре-отгоре писмата, (щото още в едната третина си личи че шикаклави), ми мяза на добре намазан със зехтин селски пехливанин (като едно време по селските борби).От дето и да го подхванеш все се хлъзга.
И работата е ясна.Не съм от засегнатите, но ми е интересен манталитета му на издател.Може да си мисли и че е представител на интилигенцията като такъв, но дълбоко се разминава.Не му иде от ръки и да пише - не видях убеден никой, дори малко от думите му.Господине стегни се, и по сериозно - като сме рибари, не значи че ги кльопаме рибите с люспите...
Замислял ли си се, че тука сме риболовци, но в живия живот сме други хора - не ни третирай по този начин.
Като му прочетох отгоре-отгоре писмата, (щото още в едната третина си личи че шикаклави), ми мяза на добре намазан със зехтин селски пехливанин (като едно време по селските борби).От дето и да го подхванеш все се хлъзга.
И работата е ясна.Не съм от засегнатите, но ми е интересен манталитета му на издател.Може да си мисли и че е представител на интилигенцията като такъв, но дълбоко се разминава.Не му иде от ръки и да пише - не видях убеден никой, дори малко от думите му.Господине стегни се, и по сериозно - като сме рибари, не значи че ги кльопаме рибите с люспите...
Замислял ли си се, че тука сме риболовци, но в живия живот сме други хора - не ни третирай по този начин.
Последно промяна от Pedro на Пон Юли 21, 2008 1:51 pm, променено общо 1 път.
- Румбата
- разбира нещата
Момчета , те този /Вулев / ни глобна на китка зад ухото си ! Значи ние се нервим , а той с многословието си ни казва и омайва да "духаме супата " - така ли !????!!!!? Или се извинява от първа страница на вестничето си още в следващия брой или пуска извънреден и го прави там ! Е това разбирам аз за извинение ! Може да съм краен ама така мисля , а рядко бъркам ! Иначе всичко останало е ПОДИГРАВКА !!! Какво ми смита разни врели некипели кое как било и т.н. - абе я си плащай ! Утре ще ти се до"бе и кво на Скобелева майка ще ти пуснат фандък , А !? Да - ама НЕ !!!
Ако някой е съгласен с мен да ме подкрепи !!!
Ако някой е съгласен с мен да ме подкрепи !!!
Търсете рибата , не чакайте нейното благоволение !!!
МНОГО се изнервих от двете писма, ОСОБЕНО от първото : "ВЪРЖИ ПОПА ДА Е МИРНО СЕЛОТО"
че и от второто : "ДУХАЙТЕ СУПАТА"
Любе, приятелю, ти си ГОЛЯМ мъж и знаеш как да постъпиш!
Че по-горните слова НЕ ВАЖАТ за посочения издател!

че и от второто : "ДУХАЙТЕ СУПАТА"

Любе, приятелю, ти си ГОЛЯМ мъж и знаеш как да постъпиш!

ОФИЦИАЛНО ЗАЯВЯВАМsestrata написа:Ще се включа повторно, за да коментирам поставянето на водни знаци и подобни такива, които освен да развалят хубавите фотографии, няма да имат друг ефект /лично мое мнение/. То е като да наплюеш неизяденото кебапче, за да не го пробутат на друг.![]()
Уважаеми Колеги, всички тук сме се събрали за да обменяме знания и опит съвършено БЕЗКОРИСТНО. Снимките са най-малката част от безценните знания, които човек придобива в риболовните форуми. Далеч по-стойностно е споделеното и наученото за такъмите, техниките, водоемите и удоволствието от това да четеш за излет на колега докато още адреналинът не го е напуснал. Това няма и никога няма да се постигне от печатните издания, също както не можем да опазим знанията, които един журналист би почерпил от тук, защото статиите не са само снимки.![]()
Аз лично обявявам, че подарявам снимките и знанията си на всички, които сметнат, че ще им бъдат от полза, стига да не послужат за уронване на човешкото ми достойнство
Че по-горните слова НЕ ВАЖАТ за посочения издател!
Re: Пак ме... зарадваха...
Marco Polo написа:Въпросът е принципен. Кражбата е кражба независимо от размера й.

No comment

На платено не одим !
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
sampo написа:Marco Polo написа:Въпросът е принципен. Кражбата е кражба независимо от размера й.
No comment

Той Магарко си е гепаджия на дребно и требва да бъде санкциониран публично

Хубавото в случая е че Магарко не е ползвал снимката като юридическо лице с комерсиална цел и първата му санкция при съдебно производство би била само мъмрене пред строя а не примерно 5000+ лв. на база бройка ощетен как би било при мисър Вулев примерно

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Павел Иванов
Павел Иванов
Ама ИЧ не съм съгласен с Написаното от г-на Вулева. Псолютно.
Възпитавал бил риболовците.
Ами аз като си вадя хляба с писане и после си видя половината статия в неговото вестниче ..К'во????
Купят си хората списанието, прочетат го и си викат
- А , че то т'ва го имаше миналата седмица в "Къде кълве" бе. Ей, тея яко крадат от вестнико. Повече нема да си купувам т'ва списание.
Тука к,во ще кажете г-н Вулев???
Това че пускам тук инфо преди статиите си е от УВАЖЕНИЕ към членовете на форума, а не за повсеместна НЕДОБРОЖЕЛАТЕЛНА консумация!!!!!!!!!!!!!
Не му се връзвайте на сладките приказки!!!!!!!!!
Възпитавал бил риболовците.
Ами аз като си вадя хляба с писане и после си видя половината статия в неговото вестниче ..К'во????
Купят си хората списанието, прочетат го и си викат
- А , че то т'ва го имаше миналата седмица в "Къде кълве" бе. Ей, тея яко крадат от вестнико. Повече нема да си купувам т'ва списание.
Тука к,во ще кажете г-н Вулев???
Това че пускам тук инфо преди статиите си е от УВАЖЕНИЕ към членовете на форума, а не за повсеместна НЕДОБРОЖЕЛАТЕЛНА консумация!!!!!!!!!!!!!
Не му се връзвайте на сладките приказки!!!!!!!!!
само русалки НЕ ловя и то защото не им знам мезето
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!
http://standartparket.com/
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!
http://standartparket.com/
Аз кат по-простичък предлагам да го съдим
имате финансова подкрепа от мен 

-
- сериозен играч
абе, вулев ти ли си най големио тарикат тука бе ,па като искаш снимки да земеш от мене ,земи ама поне едно мерси кажи ,пари ти нечем .що си се скрил като некоя путка и пишеш на лични ,аз да не съм ти кореспондент на веснико та че ми зимаш снимките па поне питай .а каде си викал че, че духаме супата ,гле да не издухаш от трите най длъгото .само да си барнал повече моя снимка че ти набутам негативо у газо .боклук подмолен
- SILVESTER
- ще става разбирач
То беше ясно че като се появи г-н Вулева ще стане еднааа.......
Но който се чувсва виновен би трябвало да си реши по какъв начин ще си търси компенсаций.
Лично аз, като не-засегнат пряко,а косвено,като потребител на форума,искам следната компенсация от г-н Вулев:
1.Да се споменава във весничето му за нашата петиция против браконерството поне в 10 броя-напълно безплатно поне на половин страница
2.Да учасва във следващата инициатива набиращата средсва за дома за сираци
3.Публично да се извини на засегнатите.
И веднага бих се обосновал:
Не регистрирани "риболовци" не могат да четат доста от подфорумите визирам и успешни,а г-н Вулев им снася доста достоверна информация.
Но който се чувсва виновен би трябвало да си реши по какъв начин ще си търси компенсаций.
Лично аз, като не-засегнат пряко,а косвено,като потребител на форума,искам следната компенсация от г-н Вулев:
1.Да се споменава във весничето му за нашата петиция против браконерството поне в 10 броя-напълно безплатно поне на половин страница

2.Да учасва във следващата инициатива набиращата средсва за дома за сираци
3.Публично да се извини на засегнатите.
И веднага бих се обосновал:
Не регистрирани "риболовци" не могат да четат доста от подфорумите визирам и успешни,а г-н Вулев им снася доста достоверна информация.
... Изобщо не ме интересува кой е баща ти! Докато аз ловя риба, никой няма да ходи по водата.
-
- учете се от него
Интересно колко още "весникари" четат Форума и как на един не му трепна ръката да отдели една педя медийно пространство за ПЕТИЦИЯТА , иначе за "шака-зуло от рода Дуло" на снимки и материали- няма грешка... И това ако не е за пари- ми за какво е .... За идеята и популяризирането.... Ето по-горе една перфектна идея за популяризиране , даже ако е беше подхванал , едва ли някой щеше да се сърди че я е забърсалSILVESTER написа:........искам следната компенсация от г-н Вулев:
1.Да се споменава във весничето му за нашата петиция против браконерството поне в 10 броя-напълно безплатно поне на половин страница![]()
.

Айде , Вулев- ти си на ход , свърши барем една работа като хората!!!!!