Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

В Поморие чернокопа се показа...
Модератори: emo vasilev, alekst
В Поморие чернокопа се показа...

В Поморие чернокопа се показа...дава вечер от 19 до към 22.00 часа на пристанището...мезе-филенце

Последно промяна от batmilen на Сря Юли 09, 2008 6:37 am, променено общо 1 път.
- Диканаров
- кандидат преподавател
Re: В Поморие чернокопа се показа...
Бат Милене, радвам се, че си отново на риболовната линия и отново с хубав съвет. Дано всички здравословни проблеми да са отшумяли и пак да ни радваш с репортажите си от "успешни". 

Няма малки и голями, има хванати и изтървани!
Златна ти уста БатМилене ! Да идва по скоро до Варна, че се усъфридихме. Вече втора година само сафрид. В Гърция отидох и там сафрид.
Вчера бях пред Галата и привечер видях джуруми до брега , но нищо не закачих. На три дракона по един сафрид само се закачаше. За трети път ме жулна дракон. Май вече съм имунизиран. Само половин час ми пари, но пак веднага изцедих кръв от дупката.
Вчера бях пред Галата и привечер видях джуруми до брега , но нищо не закачих. На три дракона по един сафрид само се закачаше. За трети път ме жулна дракон. Май вече съм имунизиран. Само половин час ми пари, но пак веднага изцедих кръв от дупката.
Браво Дидо, в Гръчко с новата лодка ли отиде...през Босфора за по-напряко?
Диканаров, няма ли да се появиш край морето...да намокриш куките в солената вода и да изплакнеш очите с голи мацки?
Пробвам редовно за чернокоп и лефер с блесни и воблери...ама слука нямам.И карагьоз не съм взел на чепарето.Тук от време на време се показва едра хамсия "чатал койрук" ама докато доиде събота и неделя ...за мен не остава.Добре, че си взех малко прясно замръзена скумрия от хладилника на фирма "Атлантик", че да размириша на риба махалата.

Диканаров, няма ли да се появиш край морето...да намокриш куките в солената вода и да изплакнеш очите с голи мацки?

Пробвам редовно за чернокоп и лефер с блесни и воблери...ама слука нямам.И карагьоз не съм взел на чепарето.Тук от време на време се показва едра хамсия "чатал койрук" ама докато доиде събота и неделя ...за мен не остава.Добре, че си взех малко прясно замръзена скумрия от хладилника на фирма "Атлантик", че да размириша на риба махалата.

- krasii
- научил се да хвърля
Няма ли някой колега от поморие да потвърди информацията(или да я отрече)
Днес чух, че взели с мрежи на озатма 2 каси и половина чернокоп...а надолу към Приморско и едри туруци хванали пак с мрежи! 

- stan2
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Рано му е на чернокопа бат Милене и ти много добре знаеш това.Някой си закачил случайно някоя кьорава рибка и чернокопа вече се бил показал.Недей така разбунва духовете напразно моля те!
Кой намаза с лайна,пъстроцветната дъга...
Вероятно не му е местото, но тъй като тук се пише за Поморие! Отивам там на почивка, моля Ви да ми кажете къде да ходя за риба? И другото по важно има ли магазин, в които ще ми сложат, каквото е необходима на въдиците? Аз съм от типа рибари, на които друг им връзва такъмите
Но Ви моля за помощ?????

Ще търсиш Щерю Бръснаря...има бръснарница , а и такъми връзва.