Учудвашто успешен на Белопопци

Модератори: bobopeli, sapuna

toni9417
новобранец
новобранец

Учудвашто успешен на Белопопци

Мнение от toni9417 »

Бяхме се решили аз баща ми и чичо ми да ходим на Белопопци да си изпробваме кьсмета.Речено сторено.В неделя 20.07.2008 бяхме на мястото.Учудващо нямаше много хора.Хванахме 12-13 шарана и един амур.Амура беше 3кг,а шараните от 1.500кг до 2.000кг.Eто и малко снимки http://gallery.nariba.com/data/2/25338DSC00337-med.JPG
Последно промяна от toni9417 на Вто Мар 24, 2009 10:37 am, променено общо 2 пъти.
fishingmania
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Учудвашто успешен на Белопопци

Мнение от fishingmania »

Всичко ли си взехте ?
toni9417
новобранец
новобранец

Мнение от toni9417 »

не,2 шарана и амура останалото пуснахме
Аватар
joroNH
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от joroNH »

toni9417 написа:Бяхме се решили аз баща ми и чичо ми да ходим на Белопопци да си изпробваме кьсмета.Речено сторено.В неделя 20.07.2008 бяхме на мястото.Учудващо нямаше много хора.Хванахме 12-13 шарана и един амур.Амура беше 3кг,а шараните от 1.500кг до 2.000кг.Eто и малко снимки http://gallery.nariba.com/data/2/25338DSC00337-med.JPG http://gallery.nariba.com/data/2/25338DSC00338-med.JPG http://gallery.nariba.com/data/2/25338DSC00335-med.JPG
Ето снимките :wink: :
Изображение
Изображение
Изображение
Никога на колене пред когото и да е.
fishingmania
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от fishingmania »

Браво колега така трябва да се прави с всички риби :)
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

Браво колеги , добре че са ви разрешили да ги пуснете 8)
Изображение
sexy_klo6ar
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от sexy_klo6ar »

Колко се плаща тамр колега?????
Аватар
Vaneto_99
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Vaneto_99 »

браво за излета и за рибите :smt038
Наслука Колеги!!!
Аватар
indalo
фен клуб-скобар

Мнение от indalo »

fishingmania написа:Всичко ли си взехте ?
Ае стига провокиращи въпроси, още повече, че става въпрос за платен гьол. Ако иска да си я вземе ще му излезе соленичко. Мисля, че хич не е гот да питаш кво е взето и кво не е във всяка тема. Против бракониерството съм, ама и хапвам рибка, щот е полезна. А като съм си я хванал и ми е по сладка. В край на краищата си има закони, стига да спазваш законовите норми няма нищо лошо. :idea: :wink:

Евала за улова колега- яко си се накефил.
Чудя се луд ли съм или не съм.
Не мога да спя преди риболов и това си е........
http://www.krakra-fishing.com/wp-conten ... /03/kf.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

indalo написа:
Ае стига провокиращи въпроси, още повече, че става въпрос за платен гьол. Ако иска да си я вземе ще му излезе соленичко. Мисля, че хич не е гот да питаш кво е взето и кво не е във всяка тема. Против бракониерството съм, ама и хапвам рибка, щот е полезна. А като съм си я хванал и ми е по сладка. В край на краищата си има закони, стига да спазваш законовите норми няма нищо лошо. :idea: :wink:

Той , колегата , като му гледам ника , явно е от оная изперкалата група в един друг форум. Понеже там забраниха с "указ" задаването на такива въпроси и още повече критикуването и плюенето че видиш ли някой хванал риба пък не я пуснал ( рилийзнал) , момчето се е прехвърлило да спами в този Форум. Същата цигания я извъртя тази вечер и в подфорума за спинингов риболов , на секундата , още преди да е ясна ситуацията за Триград. Като пиша "изперкала група" , нямам в предвид въпросния форум , а точно определена група перкендели там.
За да няма недоразумения ето за какво става дума там:
http://forum.fishing-mania.com/viewtopi ... highlight=
Аз лично и за двете неща(и в двата форума) съм писал много отдавна мнението си - и за снимките с мивки , плочки и кървища , и за простащината и плюенето по колегите взели риба за консумация!!!!
И не на последно място , аз там съм с временен "банн" , след две предупреждения , ама не заради трето , а за разправиии с явно " неподходящи" хора на л.с.. Чакам да ми изтече бана за да си изтрия всички постове и ника.
Изображение
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

indalo написа:

:smt038 :smt038 :smt038 :smt023
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Аватар
Диканаров
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Диканаров »

Браво! Хванал си си я, платил си си я, ако искаш ще си я носиш в къщи или ще я дадеш на комшии! Това си е твое право! Ако си купиш от магазина замразена риба що не те питат какво я правиш? Щото си е твоя работа. Купил си си улова ! Това е! От манияците и друг път са предизвиквали интриги!Не им обръщай внимание! Друг въпрос е свободният водоем! Там си има закон и нашата съвест! Колко ще ловим и какво ще пускаме извън маломерките! Отново браво за хубавият излет! :lol:
Няма малки и голями, има хванати и изтървани!
Аватар
Rak1
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Rak1 »

Браво за улова!! Белопопци определено е труден гьол (въпреки че е платен) и рибата е на настроения. Имам няколко капота там докато му науча чалъма. Само един съвет от мен- ако ще пускате рибата и няма да я взимате не я дръжте в телен живарник защото се наранява и после обръща корема. Дори и да не умре не е много приятно да хванеш риба с един куп рани по нея.
qcarp
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от qcarp »

IDA написа:
indalo написа:

Той , колегата , като му гледам ника , явно е от оная изперкалата група в един друг форум. Понеже там забраниха с "указ" задаването на такива въпроси и още повече критикуването и плюенето че видиш ли някой хванал риба пък не я пуснал ( рилийзнал) , момчето се е прехвърлило да спами в този Форум. Същата цигания я извъртя тази вечер и в подфорума за спинингов риболов , на секундата , още преди да е ясна ситуацията за Триград. Като пиша "изперкала група" , нямам в предвид въпросния форум , а точно определена група перкендели там.
За да няма недоразумения ето за какво става дума там:
http://forum.fishing-mania.com/viewtopi ... highlight=
Аз лично и за двете неща(и в двата форума) съм писал много отдавна мнението си - и за снимките с мивки , плочки и кървища , и за простащината и плюенето по колегите взели риба за консумация!!!!
И не на последно място , аз там съм с временен "банн" , след две предупреждения , ама не заради трето , а за разправиии с явно " неподходящи" хора на л.с.. Чакам да ми изтече бана за да си изтрия всички постове и ника.
:smt023 :smt023 :smt023
I am needed on the nature, as well she of me ! Just keep her...
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”