Къде се намирам:
Относно Сайта
Препоръки и Оплаквания
naRiba.com

Форум

Галерията!!!
Модератор: sapuna
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Като при мене
Оня кавал искал да си намаля аватара, че не можел да чете.......
как да го направя като там дето работя има само работни програми и интернет. през интернет не става............
сигурно му е такава работата на човека или му се е скапал скенера за големи риби....
как да го направя като там дето работя има само работни програми и интернет. през интернет не става............
сигурно му е такава работата на човека или му се е скапал скенера за големи риби....
Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!
- Cougar
- ще става разбирач
Re: Като при мене
М..ммммммм..ммм какъв чуден аватор. Хубава работа
.
(на мен размерите не ми пречат щом има нещо съдържателно извътре)

(на мен размерите не ми пречат щом има нещо съдържателно извътре)
Добре
Тъй като не мога да го нямаля, ще го махна нацяло - но ми харесваше!
Ще си избера друг. Така и така бачкам и не съм за риба, добре че се разнообразявам тука.
Ще си избера друг. Така и така бачкам и не съм за риба, добре че се разнообразявам тука.
Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!
- legion
- научил се да хвърля
nikisy ako аватара не е някое шаващо *.gif -че само отваряш
Paint(има го в Windows задължително) :меню Image=>stretch and skew в stretch бъзикаш процентите докато не стигнеш до желани размери. Може и в attributes проверяваш пикселите ако нещо не ти е по вкуса правиш финна настриока на феичките-pixels съответно височина и ширина на картинката,но не променяш с повече от 10 pixels.И си готов
Paint(има го в Windows задължително) :меню Image=>stretch and skew в stretch бъзикаш процентите докато не стигнеш до желани размери. Може и в attributes проверяваш пикселите ако нещо не ти е по вкуса правиш финна настриока на феичките-pixels съответно височина и ширина на картинката,но не променяш с повече от 10 pixels.И си готов
Дай на човек една риба и той ще яде един ден. Научи го да лови риба и той винаги ще има храна.