Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

19.07-Огняново,20.07.-Тараторското
19.07-Огняново,20.07.-Тараторското
Пиша ги тук,макар че бяха доста тегави,нямаше много риба,но на фона на това,че около нас всички бяха капо,а и хванах всякаква като вид риба,ги броя в успешни.
Събота към 13ч бяхме на Огняново откъм водната кула.Малко ходене пеша,намиране на място и т.н. и т.н.Захранихме,почнахме на бял-гол след гол,ама.....слънчаци
Мъчих се,мъчих се и накрая минах на млечна царевица.Вярно че кълвеше рядко,но излязоха добри каракуди(4 броя) около 7-800гр и баби(5 броя) около 2-300гр.Нито помен от лин,клен,костур(ако 1 косур за 8 часа се брои
)Всичко си отплава да расте,а ние почнахме коментари и планове за Тараторското(след мина Чукурово).
Сутринта в 5,45 бяхме там(мястото,дълбочини и всичко ми е познато от предишни ходения),захранване и до 8ч.вървеше прилично каракуда до 500гр,баби до 2-300гр.,дребни костурчета и уклей.След това напече и почна мъката.Рядко и много капризно кълване,но пък и аз бях инат
.Хванах шарани(дребни и го връщах.Колегата извади един кило +),имах и едно късане на кука(парчето беше добро,но не било за мен).Излезе и клен,пастърва,лин.Единични бройки,дребни и за това върнати да растат.Посъбра се до 1/4 живарник,но като цяло труден риболов.
Събота към 13ч бяхме на Огняново откъм водната кула.Малко ходене пеша,намиране на място и т.н. и т.н.Захранихме,почнахме на бял-гол след гол,ама.....слънчаци

Сутринта в 5,45 бяхме там(мястото,дълбочини и всичко ми е познато от предишни ходения),захранване и до 8ч.вървеше прилично каракуда до 500гр,баби до 2-300гр.,дребни костурчета и уклей.След това напече и почна мъката.Рядко и много капризно кълване,но пък и аз бях инат

- dunedanetz
- научил се да хвърля
Re: 19.07-Огняново,20.07.-Тараторското
Браво колега, еми късно сте отишли на Огняново, точно у баш жегата. Все пак много добре за този период от деня. А ще дадеш ли някакво инфо за това Тараторското
Къде е, какво представлява? 

миналата година есента имаше толко водорасли че едвам можеше да се хвърли от там му е и името тараторскоdunedanetz написа:Браво колега, еми късно сте отишли на Огняново, точно у баш жегата. Все пак много добре за този период от деня. А ще дадеш ли някакво инфо за това Тараторското![]()
Къде е, какво представлява?

- 6tukara
- ще става разбирач
чух че тараторския вече е под аренда може ли малко инфо какви са условията който е ходил
АКО ИМА РИБА И НА БАСТУН, ЧЕ СЕ ХВАНЕ
Доколкото знам 5лв.на пръчка а рибата май не се плаща6tukara написа:чух че тараторския вече е под аренда може ли малко инфо какви са условията който е ходил

Никога на колене пред когото и да е.
Вярно е че е под аренда.5 лв.пръчка,рибата не се плаща.Намира се след с.Габра(в Нови хан на центъра в дясно има табела)малко преди резервата на гърба на яз.Искър.Водорасли има,но има и доста места.Зарибявано е с шаран,бял амур и от садките с пастърва има избягали и във водоема.Имало и толстолоб,но не съм виждал.Не ползвайте стария път,има нов,по-добър.Караш по асфалта и качваш едно било,на върха от дясно има кръгла синя табела"Спортен риболов".Пътя е черен,но добър.6tukara написа:чух че тараторския вече е под аренда може ли малко инфо какви са условията който е ходил
За нощувка е перфектно-тихо,ама много тихо,и хладно,ама чак студено.Има и големи дървета от към северозападната страна със сянка до 16-17ч.
- drat
- разбира нещата
Дават ли да се лови през нощта.joco написа:Вярно е че е под аренда.5 лв.пръчка,рибата не се плаща.Намира се след с.Габра(в Нови хан на центъра в дясно има табела)малко преди резервата на гърба на яз.Искър.Водорасли има,но има и доста места.Зарибявано е с шаран,бял амур и от садките с пастърва има избягали и във водоема.Имало и толстолоб,но не съм виждал.Не ползвайте стария път,има нов,по-добър.Караш по асфалта и качваш едно било,на върха от дясно има кръгла синя табела"Спортен риболов".Пътя е черен,но добър.6tukara написа:чух че тараторския вече е под аренда може ли малко инфо какви са условията който е ходил
За нощувка е перфектно-тихо,ама много тихо,и хладно,ама чак студено.Има и големи дървета от към северозападната страна със сянка до 16-17ч.

Да,може да се лови нощно време.Може и лодка да ползваш.
Баси,като прочета кво съм написал,излиза като да съм му собственика
Ма не съм!
Предупреждавам ви,че е един от най-трудните гьолове,на които съм ловил.
Баси,като прочета кво съм написал,излиза като да съм му собственика

Предупреждавам ви,че е един от най-трудните гьолове,на които съм ловил.
- 6tukara
- ще става разбирач
Благодарско за информацията
АКО ИМА РИБА И НА БАСТУН, ЧЕ СЕ ХВАНЕ
Мисля и аз да го пробвам в следващите дни 

I am needed on the nature, as well she of me ! Just keep her...