Ластик + или -???
Модератори: Paublo_Eskobar, emo vasilev
- krezo_bg
- вече хвърля и на тежко
Като че ли имам проблем.
Значи съм си монтирал ластика на 2ро коляно,ОК.Пробвах метода и наистина останах доволен от начина на действие на ластика и то точно на по-голяма каракуда която ми удари на Ракетната.Но при приключване на излета със събирането директния прът усещам как ластика се прихапва м/у секциите.Редно ли е това или бъркаме нещо във монтажа.
- Димитър Янчев
- ще става разбирач
- NIKI DONCHEV
- новобранец
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Такъв, че да ти върши работа за рибите, които ще ловиш.
Ако нямш идея, какв ище са пробвай с 1.00мм
Ако нямш идея, какв ище са пробвай с 1.00мм
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Re: Ластик + или -???
daiwa написа:аз стигнах до мнение ,че без ластик е глупаво да се лови

Малиийййй брачед, някой изрови тази тема, та чак сега виждам какви щуротий си писал! Ще се науринирам от смях!
Чакам да се върнеш от странство, за да дискутираме по темата!
-
- научил се да хвърля
Dedy написа:daiwa написа:аз стигнах до мнение ,че без ластик е глупаво да се лови![]()
![]()
![]()
![]()
Малиийййй брачед, някой изрови тази тема, та чак сега виждам какви щуротий си писал! Ще се науринирам от смях!
Чакам да се върнеш от странство, за да дискутираме по темата!
Ей деца(ударението е на е),значи прибрах се от 'талянско и да ви кажем:bkd написа:Вторият посрещач ,ше съм аз ..........................този с цветята
-купих си две книги,и двете за рибарство,ама са на друг език и не 'моем ги прочетем.Само да го научим(езикот)тука за десетина дена и ше ви ги скъсам(тука мога да пиша пишките,ушичките,билетите ама не знам к'во!!!!Вие си изберете)
А как съм надобрел(разбирай надебелел)!!!Това жартиер(ластик),това вършета(топ-сет),сгода(платформа)....'сичко накупих,ама в книгите пише кое за к'во е-само да научим 'талянския....
За риболов от маса и жена ставам.
-
- научил се да хвърля
Еми като го гледам ми прилича на жартиер и с него може да се лови риба ама двукрака 

-
- учете се от него
Това не е ли неопренова подложка дето се слага под задника , някъде и аз съм мяркал подобно нещо 

Само гледай като си я слагаш под гъза,да не земиш да обърнеш резбата.
КЪЛВЕ ВЧЕРА И УТРЕ, ДНЕС НЕ ЩЕ
- emo vasilev
- сериозен играч
С тази бродерия ми изглежда много секси за под задника !
Между другото темата е за предимствата и недостатъците на ластика - да си говориме за това !

Между другото темата е за предимствата и недостатъците на ластика - да си говориме за това !