Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Със спининг по р.Струма
Модератори: Павел Иванов, sestrata
-
- ще става разбирач
Със спининг по р.Струма
Здравейте колеги.Днес 20.07.2008 аз,баща ми и един наш познат се разходиме по струма между Пастух и Бобошево.Като цяло много слабо дава мряна и скобар мн бракониери ние засякохме 1 с парашут и 4-ма човека с вилици
.Аз лових на спининг ,бащата на естествена стръв ,а Жоро-приятелчето ловеше с мухарка и спининг като мен.Първоначално се спряхме точно преди вуковия мост много слабо и на мухарка и на спининг аз извадих една пъстърва най-неочаквано която беше не повече от 10 см,която не даде дори да я снимам а си отплува направо .Улових я на mepps aglia и разбрах ,че докрая на деня тя ще бъде успешната примамка.Баща ми извади 4 мрени от които само 1 мерна,а Жоро хвана с мухарката 6 прилични клена ,но не и мерни.След това слезнахме надолу към Мурсалево-гола вода нямаше и пипане.Върнахме се пак нагоре на мястото на което есента се лови с къси телескопи в дупките там на сянка зада премине жегата ,и така вече беше към 3:30 и добри кленове се разшляпаха и аз отново започнах да въртя помятках малко и на 2 метра пред мен прас -
и веднага последва

След това извадих още 1 по малко както и колегата "спинингист" по същия начин се отчете с 1 мерно и едно мъниче.
Това е от мен приятна вечер и наслука

След това извадих още 1 по малко както и колегата "спинингист" по същия начин се отчете с 1 мерно и едно мъниче.
Това е от мен приятна вечер и наслука

Последно промяна от fishingmania на Пон Юли 21, 2008 1:03 pm, променено общо 1 път.
Re: Със спининг по р.Струма
Браво,даже само разходката по Струма си заслужава, а като има и някоя друга риба-вече е супер.
Вземете само спомени,оставете само стъпки.
Re: Със спининг по р.Струма
Колега, наистина добър улов. Въпросния ден и аз минах по тез места, но сред нашествие от къпещи се и доста рибари рибата хич не беше лесна (само един изпонахапан клен около 25-30 см. беше при мен). Наистина добър улов си направил при тези условия