Къде се намирам:  
  Риболов
 Риболов

Сладководен раздел
 Сладководен раздел

Специализиран риболов
 Специализиран риболов

Спинингов риболов
 Спинингов риболов

naRiba.com

Форум
 Риболов
 Риболов

Сладководен раздел
 Сладководен раздел

Специализиран риболов
 Специализиран риболов

Спинингов риболов
 Спинингов риболов

По петите на кефала!!!
Модератори: Павел Иванов, sestrata
- Стара Видра
- ще става разбирач 
Re: По петите на кефала!!!
Абе зависи за теб какви са тия средни риби,аз лично ще я пробвам с някой як распер или сом на Тунджаyzyna написа:Доволен съм и аз,мисля че за дребни до средни риби е идеална,мен поне ми пасна екстра!!

- maznislav
- разбира нещата 
- Обратна връзка:
Te тука не познаСтара Видра написа:Браво колега кой Премиер си взе/
?
Мазньо,казах ти да си вземеш като моя,тоя ще ти дойде мек за от проходилката

Оказа се ,че от проходилката с над 2 м пръчка положението излиза от контрол и примамката се води трудно

Може другия да е по-стегнат , но на мен този ми хвана окото и ...
Може за есента едно Авидче да бодна за малко по-големи зверове и всичко ще е ОК...
А ти ако още веднъж минеш близо до Пловдив и не ми се обадиш ... взимам шаранските пръчки на съседа и ...
Като се ожениш, ще разбереш какво е щастие, ама вече ще бъде късно!
ЖЕНА ЗАД ВОЛАНА,Е КАТО ЗВЕЗДА В НЕБЕТО,
ТИ НЕЯ ВИЖДАШ,ТЯ ТЕБЕ НЕ!!!

ЖЕНА ЗАД ВОЛАНА,Е КАТО ЗВЕЗДА В НЕБЕТО,
ТИ НЕЯ ВИЖДАШ,ТЯ ТЕБЕ НЕ!!!
- Стара Видра
- ще става разбирач 
Бате,та аз последния път на вашия гьол от лодката си лових с 2.92м Ейвид и не съм имал проблеми.........maznislav написа:Te тука не познаСтара Видра написа:Браво колега кой Премиер си взе/
?
Мазньо,казах ти да си вземеш като моя,тоя ще ти дойде мек за от проходилката
Оказа се ,че от проходилката с над 2 м пръчка положението излиза от контрол и примамката се води трудно
Може другия да е по-стегнат , но на мен този ми хвана окото и ...
Може за есента едно Авидче да бодна за малко по-големи зверове и всичко ще е ОК...
А ти ако още веднъж минеш близо до Пловдив и не ми се обадиш ... взимам шаранските пръчки на съседа и ...
Ми,то си ни хвана бурята и излета продължи 1 час...и да бях ти звъннал,все тая

пп.Един амур щеше да ми обърне лодката
 баси говедата има там......мисля да ида да си бодна един поне,идеята е за седмица на гьола
 баси говедата има там......мисля да ида да си бодна един поне,идеята е за седмица на гьола  
Спининга е краста. Абсолютно вярно. Няма тонове багаж, няма трескави приготовления. Лек, приятен и най-важното - резултатен риболов. След като изкараш първия плексит, нататък всичко е лесно  . Когато се впускам в гонитбата на кефал, никога не забравям едно - кефала е близо до брега, понякога съвсем близо. Замятам ветрилообразно, но след преместване винаги първото замятане е успуредно на брега- 80% от ударите. На река кефала ме чака на отсрещния бряг. Примамката пада на една педя от брега и с първото завъртане на бигела- водата изригва. Красота...Помня миналата година при един такъв удар(1.2кг) забелязах в хрилете на кефала кафяв мъх. Оказа се мишка(полевка). Покрай модерните изкуствени примамки бях забравил за изкуственото мишле, но...колко му е да се опита.
 . Когато се впускам в гонитбата на кефал, никога не забравям едно - кефала е близо до брега, понякога съвсем близо. Замятам ветрилообразно, но след преместване винаги първото замятане е успуредно на брега- 80% от ударите. На река кефала ме чака на отсрещния бряг. Примамката пада на една педя от брега и с първото завъртане на бигела- водата изригва. Красота...Помня миналата година при един такъв удар(1.2кг) забелязах в хрилете на кефала кафяв мъх. Оказа се мишка(полевка). Покрай модерните изкуствени примамки бях забравил за изкуственото мишле, но...колко му е да се опита.
http://www.bgribolov.com/petition

. Когато се впускам в гонитбата на кефал, никога не забравям едно - кефала е близо до брега, понякога съвсем близо. Замятам ветрилообразно, но след преместване винаги първото замятане е успуредно на брега- 80% от ударите. На река кефала ме чака на отсрещния бряг. Примамката пада на една педя от брега и с първото завъртане на бигела- водата изригва. Красота...Помня миналата година при един такъв удар(1.2кг) забелязах в хрилете на кефала кафяв мъх. Оказа се мишка(полевка). Покрай модерните изкуствени примамки бях забравил за изкуственото мишле, но...колко му е да се опита.
 . Когато се впускам в гонитбата на кефал, никога не забравям едно - кефала е близо до брега, понякога съвсем близо. Замятам ветрилообразно, но след преместване винаги първото замятане е успуредно на брега- 80% от ударите. На река кефала ме чака на отсрещния бряг. Примамката пада на една педя от брега и с първото завъртане на бигела- водата изригва. Красота...Помня миналата година при един такъв удар(1.2кг) забелязах в хрилете на кефала кафяв мъх. Оказа се мишка(полевка). Покрай модерните изкуствени примамки бях забравил за изкуственото мишле, но...колко му е да се опита.http://www.bgribolov.com/petition
- Румбата
- разбира нещата 
Да така е , явно си в час с много неща щом спомена за болката и първоначалното хвърляне ! Имам един приятел от Търговище и той луд фен на рибата ! И разправя ,че имате страшни водоеми - вярно ли !?

Търсете рибата , не чакайте нейното благоволение !!!

Nякои снимки не се отваряха. Поздрави за хубавия излет, колега!
"Еби им майката на другите и в себе си утеха намери. И ако в себе си утеха не намериш, еби си майката и ти!"Malemi написа:Нишо не сте хванали но поне сте спасили патката и шуката ( тя маи е мъртва но нищо )
http://www.starividri.org/" onclick="window.open(this.href);return false;
- Румбата
- разбира нещата 
Момчета да се запиша и аз, макар и с едно попадение ! И това на щукарска /  / блесна !
 / блесна !

красота !!!

/ блесна !
 / блесна !красота !!!

- 
				yzyna
- сериозен играч 
Браво Румба! 

Румба, чак за "страшни" водоеми не може да се каже. По принцип водоемите ни са най-опосканите в цяла България от към шаранови риби. Но на спининг все още има какво да се лови и там ни е спасението. Костур, бяла риба и кефал все още се намира. Ако твоят познат е във форума нека се включи и сподели успехите си. Аз вече си признах за последната слука: яз. Поляница, на въртяща блесна No.2 "Meps" - кефал 1.2кг с мишка в корема  . Дигитален фотоапарат нямам, но отскоро имам GSM Sony-Ericsson K800i , обещавам да го нося винаги със себе си и да ви пускам снимките.
 . Дигитален фотоапарат нямам, но отскоро имам GSM Sony-Ericsson K800i , обещавам да го нося винаги със себе си и да ви пускам снимките.

. Дигитален фотоапарат нямам, но отскоро имам GSM Sony-Ericsson K800i , обещавам да го нося винаги със себе си и да ви пускам снимките.
					Последно промяна от Diman на Пон Юли 28, 2008 6:54 pm, променено общо 1 път.

- Румбата
- разбира нещата 
Снимай пич, и да качваш ! Ако имаш проблем с качването ,ще ти пратя едни инструкции от Марко Поло - перфектни са ! Аз си падам по хищници ,така че давай тези материали !!!  Иначе - успех и в другия риболов !

Значи, като обещая нещо, умирвам на думата си. За всички любители на спининга и специално за Румбата днес направих един излет до яз. Поляница. Даже взех и Пеци за компания. Облачно, мрачно и тихо време. Само ветера леееееко къдри водата. Малко се отчаях - като няма слънце, блесната не ми върви, обаче упорит  . Нали това ми е целта- да го разбия на блесна, то на муха всеки може
 . Нали това ми е целта- да го разбия на блесна, то на муха всеки може  . Брега гъмжеше от малки рибки. Костура се хранеше групово и караше водата да ври почти в краката ми. Близо два часа го мъчих, изредих целия си кефалски арсенал, но...уви, удар не последва. Примирен, извадих булдото, на което китаеца е написал Made in France, закачих кефалските мухи Made by Diman и ето ви кефалите:
 . Брега гъмжеше от малки рибки. Костура се хранеше групово и караше водата да ври почти в краката ми. Близо два часа го мъчих, изредих целия си кефалски арсенал, но...уви, удар не последва. Примирен, извадих булдото, на което китаеца е написал Made in France, закачих кефалските мухи Made by Diman и ето ви кефалите: 

Щяха да са повече, ако не беше поройния дъжд. Но...и тези ми доставиха душевен оргазъм. Това е то, рибарското щастие .
 .

. Нали това ми е целта- да го разбия на блесна, то на муха всеки може
 . Нали това ми е целта- да го разбия на блесна, то на муха всеки може  . Брега гъмжеше от малки рибки. Костура се хранеше групово и караше водата да ври почти в краката ми. Близо два часа го мъчих, изредих целия си кефалски арсенал, но...уви, удар не последва. Примирен, извадих булдото, на което китаеца е написал Made in France, закачих кефалските мухи Made by Diman и ето ви кефалите:
 . Брега гъмжеше от малки рибки. Костура се хранеше групово и караше водата да ври почти в краката ми. Близо два часа го мъчих, изредих целия си кефалски арсенал, но...уви, удар не последва. Примирен, извадих булдото, на което китаеца е написал Made in France, закачих кефалските мухи Made by Diman и ето ви кефалите: Щяха да са повече, ако не беше поройния дъжд. Но...и тези ми доставиха душевен оргазъм. Това е то, рибарското щастие
 .
 .
					Последно промяна от Diman на Пет Окт 10, 2008 7:14 pm, променено общо 1 път.

- Румбата
- разбира нещата 
 Димане , това си е излет и половина ! Пробва , хвана , поотмори се / и дъжд те валя
  Димане , това си е излет и половина ! Пробва , хвана , поотмори се / и дъжд те валя   /  и  сега и снимки ! Ще ти идвам на гости ,пич ! Пък изгониме ако  искаш !
 /  и  сега и снимки ! Ще ти идвам на гости ,пич ! Пък изгониме ако  искаш !