Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

куртово-кричим-2
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
куртово-кричим-2
Рано сутринта с двама мои колеги-Жорката Петров и Янко,пристигнахме на водоема.Аквариумен тип,както се изказват някои колеги.Водоема не е дълбок,аз и Жоро приготвихме мачовете,а Янко заложи на дъното.Във водоема има само шаран и амур.Шараните са между 2 и 3 кг.,амурите и те са с тия данни.Може и да има и по-големи,но пиша за това което се изкара.,Докато приготвя захранката хвърлих мача във водата.Ловях с ваглер на Сарфикс 6гр.отежнен с 0.8гр.Повода -0.14 30см,по-къс заради дълбочината която е около 80-90см.Заради вятъра ловях с дропер над повода и на 15см.група.Жоро ловеше с основа 0.16 и повод 0.12.За стръв ползвахме царевица,пробвахме и на бял,но царевицата бе по-удачния вариант.Още докато приготвях захранката ми удари един красавец.След поредното замятане и още един.Съсредоточих се-ебати и думата,върху захранката,изстрелях 15 топки с прашката.Янко и Жорката влезнаха в ритъм и вадихме риба след риба.Към 10ч. взиманията се разредиха и в12 започнахме да събираме багажа.Жорката ще качи снимките,че нещо бгфото сайта е прецакан и не мога да ги кача.Колегите ще допълнят кой с какво е ловил и как,нямах възможност да ги наблюдавам.Останахме доволни,начесахме крастата както трябва.Снимки има качени в галерията на Жорката Петров,по-късно ще се качат във форума.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
- gorkata_petrov
- разбира нещата
Re: куртово-кричим-2
Нека да кажа нещо и аз.Линията ми беше основно 0.14 повод 0.12 с ваглер на Миди тип кристал 2.4гр +1.6гр.избрах кристала заради малката дълбочина.Утежнението беше един дропер над повода и група на 30 см. над повода, като на 1 см. под групата имаше един самостоятелен дропер.Захранката ми беше на Джаксън ,като прибавих ванилия и ароматизатор ягода.Колегата Янко слагаше на пружините от същата захранка.Стръв -сладка царевица и бял червей.В началото хвърлих 15 малки топки захранка.и след това дохранвах с бял и царевица с прашката.Тъй като мача ми е с а
кция 5-10гр и линията беше финна, екшъна беше голям.Останахме доволни.Ето и малко снимки

На Ицо стола

кция 5-10гр и линията беше финна, екшъна беше голям.Останахме доволни.Ето и малко снимки

На Ицо стола

Това е като да бягаш сам и да излезеш втори ????
- gorkata_petrov
- разбира нещата
-
- сериозен играч
кой си го може си го може 

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Браво момчета,супер репортажче
сте направили.

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

-
- разбира нещата
Браво бе Ицо
Другия път да оставите малко и за майки

Другия път да оставите малко и за майки

На теб добре,не кълве,,,ами на мен защо не ще???
че начесахме крастата начесахме,но можеше да е и по добре.все пак доволно.другият пат повече.
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
ами ние оставихме и на другитеturboblue написа:че начесахме крастата начесахме,но можеше да е и по добре.все пак доволно.другият пат повече.
Последно промяна от butnik на Пет Авг 01, 2008 4:31 am, променено общо 1 път.
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Както писах водоема не е голям и дълбок,някои от шараните са убождани по няколко пъти,тъй,че риболова не е като в "аквариум"
-
- ще става разбирач
браво 

-
- новобранец
Разбили сте ги
.