Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

яз.Бодрово-29-07-2008
- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
яз.Бодрово-29-07-2008
сутринта със дядото отпрашихме към Бодрово за малко разнообразие горе доло един месец не сме ходили на там, да видим как е хавата...
във общи линии тегав риболов стана,от 7 сутринта до 14 часа само каракуда нито един удар на шаран,нито дребното шаранче не се обаждаше. направо се отчаехме, когато след едно мое блеене на страни?>?>?> ми драпна въдицата от колчето
засичане и откадето дошло там си отишло
но поне даде сигнал да сме по предпазливи.последва ощи едно късане този път на дядото
да не е по-назад от мене.последваха редица удари на шаранчета в порядака на 800-1,00кило и между тях усяхме да докопаме заветните 3 по добри шарковци които си пребрахме. абе тегава работа но и риба имаше и касане също.влизаме в архива за успешни се пак.
п.п ето снимки????

сега изчистих рибата ощи има хаивер във нея.
миналата седмица от Брягово рибата също беше със хаивер пълна това не е хубаво изобщо нестига че няма кои да зарибява ами и естествения подбор нещо него бъди лоша работа.
това от мен лека колеги.
във общи линии тегав риболов стана,от 7 сутринта до 14 часа само каракуда нито един удар на шаран,нито дребното шаранче не се обаждаше. направо се отчаехме, когато след едно мое блеене на страни?>?>?> ми драпна въдицата от колчето

п.п ето снимки????

сега изчистих рибата ощи има хаивер във нея.

това от мен лека колеги.
-
- разбира нещата
Re: яз.Бодрово-29-07-2008
Ами колега щом са имали хайвер защо си ги взел ?
Трябвало е да ги пуснеш !!!!!!!!!!!!!!!

Все пак малко трудно би разбрал , дали имат хайвер преди да ги изчисти.Иначе браво за излета 

TICA FAN
-
- учете се от него
Той да не е акушер-гинеколог бе , или трябва да минават на "видеозон" , яяяаааа ... отново и отново някой "рилийзинг хардлайнер" изплува на форумния небосклонMITAKA_STZ написа:Ами колега щом са имали хайвер защо си ги взел ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

-
- ще става разбирач
то на собственика на язовира трябва да му пука дали рибата си е хвърлила хайвера, ма той па да не го е взел тоя язовир да отглежда риба я 

- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
От сега на татък освен със сонар и със скенер трябва да се оборудвамеMITAKA_STZ написа:Ами колега щом са имали хайвер защо си ги взел ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Последно промяна от chestarfield на Сря Юли 30, 2008 10:50 am, променено общо 1 път.
Браво! Колега, едно шаранче ти прави пръта на лък бе. Къв е тоя мекия връх? 

- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
нормално пръта ми е "мериндиа" на колмик 6 метра а ботуша дето закачихSwordfish92 написа:Браво! Колега, едно шаранче ти прави пръта на лък бе. Къв е тоя мекия връх?