Писна ми!До кога?

Внимание - Бракониери !

Модератор: bobopeli

snegk
и господ не е толокова добър

Re: Писна ми!До кога?

Мнение от snegk »

За боя съм съгласен,но аз съм самичък,в лодката 2-ма и на брега още няколко човека.Аз крещя и викам а всички около мен стоят и гледат безучастно.Ние не сме стока и затова държавата е на това дередже :evil:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Аватар
Светльо-toxin34
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Светльо-toxin34 »

Еее,докога,до тогава когато влезем в новините,до тогава!До когато ги вържем голи омотани с мрежата за огражденията при парламента,до когато ортопедията ги приеме с изпотрошени лакти и капачки придружени от TV-то,до тогава когато да извадиш парашут е равносилно на стоматология,до тогава когато вземем нещата в свой ръце ДО ТОГАВА!!!!Да направим друго казвам аз:не не риболов а на бракониеролов поне 3-4 поредни седмици с 3-4 коли!
Бракониерииии,оставете рибата да се размножавааа
vlado-fidera
фен клуб-скобар

Мнение от vlado-fidera »

Тия от ИАРА са големи КЛЯНОВЕ, хем не си вършат работата, ама пък и са дупе и гащи с бракониерите, а глобяват някои си, че не е писал в РИБОЛОВНИЯ СИ БИЛЕТ излетите си. Смешна работа. Трябва май да се хванем ние да работим в ИАРА, че "безрибието" си трака. Ма то като нямаме нормален стандарт на живот затова посягаме към такива средства...що в чужбина не е така. Незнам ко ше праим :roll:
"Докато ми плащат колкото да не умрем, ще работим колкото да не заспим'' :D:D
kolev
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от kolev »

Нещата са кристално ясни. Незнам защо не гледате реално. Преди време Кроки се опитваше да ме убеди, че бракониерите са някакви прощляци и бедняци, които нямат какво да ядат. Ето, че с всеки изминал ден се убеждаваме в обратното. Повечето бракониери са високо в йерархията или подкрепяни от такива хора. Решение на проблема аз не виждам, защото отдавна няма държава.
Бъдещето е в частните язовири, да се скапваме от работа и да ходим да ловим опитомени шарани и да си почиваме.
ihtiandar
новобранец
новобранец

Мнение от ihtiandar »

Колеги прави впечатление,че понякога някои теми които не отървят на някои хора се позаключват.Пример в тва отношение са -"Браво на Киро и Ксенохаг" и "на лов за бракониери".Каточели приятели се събират във темичката,за да свалят някого от нея и да му я заковат.Колега Патер по отношение на темата на токсин и гласуването за това кой е за и против бракониерството не виждам никакаъв подтекст или подбуждане към насилие там пише ИАРА,МВР и др. все институции които са държавно овластени да опазват реда в противен случай не бих се съгласил и аз с подобни бруталности.Що се касае обаче до мнението на Ксенохаг по отношение на токсин за дълбочината на този яз.Ивайловград все си мисля,че е нещо по-различно от предложение за риболов на дъно но проблема си е на този който го е записал.Моля модераторите да не лансират само едни хора,чиито нерви не издържат и само тяхното мнение да е меродавно а да изслушват незаключващо и другите,дето не са толкова фриволни.И защо ксенохаг си се хванал на хорото с КрокиБГ,да не би да те е страх да ходиш сам за риба на яз.Ивайловград или той ти е за кадем.Има хора във форума които не се спират пред това постоянно да са цинично критични към всички и към всичко бългорско и всички го знаем / го виждаме /...но ги уважаваме повече от другите,които се съобразяват и са склонни да пишат коректно и послушно след най-леката забележка.На тези хора не им се заключва тема и т.н.Не се учудвам защото такава е нашата действителност.Да величаем това което не е редно и да потъпкваме тези които се съобразяват и държат коректно...защото така ни харесва...но докога.Някой бе писал,че ще се въздържа от писане във форума е аз съм на същото мнение...явно и тук нещата са като навсякъде другаде.Казваме какви трябва да са правилата и как да съ държим едни към други но в последствие има и наши и Ваши и по-наши!!!Значи патер е чувствителен към темата на токсин затова,че може да се спречка с някой бракониер а колегата крокиБГ е цитирал открито и демонстрирал намеренията си за брутално отношение към бракониерите и не само...и никой не му е напправил не само забележка а напротив това което излиза от него са "подвизи"...ами...!!!
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

8) ihtiandar, не те знам кой си, какъвси и не искам да те коментирам по това, което пешеш.... 8)
8) Попълни си профила откъдеси, какъв си, кво що...... В този случай мнениятати може и да не изчезват случайно, за момента ти си някой анонимен, на който му спори писането.
Няма по наши и по ваши....
Има мнения на хора, които се познават помеждуси и думите им имат някаква тежест!
Правилата са създадени за да се спазват а не да се заобикалят!
Има и мнения, които са неадекватни, но се оставят защото монетата има винаги две страни....
Влез в тази тема, прочетия внимателно два пъти....

http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=1&t=3684
Поздрав
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Аватар
КИРО
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

ihtiandar ,
Направих си труда да прочета мненията които си написал.
Добре ще е да пишеш повече за това,какъв риболов си направил,какво си закачил на въдицата,как е бил излета.
Всеки взема от тук информация,за да му е по-лесен излета,но е добре и поне помалко да дава такава.Ако иска уважението на колегите във форума.
Изображение

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
ihtiandar
новобранец
новобранец

Мнение от ihtiandar »

Колеги AL KAPONE и КИРО не съм с нищо по-различен от всички Вас които участвате във форума,като човек,може би съм по-различно настроен и трудно успявам да премълча някои неща.Кажете/пишете/ кое от това което съм написал не е вярно и по някакъв начин не прави впечатление и на Вас,в частност за неспазване на форумните правила и заканите които вече цитирах и не се дистанцирам от това което съм написал в противен случай не бих го написал.Можете да ме коментирате по писанет,нямам нищо против,няма безгрешни хора,естествено и аз като всички съм човек.Не съм толкова анонимен Капоне...но все пак всеки си има свое виждане на нещата.Не се опитвам да заяждам с никой нито пък да манипулирам нечие мнение или още по-малко форума или конкретна тема.Просто отбелязвам това което ми се набива на око.Колега КИРО ще ти пиша за моите успешни и неуспешни излети не виждам в това да е проблема...!Аз не се чудя на това,че могат да липсват мненията...цензура но вероятно тук е резултата,безличното всеки го подминава с безразличие...понякога истината боли.И на мен като автора на темата ми писна и докога трябва да трая нечии посредствени мнения и пошли приказки да ги адмирираме и да ги величаем а други да ги режем безцеремонно.Не плача,че моите мнения липсват или пък ще бъда санкциониран аз лично,желанието ми е да чета форума и до го виждам с еднакви правила и присъщо за всеки участник уважение.Правилата Капоне ги чета за пореден път и не мога да се съглася,че се прилагат такива както са записани по отношение на всички участници във форума,това се опитах да цитирам и с предишните си мнение,дано сте ме разбрали.Моите уважения към всички колеги но аз съм за всеобщото уважение,спрямо всички независимо от това кой какъв е по йрархия,финансово положение,образование,пол,религия,националност и др.Не се съмнявайте по повод на това дали съм един от Вас,със сигурност съм си рибарче и то запалено,редовно посещавам водоеми,плувкарче съм на леко.Не съм сериозен привърженик на тежкото и на несериозните тежкоатлети.Бъдете живи и здрави и успешен риболов!!!Дори и да изляза извън форума пак ще съм си аз.Хубаво е човек да е последователен и да спазва определено поведение.
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

Изображение
Аватар
КИРО
Обратна връзка:

Мнение от КИРО »

xenohаck написа:
, а пък язовира наистина си е много дълбок приемай го както решиш !
:D
Изображение

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
Аватар
Светльо-toxin34
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Светльо-toxin34 »

Тък като името ми е цитирано по-горе сметам че имам право да взема отношение.Колега ихтиандар,това което съм писал относно бракониерите е мое лично мнение,оказа се обаче че е възможно да бъде направено.Същата моя идея за доброволни групи вече работи!Само,че се оказа че трябва ловнорибарското дружество в раьона да се свърже с местното подразделение на ИАРА и служебните карти към ИАРА се издават на лицата пожелали да участват.А що се отнася до Xeno и Киро върни се в тамата и я прочети внимателно и между редовете.От 1-ви път не успях и затова реагирах така.При 2-ри прочит ги разбрах,надявам се и ти да успееш!Иначе благодаря за подкрепата!Но все си мисля че подобни разногласия се решават най-добре на чашка.Ела на НС-4,там ще си поговорим и попием и помезим.
Бракониерииии,оставете рибата да се размножавааа
angel81
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от angel81 »

Не се сдържам ще коментирам и аз:
аз ходя на работа защото трябва, а не защото ми прави кеф :] тези от ИАРА явно също ходят на работа :] едва ли са някакви запалени по природозащитата като вас, пък и не знам държавни ли са или какво е там . . важното е надника да тече :] ще иде човека да глоби двама трима за без билет и за две три куки в повечко, ще се разходи до язовира малко на въздух ала бала и така . . :]кво искате повече от хората . .
ай ще напиша и нещо смешно . . отиват едни пичове на забранено, пълнят торбите за по 20 минути , ама на връщане ги набарва рибаря, хваща двама, леко кютек има и ги пуска да гони другите , единия се оказва непълнолетен :cry: , разчува се наоколо и кмета заедно с полицая на населеното място отиват да сверат версиите с рибаря, хубаво ама по пътя се раваля мотора на полицая и сега ни напред ни назад . . на късмет рибаря слъчайно минава от там та ги качил завалиите . . . СМЯХ
никой няма респект от държавните органи и скоро туй няма да се промени, тва е България все пак :] лека :)
късмет работа . .
Аватар
Dakata-79
новобранец
новобранец

Мнение от Dakata-79 »

Възмотен съм от подтръжката на Ал.Стамболийси,вече минава всякакви граници.Бяха го зарибили пролета с шаранчета от доста време не беше се случвал това добре НО съм виждал как ги ловят с мрежи и ги извозват кам частни язовири,а пък колко се изловиха ,с торбите,малоумниците мислят че ловят каракуда.Един ден ме бяха обградили с мрежи все едно че съм шаран не издържах и се обадих на "иара",и какво става....дойдоха точно на време като видяха че съм сам след 10-на минути се оказаха приятели и дочух че се събират по бунгалата.И какво става,плащаме си всякакви такси и пак по частните кадето разликата от язовирите знаете каква е.
VRABCHO1974
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от VRABCHO1974 »

rumci написа:Много си прав братле за господата от ИАРА, абсолютно безхаберие за водоемите около Бургас. На Ясна поляна същата ситуация-посред бял ден се опъват мрежи, явно нямат страх от контролните органи или играят заедно с тях. И аз съм отчаян и изход не виждам на този етап :(
Ела на велека да видиш кво правят .. вчера на караагач на самия мос кадето е главния път ицелия трафик за бургас не им пука тармъчат илария
Аватар
rumci
учете се от него
учете се от него

Мнение от rumci »

VRABCHO1974 написа:
rumci написа:Много си прав братле за господата от ИАРА, абсолютно безхаберие за водоемите около Бургас. На Ясна поляна същата ситуация-посред бял ден се опъват мрежи, явно нямат страх от контролните органи или играят заедно с тях. И аз съм отчаян и изход не виждам на този етап :(
Ела на велека да видиш кво правят .. вчера на караагач на самия мос кадето е главния път ицелия трафик за бургас не им пука тармъчат илария
На Велека съм доста често, но досега мрежи посред бял ден не съм виждал. Иначе съм убеден, че картинката и там не е по-различна :evil: . Допреди 3-4 години хващах великолепни лупавци, които от година на година взеха да намалят както по грамаж, така и по бройки. Какво да кажа пък за самоволното заграждане на участъци от реката с мрежа. Някои хора се самозабравиха, ама не е луд тоя дето яде баница.....
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Бракониери !”