За Сом на дъно

Модератор: sapuna

mladenov
научил се да хвърля
научил се да хвърля

За Сом на дъно

Мнение от mladenov »

Здравеите колеги може ли да ми кажете някои монтаж за дъно.Ще ловя сомове предимно до 4-5 кг макс.
Ето и въдиците:плетено влакно 0.35, Телескоп 3,40,Макара Daiwa 6 лагера
RoSeN_94
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: За Сом на дъно

Мнение от RoSeN_94 »

разгледай из форума има много писано по това стига сте пускали тъпи теми
Аватар
zapalen_92
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от zapalen_92 »

Те не са тъпи теми те са просто като предните които някой друг е пуснал и са разнищени.Ако тази е тъпа значи и предните които той трябва да разгледа са били тъпи.Не се изрази правилно :P :P :lol: :lol: :lol: Потърси ей :)
la_vesko
новобранец
новобранец

Мнение от la_vesko »

И какво и е тъпото не темата наистина , аз също имам интерес за риболова на сом на дъно, но така и не открих нищо конкретно в целия форум, писано е много но на практика не е казано нищо конкретно само общи приказки , така че моля ако някой го е практикувал и смята ,че похватите му за този вид риболов не са свръх секретни/защото явно повечето хора писали тук смятат обратното/ да сподели по-подробно.
Благодаря предварително.
m_nanchev
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от m_nanchev »

la_vesko написа:И какво и е тъпото не темата наистина , аз също имам интерес за риболова на сом на дъно, но така и не открих нищо конкретно в целия форум, писано е много но на практика не е казано нищо конкретно само общи приказки , така че моля ако някой го е практикувал и смята ,че похватите му за този вид риболов не са свръх секретни/защото явно повечето хора писали тук смятат обратното/ да сподели по-подробно.
Благодаря предварително.
колега много те моля потърси по внимателно и прочети темите до край.няма начин на всеки който му се долови някой да обеснява как става
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=26&t=12427
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... &sk=t&sd=a
и така на татък до края
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

Ако не ти се четат всички материали,просто отивай за риба-махни това плетено влакно /за посочените от теб килограми като горна граница просто не ти е необходим плетеняк/,сложи си качествен монофил 0,25-0,35,подвижно олово 30-40 грама и няма да усетиш,как покрай другата риба /склонна да клъвне на грозд едри торни червеи например/ще извадиш и сомче от къде 4-5 кила.Е,на повечето сомски места в този сезон и по това месечно време,на кълване от сомче можеш да разчиташ за времето от 03.00часа до към 06.30 часа при ясни слънчеви дни и до към 10.30 в по-облачни / щот един млад хубавец между 5 и 6 кила ми клъвна в 10.30 часа миналата година,в облачен ден през същия месец август/.Наслука и бъди упорит!
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на хищници”