Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Въдици и макари
naRiba.com

Форум

На практика съм сигурен, че става дума за червячен
Модератор: sapuna
- maycal
- ще става разбирач
На практика съм сигурен, че става дума за червячен
механизъм, но все пак да искам потвърждение! Това е една макара "Дам" отпреди десет години, т.е. може би оригинална немска!?
Наскоро един продавач на риболовни принадлежности повтори (може пък да участва и във форумите!?) това, че търговци си поръчвали в Китай макари и други неща с каквито си имена искат, и всъщност бедата била когато при следваща партида поставяли (търговците) условия да са още по-евтини продуктите, и тогава китайците почвали да правят компромиси в качеството спрямо предишната партида и съответно тук пристигали (още) по-некачествени стоки!?

Наскоро един продавач на риболовни принадлежности повтори (може пък да участва и във форумите!?) това, че търговци си поръчвали в Китай макари и други неща с каквито си имена искат, и всъщност бедата била когато при следваща партида поставяли (търговците) условия да са още по-евтини продуктите, и тогава китайците почвали да правят компромиси в качеството спрямо предишната партида и съответно тук пристигали (още) по-некачествени стоки!?

- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Re: На практика съм сигурен, че става дума за червячен
Добре изглеждаща карантия
Месингов безконечник ( червяк ) , истински лагер , само зъбните колела да не беха от този пусти ЦАМ
Нема страшно ! За сметка на това на сегашните ДАМове или всичко е PVC или ЦАМ или пък мешано 

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
- Камбата
- сериозен играч
- Обратна връзка:
ЦАМ викаш на тая келява сплав,от която правят зъбците,нали?
"Риболовът на дивите риби е твърде ценен, за да бъдат те улавяни само веднъж!"
- Лий Улф - 1939 г.
- Лий Улф - 1939 г.
- Божидар
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
В ДесяткатаПавел Иванов написа:Добре изглеждаща карантияМесингов безконечник ( червяк ) , истински лагер , само зъбните колела да не беха от този пусти ЦАМ
Нема страшно ! За сметка на това на сегашните ДАМове или всичко е PVC или ЦАМ или пък мешано

На Бодлива Крава ,Бог рога не дава!
Светът е оцелял,защото се е смял!
Светът е оцелял,защото се е смял!
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
сплавта си е прекалено здрава даже(цинк, алуминий, мед и магнезий),друг е въпроса как и кой я лее?Камбата написа:ЦАМ викаш на тая келява сплав,от която правят зъбците,нали?