Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Риболовни такъми
naRiba.com

Форум

Съвет за куки...
Модератор: sapuna
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Re: Съвет за куки...
Ами казвам що да не кажа
Примерно Оунър са най-читавите куки които се продават на нашият пазар ! От друга страна в родината си са в дънто на класацията докато на върха са лаици кат Морис ен ко ( Варивас ) и Тиемко ( тва за куките де ) та ги отвеват не сал като цена ! Друг е въпроса че тука нанай си от прежноупоменатите ама ко да праиш , се ла ви 

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
-
- учете се от него
А Колмик ??? Ей тия серии например:Павел Иванов написа:Ами казвам що да не кажаПримерно Оунър са най-читавите куки които се продават на нашият пазар ! От друга страна в родината си са в дънто на класацията докато на върха са лаици кат Морис ен ко ( Варивас ) и Тиемко ( тва за куките де ) та ги отвеват не сал като цена ! Друг е въпроса че тука нанай си от прежноупоменатите ама ко да праиш , се ла ви
За шарани на плувка - за мен , това са куките !!! Малките оунъри са тантела от всякъде за по-едри риби- ей тази комбинация по-долу лови платики по две кила , но две кила шарани ( директен с ластик) трошат куките!!! ( справка , колегата shekira!)
Едва ли е най-удачно да се посочва и ползва само една марка куки като "най , най...така" , аз специално ползвам поне 7-8!!!
- Paublo_Eskobar
- Модератор
Точно за това исках да чуя като отговор на моят пост от предишната страница!IDA написа: Малките оунъри са тантела от всякъде за по-едри риби- ей тази комбинация по-долу лови платики по две кила , но две кила шарани ( директен с ластик) трошат куките!!!

Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
За фидер си потърси на Мустад -Карп Фидер,10 бр.са в пакетче,нямат грешка.Нямат нищо общо с масовите серии на Мустад.А за плувка ползвам на Оунър,Сасаме,Дренан,Трабуко,Камасан,Миди,Камакатсу.Не мога да ги изброя всички серии,защото имам сигурно безброй много куки,за два живота 

Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
- Павел Иванов
Ида , чичо Веско определено трябва да ти даде барем малечък процент на база яката реклама къдет му правиш

Павел Иванов
Павел Иванов
- CERRUTI
- сериозен играч
А Бутник можеш ли да постнеш една снимка на пакетчето за да имам представа какво да търся щото нали знаеш(бяхме писали в една друга тема)че вече Мустат с със 100 опаковки......butnik написа:За фидер си потърси на Мустад -Карп Фидер,10 бр.са в пакетче,нямат грешка.

-
- учете се от него
Ми да ми прати л.с. - % -та , в куки и влакнаПавел Иванов написа:Ида , чичо Веско определено трябва да ти даде барем малечък процент на база яката реклама къдет му правиш![]()
![]()

п.п. Не правя реклама , що да я правя

- Павел Иванов
Дааааа , ама като гледам от Оунърите ползваш сал от една разновидност и увпоследствие ги компрометирашIDA написа:... Ползвам точно определени серии куки и влакна за точно определен вид риба или начин на риболов , не само на Колмик......

Павел Иванов
Павел Иванов
-
- учете се от него
Ееее , освен за толстолобите ползвам и други куки на ОунърПавел Иванов написа:Дааааа , ама като гледам от Оунърите ползваш сал от една разновидност и увпоследствие ги компрометирашIDA написа:... Ползвам точно определени серии куки и влакна за точно определен вид риба или начин на риболов , не само на Колмик......Инак Веско така и не иска да каже кой е Японският производител на повечето от куките и влакната на Колмик

, е ловено с ето тези оунъри , директна седмица , лийд-кор и 0.10 линя без повод " LAZER- Shogun",плувка 1.5гр.:
Същите оунъри ( сини на цвят ,за две кила платики) , при две кила шарани се чупят

Той IDA има някаква мания по Колмик.Подариха ми 2 ролки Колмик и аз от най-искрени чувства му ги преотстъпих знаейки за слабоста му.Сега на директния си ловя с влакно от 1.60лв и да ви кажа по нищо не отстъпва на петнайсет левовия колмик.А колкото до куките то не ще само ядене,а ми иска и акъл кога каква кука да използваш.Павел Иванов написа:Ида , чичо Веско определено трябва да ти даде барем малечък процент на база яката реклама къдет му правиш![]()
![]()
КЪЛВЕ ВЧЕРА И УТРЕ, ДНЕС НЕ ЩЕ
Значи карбоновите куки са много здрави и остри , но на ръчно огъване не даянат . Чупят се ! При друг вид риболов предпочитам ментетата - там номера е куката да е некачествена , примерно № 8 и да се огъва като се закачи .
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
А Бутник можеш ли да постнеш една снимка на пакетчето за да имам представа какво да търся щото нали знаеш(бяхме писали в една друга тема)че вече Мустат с със 100 опаковки......Не ги пазя,но ще купя един пакет за да го видиш.CERRUTI написа:butnik написа:За фидер си потърси на Мустад -Карп Фидер,10 бр.са в пакетче,нямат грешка.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Колеги имам едно въпросче.Според Вас имали значение цвета на куките/черен или бял/при монтаж на пружина за платика?
memento mori
-
- учете се от него
Бяла за "бял" и жито , жълта за царевица и жито ; и черна , тъмносиня или зелена за торен и земен червейtat24you написа:Колеги имам едно въпросче.Според Вас имали значение цвета на куките/черен или бял/при монтаж на пружина за платика?