Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

яз.Г.Дъбник
яз.Г.Дъбник
Здравейте,колеги.Като гледам какви риби ловят колегите не знам дали трябва да пиша тук за каракуда,но все пак за информация.Място-ръкава от към с.Телиш,пристигане-18,30ч събота(02.08.08г).Разпънахме палатката и хвърлихме дънните на пружина, стръв бял .Излизаха и по две каракуди наведнъж
Сутринта - ставане рано, захранка с цел риболов на плувка,но кълвяха дребни,така че половихме на дънните до към 10-11ч . Хора имаше доста-основно бяха на дигата

А ето и крайният резултат:

Сутринта - ставане рано, захранка с цел риболов на плувка,но кълвяха дребни,така че половихме на дънните до към 10-11ч . Хора имаше доста-основно бяха на дигата

А ето и крайният резултат:

Re: яз.Г.Дъбник
ако покажа снимката на баща ми и веднага отлита натам
много са добри

много са добри
не ще, не ще па спре
-
- фен клуб-скобар
Големи бабачи са тия таранки. Б
раво

"Докато ми плащат колкото да не умрем, ще работим колкото да не заспим''
:D

- bozhidar_kostov
- ще става разбирач
Последните пъти като ходих не беше много розаво положението
тия дни мога да отскокна до там 

Нещът ма все едри.
Неще,неще па спре.
Неще,неще па спре.
- valeri
- разбира нещата
Браво.Тез таранки мутанти бе 

- Румбата
- разбира нещата
Яяяяя , че то това таранки ли са !!! Много здрави бе пич ! Евала , това е успех ! Какво друго има там , хищник нещо или само шаранови !? 

Търсете рибата , не чакайте нейното благоволение !!!
Има костур,бяла и платика.За друга не знам
-
- научил се да хвърля
Браво колега добър улов!!!Каракудите и те са супер не са лоши!!!Ей тфа е!!!

"Две неща са безгранични: Вселената и човешката глупост. За Вселената все пак не съм сигурен." Алберт Айнщайн
Има разнообразие от видове,но ловените са почти едни и същи - таранка,костур,платика,червеноперка.
Има също - бяла риба,амур,толстолоб,клен,уклей,попчета,слънчаци
шаран,тези са сигурните може да има и още някои,но в малки количества.
Има също - бяла риба,амур,толстолоб,клен,уклей,попчета,слънчаци

Нещът ма все едри.
Неще,неще па спре.
Неще,неще па спре.
Вчера на 05.02.09 бяхме на няколко места, на голямата дига до кулите, на малката на тръбите и обикаляхме, основно на рибе! Почти нищо! 4 човека 10 костурчета - дребни! и някоя бабушка! На торен посягаше пак дребосък! беше пълно с пасажи дребосък за стръв покрай брега! Водата тази година е малко и сигурно ще спадне много!
Поне не се срамувам, че не.... ловя риба!
Следобяд имах път натам и минах покрай язовира, от любопитство отидох да питам какъв е резултата! Който си беше захранил добре, добре си ловеше! Огромна разлика от преди 2 дни! Предимно бабушка имаше и по над 20 см рибета и кълвеше добре. На плитко около 1- 1.20 м на 8=10 м от брега! И на торен и на кокален и на пинки! Човека си пълнеше кофичката с добро темпо!
- sandy
- ще става разбирач
Колега може ли малко инфо за коя част на язовира става въпрос?gentrata написа:Следобяд имах път натам и минах покрай язовира, от любопитство отидох да питам какъв е резултата! Който си беше захранил добре, добре си ловеше! Огромна разлика от преди 2 дни! Предимно бабушка имаше и по над 20 см рибета и кълвеше добре. На плитко около 1- 1.20 м на 8=10 м от брега! И на торен и на кокален и на пинки! Човека си пълнеше кофичката с добро темпо!
За лавиците-малката дига ли?
Благодаря!
Ъ-ъ-ъ кой каза, че кълве?
Не знам на кое викаш "лавиците" но за малката дига става въпрос, където са тръбите и наоколо! Днес по същия начин само минавах от там и видях отдалеч, че имаше 10-15 човека отидох даа видя, работата беше зле, на бял на торен костурчета около 10-12 см бабушка почти нямаше. Откъм канала в плиткото на места по повърхността покрай брега водата имаше тънка ледена коричка! в 14.30ч. Аз лично ще поизчакам още седмица преди да почна да ходя постоянно. Ако се чуе нещо за стопанисване на язовира от някой ще съм много благодарен някой да пише за това, защото днес 1 приятел ми каза че бил чул от колеги, за билети които щели да важат САМО ако са извадени от Г. Дъбник от общината!?!?!?!?! Много се очудих и трябва да отида да проверя! Щели да зарибяват и да минават на проверка всеки ден!?!?!??! А мрежите и днес си бяха във водата!