Тениска naRiba.com ; Воблер

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Публикувай отговор
vlado-fidera
фен клуб-скобар

Тениска naRiba.com ; Воблер

Мнение от vlado-fidera »

Пускам една смесена тема, за да не пускам две. Първо ми пристигна тениската на naRiba.com :arrow:
Изображение

Изображение

20 лв. ми излезе тениската с щампите и 5 лв. доставката= 25лв :arrow: http://nariba.portokal.bg/
В началото не се разбрахме с куриера та изпуснах за малко пратката, но след няколко часа минаха пак и я взех :)

Та другата част на темата е за опитите ми да си правя воблер. Знам, че е от неподходящо дърво, но такова имах :o
Изображение

Бая зор видях докато го обработвам. Та направих някаква първоначална форма, след това го дооформях
Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

има си и фирмено лого на лопатката :D
Изображение

Отидох в железарията да питам за тел, но нямаха подходяща. След това продавачката се сети за някаква останала, която не и трябва, а за мен беше подходяща. Не ми иска и пари-вярно, чеи телта е малко, но все пак :D
Изображение

Изображение

Изображение
И стигнах до тук, но ми трябва кит да го замажа, след това и да го боядисам. Знам, че формата може да не е много сгодна ама бива. Искам да попитам лепило слага ли се за телта отдолу или само с кита се маже. Приемам предложения за формата да продължа ли да дялкам и относно други недостатъци, които виждате.

ПП- поправих си и една намерена блесна SOM
Изображение
"Докато ми плащат колкото да не умрем, ще работим колкото да не заспим'' :D:D
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”