Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Стръв и захранка
naRiba.com

Форум

рецепти за жито
Модератор: Paublo_Eskobar
рецепти за жито
Колеги кажете някоя рецепта за приготвяне на жито в домашни условия
Re: рецепти за жито
Ето и моята за един пакет жито 10 ванилиики за сладкиш и 2-3 цупени лъжици пудра захар.Слагам житото да се свари когато започне да омеква го махам от котлона оставям водата в тенджерката при него и изсипвам ванилията и пудрата захар и бъркам.Оставям го така и след около 1 час житото вече е ,,изпило" сладката вода и е омекнало още малко даржи се добре на куката.
Слагаш житото да се свари за 15-20 мин., след това го прецеждаш в гергир и аз лично го слагам в една кофа с капак, като преди това съм му сложил мед за аромат. На 1кг. жито слагам 2 супени лъжици истински мед. Успех.
- zapalen_92
- разбира нещата
Ми чи на твоята какво и има?nedved3 написа:Ето и моята за един пакет жито 10 ванилиики за сладкиш и 2-3 цупени лъжици пудра захар.Слагам житото да се свари когато започне да омеква го махам от котлона оставям водата в тенджерката при него и изсипвам ванилията и пудрата захар и бъркам.Оставям го така и след около 1 час житото вече е ,,изпило" сладката вода и е омекнало още малко даржи се добре на куката.

-
- научил се да хвърля
Става и само варено!!!Много добрър резултата-каракудата и чевеноперката откачат
!!!

"Две неща са безгранични: Вселената и човешката глупост. За Вселената все пак не съм сигурен." Алберт Айнщайн
- майсторчето страхил
- сериозен играч
Има доста добре развита тема във форума в раздел "стръв"
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=37&t=12008
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=37&t=12008
НЕ БОЙТЕ СЕ,ТОВА СЪМ АЗ