Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Огняново лошо
Огняново лошо
Днес колеги ходих до яз.Огняново време лошо а вятъра беше разсипващ.Тъй като не съм много в час със рибите заложих на фидера който е някакво менте ВLACK PANTER с акция 10-35.Пробвах с хранилка15 грама и българска захранка на бял.После направих 1 директен с ластик на плувка.Оказа се че има толкова много водорасли че само слънчак.На фидера добре кълвеше но от водораслите скъсах 3 хранилки и хванах 1 каракуда 1 лен и т.н.Ще помоля някой да качи снимките от галерията че не мога да се оправя.Все пак ми е за пт.
Тоз, който падне в бой той не умира.
- Paublo_Eskobar
- Модератор
Re: Огняново лошо
Ето снимките!

Важното че е имало риболов,резултата ще е налице другият път!

Важното че е имало риболов,резултата ще е налице другият път!
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
Много благодарско и дано не изпусна среща 31.08. в Бирарията .
Тоз, който падне в бой той не умира.
- freax
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Тая година ходих 2 пъти на Огняново.
Основно костур и 2-3 горе долу читави каракуди по 400-500 грама. Интересното беше, че извън язовира имаше една ловка и един щъркел яко вадеше мазни каракуди от там:-)

Отидох, хвърлих плувката и само след 15 секунди извадих и аз голяма карадука. Хвърлих втори път, засякох и рибата се наби нейде из трънките и скъсах. След тва си прибрах такъмчето и си заминах:-)
Основно костур и 2-3 горе долу читави каракуди по 400-500 грама. Интересното беше, че извън язовира имаше една ловка и един щъркел яко вадеше мазни каракуди от там:-)

Отидох, хвърлих плувката и само след 15 секунди извадих и аз голяма карадука. Хвърлих втори път, засякох и рибата се наби нейде из трънките и скъсах. След тва си прибрах такъмчето и си заминах:-)
Жеден съм, пък вода не ми са пий.