Къде се намирам:
Мероприятия
Срещи и Купони
naRiba.com

Форум

Национална среща 4
Модератор: sapuna
-
- кандидат преподавател
Re: Национална среща 4
Дано се вземе правилното решение и срещата да е на хубаво място,но щом на Йовковци така стоят нещата значи варианта е Жребчево, има ли смисъл повече да се спори,мисля че по тоя въпрос няма смисъл от твърдост само и само да не се отстъпва
призовавам ВИ НЕКА НЕ СЕ ПОДДАВАМЕ НА ЛИЧНИ ПРИСТРАСТИЯ,а да си направим така че да ни е комфортно и готино.С уважение

П.С Моля се да се разберем като хората и да се съберем всички на една НС

П.С Моля се да се разберем като хората и да се съберем всички на една НС

- maranzika
- сериозен играч
Ами за да се съберат толкова хора на едно място,то трябва да е някаква голяма поляна.Следователно водоема там ще е плитък и удобен само за хората с триногите и лодките.А тези които искат да хвърлят на плувки и спининг просто няма да има къде.Или трябва да отидат на 300-400м. в страни.Така че винаги ще има недоволни.Все пак сме българи. 

- XauBaHkO
- ще става разбирач
Това е последния път който пиша в тази тема!
както казах , ще дойда където и да е срещата,но!
Има едно НО Ако ще е на място , дето неможем да се съберем , да неможе да си пуснеш хлапето около теб да щъка , без да се притесняваш че ще се метне някъде , или да се налага да си връзваш стола , масата , мезето и бирата с въжета за дърветата , за да не ти се изпързалят от масата .......... ПРОПУСКАМ!
както казах , ще дойда където и да е срещата,но!
Има едно НО Ако ще е на място , дето неможем да се съберем , да неможе да си пуснеш хлапето около теб да щъка , без да се притесняваш че ще се метне някъде , или да се налага да си връзваш стола , масата , мезето и бирата с въжета за дърветата , за да не ти се изпързалят от масата .......... ПРОПУСКАМ!
Извинявам се, момчета , ама съм в командировка през целия септември и май ще пропусна. Ще изпратя извинителна- стъклена- бележка по Хайванко 

-
- кандидат преподавател
Значи за едни може да влизат с лодки на Йовковци за други неможе
,почвам да се замислям макар че гласувах за него.

-
- и господ не е толокова добър
Само не забравяйте,че ще има и много други колеги които са за риба или на разпивка.Като говорим за места не значи,че сме само ние където ловим риба в тая държава.Дните ще са почивни и ще има много народ извън мероприятието.Крайно време е да се вземе някъкво решение за да могат хората да си организират почивките 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
- nasco2
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Все ми е едно къде е и кога, но ако станат две, аз ще съм на Искъра. До десетина дни най много трябва да се вземе решение според мен, но как ще стане не виждам. Даваите на жребчево и това да е. Явно, че жребчевистите са по напористи. Аз лично гласувах за Йовковци, но не съобразих, че има колеги които ще влачат.
Днес говорих с Любака и ние отиваме на Жребчево , който иска е добре дошъл, наща група ще е там, писна ми от неразбирателства

- krokibg
- учете се от него
Значи,аз когато се гласуваше първия път за двата водоема,изобщо несъм гласувал,защото ми беше все едно къде ще се ходи-км,бензин и т.н.да обаче на второто гласуване ми направи впечатление нещо много фрапиращо
Предното гласуване спечели жребчево със два гласа но някой се обади,заспори се по вътпроса и хайде на ново гласуване.Същите гласове се събират за жребчево/горедолу/ а за Йовковци двойно,как стана тази работа,това се чудя
Аз взех отношение едва когато се разбра че има някакви забрани за простолюдието освен за така наречената охрана наводоема.Ако искате някой да ви пази като се напиете да не правите глупости/като например да не вземете да си налитате един на друг/хубаво,но аз искам да си пикая на воля и да няма кой да ми прави забележки какво може да се пави и какво неможе на водоема.Аз и двама-трима си взехме решение по телефоните и ще си направим събиране,дори и да сме трима или пет човека,но Ви уверявам че ще ни е по-приятно и спокойно на място където няма и няма да има забрани поне още няколко месеца.После да става каквото си ще/щото и там някой може да наложи някакви,някой ден/ !!!Уважавам Ви всичките,и познати и непознати колеги,но фактите са такива че просто трябва да се намери решение и то по най-бързия начин за да има наистина среща.Нито моето,нито мнението на няколко човека може да е миродавно,но фактите са си факти и нищо не
може да ги обори,освен Шефа на охраната на Йовковци

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Чувствам се подведен. По принцип не ходя по язовири и не съм предполагал, че на Йовковци има разни тъпи забрани. Затова предлагам да се анулира кандидатурата на този язовир, както и всички подобни при бъдещи гласувания. Другото тъпо нещо е тежестта на гласа. Излиза, че двама пубери могат да бият гласа на Илия, например.
Каквото и да се гласува, аз лично предпочитам да съм в компанията на дузина класни риболовци и приятели, отколкото на стотици други, които с нищо не са се доказали. С две думи - дето са ми приятелите - там съм. 

- майсторчето страхил
- сериозен играч
Добре де,Жребчево ОК ама никой не казва нищо
.Аз също гласувах за Йовковци ,но още тогава споменах за неудобствата около лагеруването на язовира.Така че давайте да решим нещо стига преливаме от пусто в празно,докато решим ще източат водата в язовира
.Съгласен съм и за Жребчево.

НЕ БОЙТЕ СЕ,ТОВА СЪМ АЗ

- krokibg
- учете се от него
Значи,за да няма повече дрънканици,предлагам поради простата причина че няма други номинирани язовири освен Жребчево,срещата да е там !!!!! Йовковци отпада поради ред изброени по-горе от колегите причини/липса на удобно за всички и равно място,забрани за ползуването на лодки и т.н/ да се съсредоточим към преброяването на хората които ще присъстват
Там като се съберем,ще си изберем няколко човека със общо гласуване,които да взимат със наше съгласие тези решения и може да започнем със номинирането на тези хора още сега във поста който ще пусна за целта/за язавирите на които ще се събираме и да няма повече гласувания,пререкания,хакерски намеси от разни малки хакерчета и т.н/ Само така ще елиминираме тези проблеми !!!
№ 1 Аз съм на Жребчево от споменатите дати,който ще идва,да си записва номера след мене и да приключваме.

Там като се съберем,ще си изберем няколко човека със общо гласуване,които да взимат със наше съгласие тези решения и може да започнем със номинирането на тези хора още сега във поста който ще пусна за целта/за язавирите на които ще се събираме и да няма повече гласувания,пререкания,хакерски намеси от разни малки хакерчета и т.н/ Само така ще елиминираме тези проблеми !!!
№ 1 Аз съм на Жребчево от споменатите дати,който ще идва,да си записва номера след мене и да приключваме.
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
- AL KAPONE
- кандидат преподавател
№ 1 Krokibg
№ 2 Al Kapone - в някой от посочените дни
№ 2 Al Kapone - в някой от посочените дни

Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
№ 3. Гого от Лисец. Там сме!
"... А една рибешка изненада е повече от секс с красива манекенка
"