Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Стават ли ??!?
Модератори: Павел Иванов, sestrata
- vek0
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Стават ли ??!?
Колеги днес се уборудвах с такъми за спининг ,та да си кажете мнението . Причката е "Big Bull Spin" - на "Globe" :Акция 10-30 г. , 2.40 м. , (High Carbon), Sick водачи. Макарата е "Shimano Catana 1000 FA"
----> http://tff.ru/tovar.php?kod=7520 .Влакното е Spin Master на Focus

150m , 0.25 mm , 5.90 kg !
накупих си и един куп примамки (блесни ,воблери) -----> :

!
Кажете си мнението за тях . Ще съм благодарен .

АААА и забравих ,имам още един въпрос: На "Goldy" -тата трябва ли да слагам метален повод !??!?! (кефала може ли да прегрезе влакното) ?!??!
----> http://tff.ru/tovar.php?kod=7520 .Влакното е Spin Master на Focus

150m , 0.25 mm , 5.90 kg !
накупих си и един куп примамки (блесни ,воблери) -----> :
Кажете си мнението за тях . Ще съм благодарен .

АААА и забравих ,имам още един въпрос: На "Goldy" -тата трябва ли да слагам метален повод !??!?! (кефала може ли да прегрезе влакното) ?!??!
Re: Стават ли ??!?
здравеи колега.Аз имам catana само че е 2500 досега не ми е правила проблем и работи перфектно.Честито и много риба с тях.
П.П. Кефала няма зьби
П.П. Кефала няма зьби
-
- научил се да хвърля
Catana-та е добра макара,но по-добре щеше да е 2500.Тази ми се вижда малка ,за да ти балансира въдицата.Относно пръчката и влакното нямам впечатления,аз ползвам плетено.Метален повод само за щука.Късмет
King for a day,fool for a lifetime
честито
като ги изпробваш няколко пъти ще кажеш дали ти прилягат и дали ти пасват и сам ще прецениш как са според теб.
пръчлето е леко и непретенциозно и на мен лично ми харесва

като ги изпробваш няколко пъти ще кажеш дали ти прилягат и дали ти пасват и сам ще прецениш как са според теб.
пръчлето е леко и непретенциозно и на мен лично ми харесва

- malkia_joro
- разбира нещата
Честито колега!Пожелавам ти много риби с тези такъми!
И тъй като искаш мнение,да си кажа моето.Влакното ми се вижда малко дебеличко и ще ти е трудно да достигаш добри дистанции с по-малките примамки!Видях че макарата има и резервна шпула,така че си купи и една ролка по-тънко,примерно 0.16 или 0.18 и като ходиш за кленчета използвай него.
И тъй като искаш мнение,да си кажа моето.Влакното ми се вижда малко дебеличко и ще ти е трудно да достигаш добри дистанции с по-малките примамки!Видях че макарата има и резервна шпула,така че си купи и една ролка по-тънко,примерно 0.16 или 0.18 и като ходиш за кленчета използвай него.
Красотата на живота е в това,че продължава.

- Wolf_1
- вече хвърля и на тежко
честито. само да кажа че моето вланко е 0.25 и издържа 7.300 кг 100 м и го купих само за 2.5 лв
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Честити и със здраве да си ги ползваш ! Като гледам при примамките имаш и много добри попадения както и такива от които има нужда да има всеки рибар не че ще ги ползва ами просто ей тъй да ги има
Не че на Голди не можеш да хванеш щука ама не дей да ползваш повод !
Бъди сигурен че не е 0.25мм а още по-малко издържа 7.300кг.

angel_nikolov написа:честито. само да кажа че моето вланко е 0.25 и издържа 7.300 кг 100 м и го купих само за 2.5 лв
Бъди сигурен че не е 0.25мм а още по-малко издържа 7.300кг.

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов