Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

яз. Одринци днес
- freax
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
яз. Одринци днес
Днес ходихме с един колега за бяла риба на яз. Одринци (обл. Добрич). Нивото на водата е паднало над 3 метра и тия гадове продължават да си поливат малините
. Та като хвърлихме живата рибка немаше кво да правим и опънахме по една плувчица за красота и разкош. С мойта невероятна смес от жито, царевично брашънце, малко лебец и ванилийка станаха чудни топчета. Та за 3-4 часа сутринта наплясках едно солидно количество червеноперка и някоя друга мазна каракуда, ама не това беше целта. Целта както казах беше белия рибок ама той така и не се показа (да го е*а!), нищо утре пак!
Пуснал съм го в успешни щото не бяхме валат. Ето една снимка на рибоците (който прилежно бяха върнати в локвата, щото бяхме отишли с друга идея:-)) която е малко смотана понеже телефона ми като види повечко светлина и полудява.

Пожелайте ми успех!

Пуснал съм го в успешни щото не бяхме валат. Ето една снимка на рибоците (който прилежно бяха върнати в локвата, щото бяхме отишли с друга идея:-)) която е малко смотана понеже телефона ми като види повечко светлина и полудява.

Пожелайте ми успех!
Жеден съм, пък вода не ми са пий.

-
- разбира нещата
Re: яз. Одринци днес

Изглеждат добри каракуди

Приятел е този, който като му кажеш "Копеле, убих човек", а той да ти каже "Къде ще копаем?".