Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Хванах си лодката!!!
Хванах си лодката!!!
Тъй като този подфорум си е запазена марка за мен ще ви опиша как минаха два дена на ТЕЦ-2
След голямото умуване в петък на къде да хвана,накрая както вика Деди ударих с лявата ръка по масата и заковах дистинация ТЕЦ-2 та да покажа на Сапуна,че не само той може
Желанието ми за трофей се подтвърди още след работа в петък като ми се обади един колега от Форума/името му ще запазя в тайна защото той е много кадемлия/с който седнахме за по биричка и да взема къдема от него,ето и малко снимки но името му пак не казвам

Радостта ми че го виждам този човек на моя територия беше неуписуема,събрахме двамата багажа ми после седнахме в къщи на по ракийка и сладка приказка и щастлив,че в къщи ми е влезнал кадемлия човек рано сутринтта отпраших към теца.
Всичко мина като по учебник,намерих прекрасно място,захранка,разпъване и седнах да чакам трофея.В този момент телефона ми звъни...........
МИТЕФФ.......
викам си край,всички надежди отпаднаха
и тъй и стана,след краткия разговор при мен дойде един вкиснат Горнооряховси "рибар"не е Сапуна,и почна да мърмори,че моята шамандура му пречила,тъй ли не сме се научили къде да хвърляме и още куп глупости които ще ви ги спестя,а моята шамандура беше на 100м от неговата ама той разпъвал до другия бряг и като хванел голямата риба щяла точно върхо моята шамандура да иде и да я изтърве
Бати и логиката ама както и да е взех си такъмите и се преместих на току що освободено място на сто метра от това което бях,после разбрах че точно от това място преди два дена са изкарали 40кг амур и доста шаран.Това ме успокои малко хвърлих си въдиците отново захранка и чакане.

За цял ден две каракуди
На сутринтта към Четири часа сигнализатора изпищя изнервещо
скочих засякох и се почна голяма борба
скърцане на аванси,той навътре аз навън и така половин час борба,борба ама сам
почнах да викам на колегите около мен да дойде някой да ми помогне защото нищо не се виждаше но никой не се събуди и тъй си поиграхме още десетина минути и си отиде добичето
сряза ми конеца от куката
това ми беше голама грешка,че косъма го бях направил на кука със пета а не с ухо.Не можах да клепна до сутринтта от яд,че един път ще ми се случи такова нещо и аз да съм сам,да няма кой да ти помогне,но както и да е тук ще кажете че добрия риболовец и сам се справя но аз не можах.
На другия ден излезна страхотен вятър и загърмя,викам си да прибирам по бързо,че завали ли няма излизане поне три дни,улисан в прибирането един колега ми вика,че лодката ми/гумата де/отплува
Малиии не мога да плувам ли,педесет метра ги взех за норматив,едва се докопах до нея и я извадих
Това ми беше най-голямото нещо което вадя от Теца.
Е хванах още две по прилични каракуди и тъй си тръгнах с четири мноооого скъпи каракуди.

След голямото умуване в петък на къде да хвана,накрая както вика Деди ударих с лявата ръка по масата и заковах дистинация ТЕЦ-2 та да покажа на Сапуна,че не само той може

Радостта ми че го виждам този човек на моя територия беше неуписуема,събрахме двамата багажа ми после седнахме в къщи на по ракийка и сладка приказка и щастлив,че в къщи ми е влезнал кадемлия човек рано сутринтта отпраших към теца.
Всичко мина като по учебник,намерих прекрасно място,захранка,разпъване и седнах да чакам трофея.В този момент телефона ми звъни...........

За цял ден две каракуди

На другия ден излезна страхотен вятър и загърмя,викам си да прибирам по бързо,че завали ли няма излизане поне три дни,улисан в прибирането един колега ми вика,че лодката ми/гумата де/отплува

Е хванах още две по прилични каракуди и тъй си тръгнах с четири мноооого скъпи каракуди.

-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Re: Хванах си лодката!!!
Това Сестрата ли виждам тука
Еее щом си пиеш бирата с него скоро ще се местиш в другия форум
така поне ги виждам аз нещата 

Верния път е най-къс!
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
МитеФ е виновен!
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Добър излет, но защо сам? За добичето не съжалявай - следващия път ще е два пъти по-голямо!
Ми Павката голяма обиколка си е спретнал - Струма - Димитровград. Браво! Трябвало е да го накараш да ти се отърка във въдиците
!
Ми Павката голяма обиколка си е спретнал - Струма - Димитровград. Браво! Трябвало е да го накараш да ти се отърка във въдиците

"... А една рибешка изненада е повече от секс с красива манекенка
"

-
- вече хвърля и на тежко
За какви шамандури говорите??? Моля ви някой да ми обясни!
sexy_klo6ar написа:За какви шамандури говорите??? Моля ви някой да ми обясни!

За мойта,таа дето ми е на раменете!!!
-
- учете се от него
Неделчо , жалко че не си успял да го измъкнеш. Преди съм имал същите изпълнения с куки с "лопатки" , само че с толстолоби, вече само куки с "око"
Другия път вече трябва да е твой 

-
- и господ не е толокова добър
Така е като вдигаш на Митев телефона
Затова монтажите са важни,да не изтървети рибата на живота си 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
- ivotatos
- ще става разбирач
цитирам:Бе що не виждам на Сапуна въдиците,той да не се е хванал на заплата там да учи народа
само масата му видях
неделчо май си изтървал някой от тези уроци батка за това не си го извадил но другият път може и да може с повече късмет успех от мен и занапред !!! поздрави!!!

неделчо май си изтървал някой от тези уроци батка за това не си го извадил но другият път може и да може с повече късмет успех от мен и занапред !!! поздрави!!!

Никога не забравяй от каде си трагнал!!!
ихииийййй това като го чуете значи съм на язовира и вадя риба!!!
ихииийййй това като го чуете значи съм на язовира и вадя риба!!!

Дяка, ма ти брат си си направо за "Успешни" с тия убави таранки, откак фана платиката на Жребеца, тва ти е най-якия риболов! Добре, че си дигнал на Митеф та да ти върже!
- Бай Гого- Сиромаха
- кандидат преподавател
Аз па се чудих на реката кой вика и псува така яко..земах фенеро светих насекъде а нема никой.И чак сега зацепвам, че ти си викал на Теца бе..
Делеф не се коси и на твйота улица ша грейне слънце и то мноо скоро...

Делеф не се коси и на твйота улица ша грейне слънце и то мноо скоро...

- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Не е!По това време той ги дърпаше яко!chirusa_bg написа:МитеФ е виновен!

та...бате,послушай Иво и Илия!Понякога слушай и аз какво ти говоря!

Това бях писал преди време:
sapuna написа:Място и време на събитието-ТЕЦ 2,11.07-15.07.2008.
Слабото представяне на групичката ни преди 20-тина дни провокираше новото ми посещение.Отсъствието на Н.Д.,информацията,получена от snegk и оптимистичната прогноза за времето ме накараха да изтегля излета си с една седмица напред.
Камен има близо 30кг толстолоб тази нощ,а брат ми е с три шарана и две късания от снощи!
Казал съм ти-без мен на тец-а не ходи!Просто няма с кого да си пиеш ракията!
п.п. И онова фенерче за кепа/де ти го подарих/ за какъв чеп ти е?