Къде се намирам:
Мероприятия
Срещи и Купони
naRiba.com

Форум

Национална среща 4
Модератор: sapuna
- майсторчето страхил
- сериозен играч
- майсторчето страхил
- сериозен играч
Re: Национална среща 4
Нещо много се палиш баткаribarq написа:След прочетеното от колегите в последните постове , заявявам със ръка на сърцето ,че няма да присъствам на НС4. сигурен съм ,че няма да съм единствения взел това решение . Ако иска срещата и на луната да е![]()
![]()
![]()
Не може 1-2 -ма да решават всичко ! За това е пусната анкетата , и за това се гласува . Това че има недоволни от анкетата не значи ,че трябва веднага да се анулира и хоп нова анкета . И първия път имаше недоволни и хора който се отказаха , но това е факт за това е риболовен форум , и има анкети и прочие . И аз не обичам като ходя за риба да има тролещи със лодки и да ми бръмчат и да ми плашат рибата и т.н. но от сърце ще съдеиствам за такова разрешение за Йовковци колкото мога . Защото Риболовни знания и умения могат да се показват не само със заметнати въдици във водата или с лодка и въдица в ръка навътре по язовирите .
Ако анкетата се спази и се стигне до решение взето от мнозинството на този форум ,бих присъствал на срещата както и на следващи такива .... То тука малко като у държавата ни заприличаха нещата ... не може така![]()
![]()
![]()

№ 11

- ivan_yo
- разбира нещата
МОЖЕ И НА 36-ти и пак ще съм там кадето ще сте,сме всички заедно.
ИМА НЯМА АЗ СЪМ ДЛЪЖЕН ДА ПРОВЕРЯ-СУХО ДУПЕ РИБА НЕ ЯДЕ
ivan_yo написа:МОЖЕ И НА 36-ти и пак ще съм там кадето ще сте,сме всички заедно.

- ivan_yo
- разбира нещата
ЩЕ ТЕ СВЯТНА ..ЛЮБИМЕЦ 13 сиIDA написа:IDA- не знам кой номер се пада![]()
![]()
![]()
![]()
- ivan_yo
- разбира нещата
Това са твои приказки!!!!(. Другото тъпо нещо е тежестта на гласа. Излиза, че двама пубери могат да бият гласа на Илия,sestrata написа:Чувствам се подведен. По принцип не ходя по язовири и не съм предполагал, че на Йовковци има разни тъпи забрани. Затова предлагам да се анулира кандидатурата на този язовир, както и всички подобни при бъдещи гласувнапример.ания Каквото и да се гласува, аз лично предпочитам да съм в компанията на дузина класни риболовци и приятели, отколкото на стотици други, които с нищо не са се доказали. С две думи - дето са ми приятелите - там съм.

И ДЪРЖА ДА КАЖЕШ КОИ СПОРЕД ТЕБЕ СА ПУБЕРИТЕ, ДЯДОВАТА
- ribarq
- сериозен играч
Разбрах аз,imitev72 написа:Нещо много се палиш баткааз казах ,че отивам с Любака на Жребчево, а не че там ще е НС-4
№ 11

- krokibg
- учете се от него
Ваня батка,май ракийте са ти дошли във повече към 12:25 сутринта и ти е трябвало мезе а не обясненияivan_yo написа:Това са твои приказки!!!!(. Другото тъпо нещо е тежестта на гласа. Излиза, че двама пубери могат да бият гласа на Илия,sestrata написа:Чувствам се подведен. По принцип не ходя по язовири и не съм предполагал, че на Йовковци има разни тъпи забрани. Затова предлагам да се анулира кандидатурата на този язовир, както и всички подобни при бъдещи гласувнапример.ания Каквото и да се гласува, аз лично предпочитам да съм в компанията на дузина класни риболовци и приятели, отколкото на стотици други, които с нищо не са се доказали. С две думи - дето са ми приятелите - там съм.)
И ДЪРЖА ДА КАЖЕШ КОИ СПОРЕД ТЕБЕ СА ПУБЕРИТЕ, ДЯДОВАТА

Павката е сериозен човек и думите му са истина,трябва да се отчитат всички плюсове и минуси на всеки един водоем на който ще се срещаме !!! А приятелството и желанието да се запознаем със повечето колеги е движещото в дадения случай защото ако ще е за единия риболов,можем да ловим риба и жаби дори в гьола пред нас !!! Да се спре със пререканията и кой където иска там да отива.Ние ще се съберем на Жребчево и който иска и има желание да се запознаем и повеселим,добре е дошъл.Аз съм се уговорил и със други колеги,които изявиха желание да дойдат но неса във форума,та освен мен има още 3 номера №14,№15,№16 !!!
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Колега, бъркаш ме с някой друг. Ако си ми дядо, значи си дядо и на Любо /Krokibg/ щото с него сме набори...ivan_yo написа:И ДЪРЖА ДА КАЖЕШ КОИ СПОРЕД ТЕБЕ СА ПУБЕРИТЕ, ДЯДОВАТА

Отдавна следя темата, но поради тягостната заядливоегоцентрична, богато примесена с алкохолни пари обстановка надвиснала над нея, все не събирам смелост да пиша. Като гледам няма и помен от еуфорията преди предишната среща, а пичове! Сигурно има и за какво да е така, доста странни неща се случиха и тук и в предходните теми. Дано това да ни е за урок! Аз предлагам, да спрем до тук с отрицателните емоции!
№ 19 може би!
- Skorpi
- сериозен играч
[quote="Dedy"]
Отдавна следя темата, но поради тягостната заядливоегоцентрична, богато примесена с алкохолни пари обстановка надвиснала над нея, все не събирам смелост да пиша. Като гледам няма и помен от еуфорията преди предишната среща, а пичове! Сигурно има и за какво да е така, доста странни неща се случиха и тук и в предходните теми. Дано това да ни е за урок! Аз предлагам, да спрем до тук с отрицателните емоции!

Бестрашния умира веднъж, страхливецът-хиляди пъти