Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

На една от многото пъстървови реки
-
- ще става разбирач
На една от многото пъстървови реки
Днес с баща ми решихме да направиме излет на една от многото......Приготвяне и тръгване към 10ч.аз бях заложил на спининг ,а баща ми на стръв .Пристигане към 11 без 15 и започват трескави приготовления. 

След малко тръгнахме към реката

Няколко часа нямахме удър вече беше станало към 1.30 и аз се запътих към един бент .Видях ,че 2 пъстръмки си играят и заметнах веднага реакция и леко побутната след това 2-ро хвърляне пак атака рибата нарави един въздушен пирует и ми заби блесната в лицето ,аз изпсувах и се преместих по надолу .След малко видях друга риба да скача под 1 от върбите .Заметнах отново ,рибата атакува и този път не можа да се откачи.
Малка красавичка около 17 см
Внимателно откачане и да бяга да расте
Продължихме нагоре баща ми каза ,че е извадил една колкото среден пръст и това било продължихме нагоре рибите се виждаха ,но не атакуваха
Сменях блесни струвах не и не накрая вече към 7 часа отчаяни донякъде ,че е слабо се върнахме назад на 1 място на стар бент застанахме и хоп баща ми дръпна 1 малка .Аз вече бях прибрал ,но на бързо вързах 1 плувка и хоп след 2 хвърляна една 20 сантиметрова красавица
.Целувка и обратно във водата .Мина се малко време и аз оплетох през това време баща ми вика снимай,снимай .Аз вадя телефона и се започва 

На снимката изглежда малка ,но беше прилична американка ,която след намесата на клещичките се върна да расте
Разплетох аз охладихме страстите и отново замятам в шавара .Гадната риба ми бута плувката но не яде стръвта по 1 време я заплете в шавара и след няколко секунди плувката полудя малко борба свободен стил и тя е на сушата малко по малка от предходната около 15 см .Снимка и обратно от където е дошла

След това хванах още 1 американка със същите размери ,която също е на свобода.Бе станало към 20:30 и бе време да си ходиме заредени с емоции за идната седмица.Това е от мен наслука

След малко тръгнахме към реката
Няколко часа нямахме удър вече беше станало към 1.30 и аз се запътих към един бент .Видях ,че 2 пъстръмки си играят и заметнах веднага реакция и леко побутната след това 2-ро хвърляне пак атака рибата нарави един въздушен пирует и ми заби блесната в лицето ,аз изпсувах и се преместих по надолу .След малко видях друга риба да скача под 1 от върбите .Заметнах отново ,рибата атакува и този път не можа да се откачи.
Малка красавичка около 17 см
Внимателно откачане и да бяга да расте
Сменях блесни струвах не и не накрая вече към 7 часа отчаяни донякъде ,че е слабо се върнахме назад на 1 място на стар бент застанахме и хоп баща ми дръпна 1 малка .Аз вече бях прибрал ,но на бързо вързах 1 плувка и хоп след 2 хвърляна една 20 сантиметрова красавица
На снимката изглежда малка ,но беше прилична американка ,която след намесата на клещичките се върна да расте
След това хванах още 1 американка със същите размери ,която също е на свобода.Бе станало към 20:30 и бе време да си ходиме заредени с емоции за идната седмица.Това е от мен наслука

- zapalen_92
- разбира нещата
Re: На една от многото пъстървови реки
Снимките са много зле.Защо не снима рибите от близко
Да се видят хубаво окраска размер всичко.Иначе много собър излет.Балканки си имате вие по реките.А по моя край няма.Нсметка на това има друго 

-
- ще става разбирач
Колега с gsm е ,защото все още нямаме цифров апарат и затоваzapalen_92 написа:Снимките са много зле.Защо не снима рибите от близкоДа се видят хубаво окраска размер всичко.Иначе много собър излет.Балканки си имате вие по реките.А по моя край няма.Нсметка на това има друго

- zapalen_92
- разбира нещата
Е няма значение че е от gsm.То пак прави хубави снимки ама трябвало е да снимаш и рибите от тако по близо разстояние.Иначе снимките като цяло са си качествени ама щяло да е хубаво да се видят рибите по от близо и украската и размера както казах по гореfishingmania написа:Колега с gsm е ,защото все още нямаме цифров апарат и затоваzapalen_92 написа:Снимките са много зле.Защо не снима рибите от близкоДа се видят хубаво окраска размер всичко.Иначе много собър излет.Балканки си имате вие по реките.А по моя край няма.Нсметка на това има друго

- zapalen_92
- разбира нещата
То имало една по отблизо ама тази голямата дето викаш баща ти я е хванал и тази твоята след неговата