Релакс на р. Искър..от с. Искър до устието на р. Искър!

Модератори: bobopeli, sapuna

Аватар
Бай Гого- Сиромаха
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Релакс на р. Искър..от с. Искър до устието на р. Искър!

Мнение от Бай Гого- Сиромаха »

И тъй..Уговорка с приятели от преди няколко седмици за излет на р.Искър около с.Искър се оказа факт..Тръгване в Петък около 16:00ч.и пристигане към 19:45ч.Мноо мотане по време на пътуването..спиране по бензиностанций за зареждане с гориво и най вече със студена биричка.Много движение и тегаво пътуване по участъци забравени от бога,но за щастие без проблеми..Пристигнахме в района на с.Искър и се започна едно вадене на багажи сеедно нема да се връщаме никога.На реката в първия ден бяхме трима..Я..Дако ( roshko ) и Ники.. като на другия ден рано сутринта дойдоха sirius3,Веси Меси и чичо Бойчо Оформи се яка група,повечето ненормални с изключение на мене щото аз съм малоумник..Изображение Всички се сместихме на оскъдните уж добри места и се започна голямото обезрибяване на реката. Започна се гол след гол..морунажи,бели мрени,черни мрени,мъздруги,каракуди чат пат и по некое шаранче,оклей,кротушки,яки удари,късания от големи риби.... ( ама друг път )Всички тези риби изброени ги имаше действително но всички маломерни и мнооо на редко..Много жега много малко вода в реката,и ненадейно вземане на решение към 09:30 да си биеме по един шут на устието (вливането) Събиране на багажа за норматив и газ..на старото място остана само Ники.Устието се намираше на десетина километра но беше един ад..каране по диги,през гори,през некакви ниви с царевца,дупки,ровини ама се добрахме.Там също нямаше риболов тъй като по добрата част от реката беше отдругата страна..Един лек обяд на бързо и решихме да търсиме пътьом други места ..При първата поява на реката незнам точно къде беше решихме да пробваме,но двама от нас се отказаха и си заминаха.Останахме трима roshko,sirius3 и Я..Обаче и там същата история,излизаха риби но маломерни и към 16:00ч.тотално решение към София.

Малко снимки:

roshko
Изображение
roshko
Изображение
Релакс
Изображение
Нещо се уговараха тия двамата
Изображение
roshko и Ники
Изображение
чичо Бойчо

Вливането на р.Искър в р.Дунав

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Това е последното проверено място

Изображение

Изображение

За мене това беше един незабравим излет...Изображение
Последно промяна от Бай Гого- Сиромаха на Съб Мар 21, 2009 10:07 am, променено общо 1 път.
Nedeltcho Delev

Re: Релакс на р. Искър..от с. Искър до устието на р. Искър!

Мнение от Nedeltcho Delev »

Гога що в неуспешни бе брат :roll: ся видя ли я ко патим постояно :cry: :cry: ако беше взел оня караконджур Иван поне щеше да видиш на голямата риба опашката па то кво стана :oops: :oops: :oops: няма нищо,добре дошъл в моя отбор,НО,не те искам задълго,рииш :D
Аватар
pacho69
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от pacho69 »

Браво юнаци, природа поне бол, давал господ ма се позабравил, поне чисто като гледам снимките, а на Искъра е такава помия, че чак ме е срам да го кажа. Както е казал Тато - Таз година карък , догодина голям Балък. Успех и наслука
По-голям шаран от рибаря няма...
Аватар
Бай Гого- Сиромаха
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Nedeltcho Delev написа:ако беше взел оня караконджур Иван поне щеше да видиш на голямата риба опашката па то кво стана
За малко го бех прецакал да дойде,та са и него щех да го истипосам у неуспешни...ама по добре ако беше дошъл,що видиш ли ко го напрайха неговата рода

Изображение на нищо не прилича..Изображение не са му дали и да се обръсне..
Аватар
Dedy
учете се от него
учете се от него

Мнение от Dedy »

:smt023 :smt023 :smt023 :smt023

Абе вие поне сте си изкарали добре и сте пообиколили готини места! Аз какво дръвце гризнах на Дъбника, не е истина!
Бех тръгнал с големата торба, ама ядец, едвам устисках до обяд, това е улова от излета -
Изображение

Шибания ветър ме утепа, ама некои си беха екстра!
Изображение
Аватар
Бай Гого- Сиромаха
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Dedy написа:Абе вие поне сте си изкарали добре и сте пообиколили готини места!
Аз например най вече,щото ми беше интересно да разгледам този район,че не бех ходил никога от Койнаре към устието..
Даже немам търпение да захлади времето малко и ще се пробам пак,нищо че е малко далече..Изображение
kleniak
новобранец
новобранец

Мнение от kleniak »

Така е по р.Искър от гр. Червен бряг до устието(особенно в района от с. Коинаре,с. Глава, под коритата на с.Писарово гр.Искър до с.Брегаре).Всичко е минавано,минавано....с ток че ако някой колега хване някоя по едра рибка (около 1 кило)може да го пошем голям касметлия.Факт за жалост.
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”