Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Въдици и макари
naRiba.com

Форум

Какво мислите?!
Модератор: sapuna
Какво мислите?!
Мисля да закупя тази макара на Шекспир, но лошото е че е с един лагер. Какво мислите за макарата? Дали ще е добра? http://shop.fishing-mania.com/viewreels_3.php?id=6440
- vek0
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Re: Какво мислите?!
Ами изглежда добре.Шпулата е широка и ще събира доста влакно ... ,а относно лагера незнам.Ако се съди по марката "Шекспир " би трябвало да е качествена макара и да ти върши работа,въпреки че има само един лагер,но все пак единсвеният начин да разбереш дали е качествена е да я пуснеш в действие. 

- чуруликпенчо
- сериозен играч
Като и гледам реденето,и то като лагерите - компромисно. За тези пари има и по-добри макари,с повече лагери. Вярно,че са "родно" ,китайско производство,но поне си е тяхна марката и се стараят доста. Примерно "Тебен".Туй чудо /ако ще и да е Шекспир/ все пак си е с един лагер........ Каква ще да е другата опора на пиньона?
Естествено-пластмасова отлята към тялото.

Няма дума в българския език,която в множествено число да завършва на "Й".
То компромисното редене при натоварване се превръща в ужасно редене 

„Големият проблем с тъпите копелета е, че те са толкова тъпи, че не могат да повярват, че човек може да бъде умен”. Вонегът!
- Румбата
- разбира нещата
Това е Шекспир ,колкото аз съм китаец ! Па било то и Шекспир , с 1 лагер за къде !?!!! Ще върти ,после ще почне да свири ,после да бие при въртене и накрая изнервен ще я захвърлиш !!! Но, избора си е твой - има Мерцедес и "Мерцедес " , надявам се да ме разбра !
Търсете рибата , не чакайте нейното благоволение !!!