Как е на Гарваново?

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

georgi_gopata

Как е на Гарваново?

Мнение от georgi_gopata »

Здравейте колеги, някой има ли прясно инфо че събота и неделя мисля да отскоча до там за бяла, кълве ли изобщо и на какво :?:

Може инфо и за другите риби ама надеждата ми е за бяла! :D

Поздрав!

8)
Аватар
RUZBATA
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Как е на Гарваново?

Мнение от RUZBATA »

Градски миналата седмица бях на Гарваново в търсене на бялата.Изкарах само една 1кг. на силиконова рибка и то малко преди да си тръгнем!
Имаше и други рибари ,които търсиха друга риба ,но повечето си тръгнаха много бързо защото нямаха и пипане за 2-3часа.
Ако идеш пиши после за резултата(дано да е в успешни) :smt023 :smt023 :smt023
Аватар
kapsula
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от kapsula »

Гопи, по информация на колеги Гарваново е по-празно отвсякога. На повечето язовири в нашата област състоянието е трагично заради цъфтежа на водораслите. Единствената ми надежда за сега ми е Марица за бяла можеш да пробваш и на Янковец. Наслука
georgi_gopata

Абе аз имам малко инфо от един приятел ама незнам дали е вярно, каза че баща му ходил тия дни и хванал 5-6 бели и ще отидем със него тия дни, да проверим дали е вярно :twisted: -дано да е :? ,
Довечера ми е на гости и ще го разпитам по-подробно и ще пиша. :wink:

Ако имате и друго инфо-казвайте. :)

:)
georgi_gopata

Рузба, ще опишеш ли рибката на която си хванал бялата, какъв цвят и размер да търся :?:

И имам 3-4 неизпробвани воблера имам ли шанс за нещо :?:

На кое място беше :?:

Може и на лс.
Аватар
RUZBATA
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от RUZBATA »

Силиконовата рибка беше жълта с зеленикъв гръб,дълга около 10см.По думите на пазачите се лови предимно на туистер с жълт цвят, но на него нямах успех!
А относно мястото лови се само на стената рано сутрин или късно вечер(пак според пазачите),но за мене и е рано на бялата!!!
Да се надяваме като захлади да дава по- добре.Дано имаш успех!
georgi_gopata

Да, ще се ходи, :) каза че баща му е хванал белите на рибка :? ,пак на стената и са били до 0,500 гр.
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”