Предложение !!!

Риболовни срещи - директно на водоема, както и директно на Маса :)

Модератор: sapuna

Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Предложение !!!

Мнение от krokibg »

Колеги,поради зачестилите проблеми при вземането на решения за НСрещи,предлагам да номинираме и изберем петима /5/колеги,които да преценяват и решават къде да е всяка следваща НСреща !!! За целта е необходимо да им дадем карт-бланш за това.Предлагам,Илийката/Снегк/като човек който всяка година по два пъти обикаля страната и минава през много водоеми и ги познава.Сапуна,поради това че е наясно със много неща - знае като присъствал на всичките срещи какво е необходимо за целта и критерийте на които да отговарят водоемите.Павката/сестрата/като човек уважаван от всички,който също има достатъчно рутина и познания за риболова и знам че е прекрасен организатор на срещи/Дунава-Русе от преди два месеца/.Иво/Ивака/ и Краси/Поборникав/.

Има още много колеги които бих могъл да номинирам-Чапара,Деди,Наско 2,Павел Иванов и т.н и т.н,но няма как да са сто човека във тази петица,и нетрябва !!!

И така :

1. Илийката -Snegk
2.Митака -Sapuna
3.Павката -Sestrata
4.Краси -Поборников
5.Ивчо – Ivaka

Които иска да създаде нови добри приятели,то той ще дойде дори и на луната - Рибарю/ribarq/Много хора си паснахме и се разбираме така че нека да дадем Карт-Бланш на тези колеги и да гласуваме единственно датите за да може всеки да си прецени кога да избяга от работа или да си вземе отпуска.Мисля че това ще е най-правилния ход който можем да направим за да няма вече простотий и разни неадекватни изказвания и т.н. Мисля че тези колеги няма да ни подведат за нищо !!!
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
SONY
учете се от него
учете се от него

Re: Предложение !!!

Мнение от SONY »

Аз пък предлагам освен тях всеки един голям окръжен град да си има по един представител в комитета , че да имат всички по един представител , които евентуално да слушат и да му се доверят в решението.Все пак той да отговаря примерно за пловдивската част от потребителите :wink: Като наближи среща , събира се комитета на дебат и решават!! Добра идея иначе :wink:
TICA FAN
Nedeltcho Delev

Мнение от Nedeltcho Delev »

Макар да стана банален с това да се повторя пак ще кажа.
На нас не ни трябват организатори а да изберем два язовира,на единия пролетна среща на другия есенна :idea: и две дати,какво значи организиране,всеки знае да си натовари колата с въдици,ядене и пиене и да дойде на срещата,затова Ви казвам пак,дайте на среща №4 да решим този проблем веднъж за винаги и да не натоварваме излишно колеги с тези задачи.Ивака си е модератор за подфорума и само пуща една тема за язовира и датата на която ще сме само и само да напомни на тези които са забравили,така ще се знае догодина а и по следващата на коя дата на кой язовир ще сме.Това е моето мнение и мисля,че ще е най-резултатно.
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

8) Неделчо в голяма грешка си !!! Все пак сме Българи - всеки е с две мнения!!!
Хора с авторитет ако задават правилата, другите ще ги спазват!!! Ако няма правила става боза...... А лично искам на РЕКА, но трябва да се съобразя и с другите колеги, които не обичат речния риболов нали!!!

Винаги идва момент да съсипем нащо хубаво дето е станало традиция.... Българска си работа 8)
А на Любо и Рибарчето от Хасково искам да кажа, че и двамата си нямат наидея колко си приличат по характер... Срещъл съм се и с двама Ви, и двамата сте волеви Личности със силно изразено мнение, готови да го отстоявате и в битка и да отстъпите пред глупоста :lol: :lol: :lol: Поздрав
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

Любо, благодаря за номинацията, но абдикирам предварително.

И с теб и с Ангел съм съгласен, НО не смятам, че ми е въввъзможностите това.

Причините наживо като се видим на язовира :wink:

Подкрепям идеята и ще помагам с каквото мога на избрените колеги :!:
Аватар
chirusa_bg
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от chirusa_bg »

Против идеята съм!
Единствено предложението на Сони ми се вижда правилно и логично, въпреки, че и в неговото осъществяване не вярвам.
Смятам, че гласуването във форума е единствения начин да се решават подобни въпроси, но при ясно задеден въпрос и строго определени начоло и край на гласуването.
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
petar_jekon
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от petar_jekon »

Здравейте! Аз също съм против предложението-всеки в някаква степен си е пристрастен към определен язовир. Предлагам в края на всяка среща да се определя следващата къде ще е- т.е, предполагам че ще е в район, от където са повечето участници-т.е . за холата които участват. Иначе предложения от колеги неучастващи в срещата са безсмислени.
Бат Ицо
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Бат Ицо »

Ако питате мен, аз не съм бил нито на Жребчево, нито на Йовковци - с две думи -където и да е но само да се знае малко по-напред, зада си направим сметката как да лъжем началниците за отпуски :wink:
Любо, ти си прав, че трябва колегите които си посочил да определят къде да се срещнем и те подкрепям, стига те да са съгласни :smt023
Последно промяна от Бат Ицо на Чет Авг 14, 2008 4:49 pm, променено общо 1 път.
БЪДИ ДОБЪР ДО СМЪРТ!
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Краси_поборника »

Мисля че трябва да се определи един единствен водоем за НС,така като ги сменяме винаги ще има разногласия,единствено да се дискотира датата и товае,и аз искам да се съберем на Лох Нес ама няма да е национална срещата. :wink: Като хипарите как се събират винаги на 1юли на едно място да срещат джулая ама никой неги организира и даже нямат сайт. :wink:
Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от Павел Иванов »

Поборников написа:... Като хипарите как се събират винаги на 1юли на едно място да срещат джулая ама никой неги организира и даже нямат сайт. :wink:

Ари па ти немат

http://www.google.bg/search?hl=bg&lr=&c ... B3&spell=1

:wink: :lol: :lol: :lol:
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Аватар
майсторчето страхил
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от майсторчето страхил »

Важно е да има сериозни хора които да дойдат на срещата.Да не стане като регионалната ни среща пролетта на Йовковци, от една камара народ които щяха да идват не можахме да съберем каре за карти ,добре че събрахме около нас хора извън ФОРУМА че стана весело.В името на добрия тон съм съгласен където и да е(стига да нее на другия край на географията,все пак съм механик не депутат)За мин е важно да се запозная с хората на живо, а не задочно.Както забелязвам повечето се познават лично,все пак са били и на други НС ,а риболова той си е цимента в голямото бъркало от риболовци :lol: .Колкото до това да има някакъв комитет по събирането ни :smt102 .
НЕ БОЙТЕ СЕ,ТОВА СЪМ АЗИзображение
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Абе то и аз писах у гугало /подходящ водоем за 100 човека у средата на БГ/ама НЪЦКИ. :lol:
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Вижте тази работа така не става,за даден водоем особенно за местата си трябва проучване,неможе да се изтресем 50-100 човека на определено място на даден водоем и там ако има риболовци и да им кажем /абе я се махайте че ние тука ще се збираме/мисля че не е тактично,на НС-2 нещата бяха 100% подготвени с мястото макар и да не беше много удачно според метеорологичнната обстановка,бях там една седмица преди срещата и всичко се дискотираше ОН-ЛАЙН и всеки си правеше сметката,да ама въпрос на време и ангажимент,не бягам от отговорност и с каквото мога ще помагам.
Аватар
ivan_yo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ivan_yo »

Какво му бе лошо на мястото на НС1 :roll: , ЗА ПЛУВКАДЖИЙТЕ НА ОСТРОВА и насевер от него на 100-200метра .На СТАРИЯ ЕГРЕГ ще е лагера пак. Отзад имаше рози за поене и торене.Има ги и сега.

МЯСТО ЗА 500 ЧОВЕКА.

КОГАТО ИЗБРАХ ТОВА МЯСТО ЗА ПЪРВАТА СРЕЩА БЯХ ПРЕДВИДИЛ ВСИЧКИТЕ ТИЯ И НЕКОИ ДРУГИ НЕЩИЦА КОИТО ВИ ИЗТЪКНАХА И ДРУГИ КОЛЕГИ в частност и (КРОКИ).
ИМА НЯМА АЗ СЪМ ДЛЪЖЕН ДА ПРОВЕРЯ-СУХО ДУПЕ РИБА НЕ ЯДЕ
Аватар
ivan_yo
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ivan_yo »

Nedeltcho Delev написа:Макар да стана банален с това да се повторя пак ще кажа.
На нас не ни трябват организатори а да изберем два язовира,на единия пролетна среща на другия есенна :idea: и две дати,какво значи организиране,всеки знае да си натовари колата с въдици,ядене и пиене и да дойде на срещата,затова Ви казвам пак,дайте на среща №4 да решим този проблем веднъж за винаги и да не натоварваме излишно колеги с тези задачи.Ивака си е модератор за подфорума и само пуща една тема за язовира и датата на която ще сме само и само да напомни на тези които са забравили,така ще се знае догодина а и по следващата на коя дата на кой язовир ще сме.Това е моето мнение и мисля,че ще е най-резултатно.
ЕЕЕЕЕЙ да чуя най сетне едно умно предложение.

Нека са които и да били те но за постоянно и датата по едно и също време но да се мени само според почивните дни. :wink: :axe:
ИМА НЯМА АЗ СЪМ ДЛЪЖЕН ДА ПРОВЕРЯ-СУХО ДУПЕ РИБА НЕ ЯДЕ
Публикувай отговор

Обратно към “Срещи и Купони”